Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Bigbang'in Zirvesi: TOP

bigbang_top
Bigbang ile ilgili yazı yazmamı isteyen çingum @LowersAsya'nın yüzünden takılı kaldığım bu dergi çekimlerine bayıldım sevgili kazandiblerim (: Ben gördüm, gezdim, geldim biri olarak haddim olmayarak sizleri de bu serüvenin ortasına atmaktan zevk duyuyorum (: Ballısınız Eun Hye bu fotoğraflar yer almıyor anacım nihahahah
bigbang_top
Manzaraya bak (: Denize nazır bir yerde oturup sırtını denize dönen, kafasını çevirmek yoluyla keyif yapan insanoğluna T.O.P denir. Ki oda G'nin kardeşidir rilex canlar (:
bigbang_top
Bu fotoğrafı Kuzey Kore topraklarında çektim diye yayınlasa fotoğrafçı yılın ödülünü alır garanti (: Gözlerde ki o küçük Emrah bakışına bakın. Sen dur ben ağlarım diyesim geldi, gelecek.
bigbang_top
bigbang_top
Benim zamanımda okul bandosu vardı arkadaş, zorunlu olarak ellerine trampet tutturulurdu çoluk çocuğun. O elinde ki koca şeye bakakalır ardından başlardın, tamtatatam tamtatatam olmadı mı o zaman, 5 para ver diye başlayan o ritmi duymak zorundaydın, akıllara zarar.
bigbang_top
O ritmi anlayamadığınız ilk dakikalarda genelde T.O.P misali yukarıda ki bakışı atar sonra aman nasılsa beni duyana kadar ben öğrenirim bu işi diye başlardınız vurmaya trampete. 
bigbang_top

bigbang_topbigbang_top
bigbang_topbigbang_top
bigbang_top
bigbang_topbigbang_top
bigbang_topbigbang_top

Şimdi aşağıda ki ahjummaya dikkatlice bakın. Bir kaç zaman önce Z cadısı ile izlediğimiz ve yorumladığımız Actresses filminde ki en olgun oyunculardan biri olarak karşımıza çıkan Mi Suk-sshi den başkası değil evet (: Eun Hye ile çekilenleri eklemedim diye iyilik yaptığımı mı sanmıştınız (: Bu fotoğrafla yaşı küçüklere uzanan eller kırılsın diyerek toplumsal mesaj vermek istedim sadece (:
bigbang_top
bigbang_top
bigbang_top
bigbang_top
bigbang_top


Yorumlar

  1. Bol TOP içeren bir yazı olmuş pek sevdim çok sevdim :D eun hye içermemiş olması da daha bi hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  2. MAksat dergi fotoğraflarını paylaşmaktı zaten (: Eun Hye yer alamadı :P

    YanıtlaSil
  3. toplumsal mesaj tamam da istisnalar olmaz mı kazan sahibim? aksi halde bu camia bana dar olur :p

    YanıtlaSil
  4. Canım şimdi şöyle oluyor toplumsal mesaja dahil olabilmek için asıldığın oppanın annesi olabilecek yaşta olmak lazım (: Evlilik yaş sınırını ve annelik alt yaşını 30 olarak baz alıyoruz ama (:

    Yani sen rilex takılmaya devam et (: Oppa nesli feda olsun sana :D

    YanıtlaSil
  5. hımm niyetim ciddi değil zaten kandırıp kaçarım diyorum. o kararı çekikleri tanımadan verdim ben :p

    YanıtlaSil
  6. bazı çekikleri görünce Nuri Alço dürtüyor beni!!

    YanıtlaSil
  7. Anlamadım nasıl 30? Üst sınır ne? :) 60 değil mi? hiç acımam asılırım :) T.O.P. çok seksiiiii :)

    YanıtlaSil
  8. Şöyle ki 30 yaşında yapsan bir çocuk o TOP yaşına geldiğinde sen olursun 57 bu yaşta olanlar asılamazlar demek istedim :D Sen asıl (:

    YanıtlaSil
  9. Aigoo o bakışlar! Tipine kurban olduğum :) Her alanda başarılı bir insan saygı duyuyorum. TOP class gerçekten. İçindeki "Bingu TOP" durmuyor ama bakışlardan, pozlardan fırlıyor :)

    Ajummaya laf atmadan gidemiyeceğim; kırkından sonra azanı teneşir paklar!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar