Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Prosecutor Princess / Savcı Prenses'den Geriye Kalanlar

Prosecutor Princess / Savcı Prenses




Kiraz ağaçlarının altında sevdiğim adamla el ele  yürümek. En büyük hayalim buydu. Tabii daha önce sevgilim oldu ama hiç yürüyememiştim...




                                                       KAZANA TAKILANLAR



  • Eğlenceli bir dizi. İlk başlarda nefret edilesi bir karakter olan Prensesimiz sonrasında sevimli gelmeye başlıyor ne hikmetse.
  • Soğuk Savcımız ses tonuyla acayip sükse yarattı gözümde. (Anladığım kadarıyla buzdolaplarına ilgi duyuyorum)



Prosecutor Princess / Savcı Prenses





  • Herşeyi anlarımda Allahım 25 hadi artık 26 oldum sayılır, bunca yıldır bir kez bile böyle bir komşu neden nasip etmezsin benim gibi akıllı, uslu, hanımhanımcık bir kıza ... (Kendi cevabımı kendim verdim biliyorum, pooof) Hem ben hayalet gördüm diye mazeretlerin arkasına da sığınmazdım oysa:) Paşa paşa Allahın emriyle varsa bir fincan kahve istemeye giderdim her dakika sadece .








  • Bu resme yorum yapmıyorum işte peeeh! Ben güzele güzel demem mi desem ya da bilemedim bak şimdi...










  • Yapılan yardım çağrılarına bu kadar şeker bir şekilde cevap veren Shi Hoo (uzaktan tatlı geliyor tabii bana yapsa yolarım saçını başını :P Kendi içimde çelişkiye düştüm bak şimdi. Devlet hazinesine zarar vermekten kendime müebbet veresim geldi )

  • Ayrıca bakınız ( bölüm 14 dakika 46 :) Detay bile verdim hey maşallah ) Kore'ye gidecek olan hain unnilerime sesleniyorum Bir günlük model işini sevdim. Mankenleri belirlemekte size güveniyorum hepiniz zevkli hatun kişiliklersiniz ... Biz çekemeyeceğiz bari siz el atın .





"Aklım, gözlerim ve kalbim, hepsi senin yüz ifadelerinle dolu." (Ay kıyamam ben sana sevdiği Gülşen bubikoğlunu kaybeden Tarık Akan bakışı fırlatan çekiğim)



  • Yahu bu Yoon Se Joon  oppa nasıl bir kişiliktir :) Adam nefes alır gibi el tutuyor. Ekşın desen tık yok adamda hehe Anca el tutsun bakalım şimdilik :)
  • Kızın yatağının başındaki duvara bayıldım. Ben de istiyorum derdim ama bende Bahar yeşili kullanıyorum bu yeterli şimdilik. Pembe çiçeğide pembe düşmanlığım nedeniyle morla değiştirmeyi talep ediyorum :P
  • Muhteşem şarkılardan oluşan bir Ostsi var dizinin. İndirmek isteyenler Buradan indirebilirler...



Yorumlar

  1. diziyi baştan izleteceksin sen bize :P hazır Nurten de yeni paylaşıma başlamışken :D

    YanıtlaSil
  2. Bakmakta fayda var tabii en baştan :P

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar