Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Captain Choi Poz Verdi ELF'lere özel ( Yalan :P )

ChoiSiWon-superjunior
Çoh hoş bir poz... Tam da beklendiği gibi
ChoiSiWon-superjunior
Elle dergisi çekimlerde kullandığı bu buruşuk kağıt fonuyla ne anlatmak istiyor?? Siwon buruşturup atılacak, kısaca eğlenilecek erkek mi demek istiyor. Gerçi Siwon-shi kuzu kulağı bakışlarıyla ay yazık bir saksıda besler büyütürüz senide nolucak canım dedirtiyor insana ama neyse (:
ChoiSiWon-superjunior
ChoiSiWon-superjunior
Choi Siwon'un Elle dergisi için yaptığı fotoğrafları paylaşmaktı niyetim (: Fotoğraf araştırmasına gark olan ruhum ve içimde ki ergene buradan sevgiler (:
ChoiSiWon-superjunior
Yine yeni yeniden toplusal mesajla karşınızdayım sevgili kazandiblerim (: Elde lolipop napmıyormuşuz, okul önlerinde küçük çocuklara oppa muamelesi yapmıyormuşuz değil mi? Oppa kanunnamesi (tamamen benim uydurduğum) gereği Siwon-shi ye asılma üst sınırı 50 dir Etenşın piliiiz :P Asılmak mı o da ne demek ? cıkcıkcık Çocuğu yeteneğine de mi bakamayacağız diyen sesleri görüyorum (: Yetenek dediğinizi kısaca tanımlayınız, saygılar...
ChoiSiWon-superjunior
ChoiSiWon-superjunior
@supercel@supercel@supercel@supercel@supercel@supercel
ChoiSiWon-superjunior

Yorumlar

  1. @B @B @B @B @B @B Harikasın :) Ellerine sağlık Ne güzel çıkmış resimleri değil mi :)

    YanıtlaSil
  2. En üstteki fotoğraf favorim oldu ^^

    YanıtlaSil
  3. Shiwon sen gerçekten olağanüstü bir güzelliksin. Çekici değilsin ama çok yakışıklısın. Bir de bu dünyevi zevkler umurumda değil havasında dolaşmasan :) Yemiyoruz bebeğim :) Taşsın ama her türlü zırvalamaya hakkın var bu yüzden :)

    YanıtlaSil
  4. Yemiyoruz değil mi (: Siwon sshi sen de özenmeye devam et kuzu biraz daha (:

    YanıtlaSil
  5. Super Junior çok kalabalık, S.J denildimi zihnen yoruluyorum! Bi tane sıska tiz sesli genç var aralarında o olmasa da olurmuş diyip de elfleri kızdırmayım ama öyle düşünceler aklımdan geçmiyor değil. Genç karizmatik olduğundan giydiği kıyafet, verdiği poz etkilemiyor. Bence buruşuk kağıt fonu onun için olabilir. Her türlü gideri var manasında :)

    YanıtlaSil
  6. Ahahahhahaa (: Allah ta seni güldürsün çingu (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar