Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Art of Seduction : Tavla, Tavla beni tavla

art_of_seduction
"Baştan çıkarma bir teknik değildir. Bir bilimdir."
Konusu :  Karşısında ki insanları güzellikleri ve cazibeleriyle etkileyerek kendilerine buldukları tavlama oyununu oynayan Han Ji Won ve Seo Min Jun karşı karşıya gelirlerse ne olur? Tavlama sanatının bütün incelikleri dökülerek yapılan bir atışma izlemeye  hazır mısınız?
art_of_seduction
Son Ye Jin yine muhteşem güzelliği ve masumiyetiyle göz boyuyor film boyunca (: Karşısında ki erkeği tavlamak için zaman kaybetmek yerine hızlı giriş yapmayı seviyor hayatına.

Kafasında belirlediği cevapları aldıkça karşısında ki adamdan kendini kazanmış sayarak yoluna devam ediyor tavlama oyununa(: Ta ki canı sıkılana kadar... Ondan sonrası keyifli karşı tarafı kendiliğinden vazgeçirme planları. 
art_of_seduction
"Kutsal annemiz, sana aşk yemini etmeden önce diz çöküyoruz. Birbirimizi, hangi sorunla karşılaşırsak karşılaşalım daima seveceğiz. Onun gözlerini kör et ki, başka kızları görmesin. gözleri kör olsa bile onu seveceğim. Diğer kızlarla konuştuğu zamanlarda çok korkuyorum. Onu aptal et. Diğerlerine dokunduğu zaman çok korkuyorum. Onun iki kolunu da kes kutsal annemiz. İki bacağını da kes annemiz, ki daima yanımda kalabilsin. Tüm dileklerimizi kabul et. Amin! "
Bu muhteşem dualardan sonra yolunuza devam etme cesaretiniz kalır mıydı? 

art_of_seduction
Yoga yaparken burnunu felç etme gereği hissettiren kırık arkadaş. Bu kadının sesine bayıldığımı her yerde söylerim (: Küçükken pikaçuyu mu yuttu nedir ?
art_of_seduction
İki uzman çapkının karşılıklı birbirini ölçtükleri ve yeteneklerini test ettikleri akşam yemekleri süper eğlenceliydi. Birbirlerine söyledikleri yalanlar ve bu yalanlara verilen tepkileri hayali kılıç düellosuyla anlatma fikrine bayıldım ben. İkisi de çok şekerlerdi. 
art_of_seduction
Ji Won'un  partiye çağırdığı Min Jun'un hazırlanma aşamasında bir kere daha tavlama bir bilimdir arkadaş, emek ister. İki kaşa göze kanmak hikayeymiş dedim. Adam günlerce spor yaparak gidiyor partiye hem de sevimli bir şeytan kılığında (: Bütün kötüler böyle dolaşsa ya hacı .
art_of_seduction

 E bizim Min Jun kızın gözüne de girmek isterken gecenin sonunda açık artırmanın tam ortasında kalakalınca kopuyorum ben. Tavlama bir bilim olabilir hacı ama rakipte bu bilimin üstadı (: Kader hehehe
Gecenin sonunda sadece Ji Won'a yapacaklarını düşünen Min Jun onu bir barda sahnede bulur. 
art_of_seduction
Başına geleceklerden korktuğu için hasta numarası yapan Ji Won bunun için Min Jun tarafından itinayla pişman edilir hastanede. E kadın milleti şeytan gibi işte, İtinayla Min Jun'a o iş öyle yapılmaz annem izle hocanı der ve yukarıda ki muhteşem pozu verir.
 art_of_seduction
İkili birbirleri ile hem yarışmaya hemde birbirlerine bağlanmaya devam ederler. Kızımızın nişanlısı iddiasıyla ortamda dolaşan ahjushi'nin de sağladığı ekşınlarla çok eğlenceli bir Jeju macerası yaşarlar. Bu maceranın sonunda ahanda mutlu son dediğimiz yerde, "İsviçreli bilim adamları gelirler ve Deney süreci bu kadar çabuk sonlandırılamaz arkadaş! Hadi toplanın gidiyoruz Seul'e " derler.
art_of_seductionart_of_seduction
İzlemesi keyifli, çerezlik bir film kalır geriye bizlere (: Sanata bakış açınız değişecek sanarak oturmayın ekran başına diye söylüyorum bunu sizlere (: Sanat bu kadar eğlenceli miydi ? Bak ya sanat sanat içindir arkadaşım diye yazıyı sonlandırıyor, eee sizin tavlama sanatınız ne durumda bakalım gençler diye sormaktan kendimi alamıyorum ^^

Yorumlar

  1. oyuncular muhteşem olunca her şey güzel gidiyor tabi :)Yoga yaparken burnunu felç etme gereği hissettiren kırık arkadaşı bi türlü sevemedim ben.gümüş çay kaşığı mı ona benzer bişey geçiyordu sanki filmde hatırlayamadım şimdi??

    YanıtlaSil
  2. @aslıhaneul hoşgeldin blogumuza canım ^^ Çok itici bir sesi var ondan seviyorum ben o hatunu (:

    Gümüş çay kaşığıyla dolunayda çay içersen dünyalar güzeli bir peri gelir seni bulur aslı (: Ama periler erkek oluyor muydu yaa (:

    YanıtlaSil
  3. yıllar önce seyretmiştim sonuç fiyasko, iyi anlatmışsın sevmişsin xenin adına sevindim doğrusu. ben bu iki oyuncu arasında bir kimya sorunu olduğu kanısındayım. adam jumong sonrası kızımız a moment to remember sonrası bu filmiğ çekti ama boş geldi bana. çok duraksadılar kopukluk vardı doğrusu.

    YanıtlaSil
  4. @tarih Zevk meselesi tabii çingu (: Atışmaları ve göndermeler çok hoşuma gitti benim (: İlk izlenmeli listemde yer almasa da çerezlik hoş bi yapımdı :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar