Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Cyrano Agency / Aşk Okunu Sizin İçin Atıyoruz

Cyrano-Agency

Orijinal İsmi: Shirano; Yeonaejojakdan
Süre: 119dk
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Kim Hyeon-seok
Senarist: Kim Hyeon-seok
Yapımı: 2010


Oyuncular                                                                                               








Konusu                                                                                                    
Cyrano-AgencyHayatınızın aşkını, size aşık ediyoruz... Ama gizlice!

Ajans Cyrano, kara sevdalı Mecnunları-Leylalarına, Ferhatları Şirinlerine kavuşturur. Byung Hoon'un başında olduğu ajansın son müşterisi de Sang Yong'dur. 

Sang Yong başarılı iş hayatına rağmen aşkta mutluluğu 
yakalayamamıştır. Onun Leylası  Hee Joong'dır. Sonunda Ajans Cyrano'ya başvurur. Byung Hoon, Sang Yong'un dosyasına bakar bakmaz, eski kız arkadaşı Hee Joong'la karşılaşır. Bu iş onun için hiç kolay olmayacaktır.
Cyrano-Agency
Hikayenin başında aşık olduğu günden beri bütün hayatı kötüye giden bir adamın kahve dükkanında çalışan kasiyer kıza olan aşkını dinliyoruz. Yaramaz Eroslarımız canla başla bu ikisini birbirine bağlamak için çalışmaya başlıyor.
Gerçek hayatta elimizde senaryo olmadığı için tökezleriz...
 Eylem planı yapılıp kızı etkilemek için kullanılacak yöntemleri gördüğünde şaşıran adam, bunları yapmadan mutluluğu yakalayamayacağını öğrenince mecbur her dediklerine itaat etmeye başlıyor. 

Cyrano-Agency

Eroslarımız haylazca başarılarını bir köşeden sırıtarak izliyor. Hemen ardından ok için sabırsızlanan diğer müşteri olaya dahil oluyor. Yeni Mecnunun dosyasını inceleyen Byung Hoon işi kabul etmek istemese de arkadaşlarının zoruyla olaya dahil olur.

Cyrano-Agency


Kilise de Che tavrıyla Sang Yong'un dolandığı hayalini görünce kendimden geçtim. Çok güldüm ^^ Hayaline sağlık Byung Hoonşşi . 

Cyrano-Agency
Sırada ki planımız "Çürük Şeftali" ???!!!! Bu şeftali ne işe yaradı anlayan var mı? Bende Iııyk etkisi yarattı misal


Filmin ve ajansın adını aldığı Cyrano hakkında da bilgilendirilip, aydınlatıldıktan sonrarahata kavuşuyor ve olacakları izliyoruz.

Cyrano-Agency
Film gereğinden uzun olduğu için aksaklıklar ve bazı detaylar sizi rahatsız etse de çıkış fikriyle oldukça etkileyici. (Aynı yolda ilerleyen bir
filmde "We Teach Love") Oyuncular sevdiğimiz insanlar arasından itinayla seçilmiş. Özellikle Daniel Choi  gülümsedikçe yok olan gözleri beni öldürdü. Sevimli şey seni (:


Filmi iki çevirgen insan selsi ve sadness bizlere hediye etmiş(: Ellerinize sağlık bacıtlar <3 
Eros'un oklarını atması için bir şirkette ben mi kursam ne dersiniz?

Yorumlar

  1. Yıllar evvel böyle bişey yapmak iş kolu oluşturma fikrim vardı :) Filmi ben okulda izledim proje teslimine laptopla gitmiştim kişi başı 20 dakika olunca bekleme süresi film izleyim dedim :) arkamı bi döndüm 7-8 kişi daha izliyor :D biri girince juriye durduruyoruz fln çok komik ti :) 7 kore fanı daha kazandırdım bu filmle ehhehe^^

    Yağmur yağdırmaları fln çok komikti :) Öpüşme için saymalarında fln kendimden geçtim :) Daniel'ın gülüşü süperdi ;)

    YanıtlaSil
  2. Tanıtım için teşekkürler. lee min jung hatununu ifadesiz olarak nitelesemde park sin hye nin karakterlerini izlemesi zevkli oluyor. Film acil bulunup indirilip izlenmeli listesinde yer aldı. Şuan yanılmıyorsam Daniel Choi yi Baby faced beauty de izlemekteyim. karakter olarak sempatik duruyor kendisi neyse. tekrar teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. @Demet (: Senden beklenecek bir performans kuzu ^^ 7 arkadaşı da tek tek tebrik ediyorum (:

    @MineTD hoşgeldin blogumuza ^^ Yanılmıyorsun Daniel orada da boy göstermekte (: İzledikten sonra yorumlarınıda bekleriz (:

    YanıtlaSil
  4. Bu filmi Park Shin Hye ve Daniel Choi isimlerini görünce izledim ve çok beğendim :) Başroldeki adını bilmediğim abinin Japon kız olayı sonrası "Yaaa!" dedim direk, beni çok etkilemiş olsa bu itiraf filmi görünce aklıma geldi direk :)

    YanıtlaSil
  5. @Aicha! hoşgeldin blogumuza (: Yorumun için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  6. nedne çekici bulunduğunu anlayamadığım adamlardan biridir Daniel Choi sen sevimli bulunca ayrı şaşırdım:)yakın zmanda moda sektörü ile ilgili bir dizide de görmüştüm kendisini o da zorlama bir diziydi n eyse. bu filmi sevemedim 2 kez bitirmek için uğraştık olmadı yarıda kaldı. en sevdiğim sahne ise kafede çalan muhteşem müzik. we teach love ise 2 kewz sıkılmadan izlediğim bir film oldu hatta küçük bütçesine rağmen.

    YanıtlaSil
  7. @tarih konu aynı aslında ama bunda süreyi fazla uzatıp sıkmışlar biraz (: Garsonda kızda ki o akıcılık kaybolmuştu ortadan (: Daniel Choi'ye gelince adam gülünce gözleri kayboluyor:D şirin değil mi sence :D Kedi yavrusu şirinliğinde hemde <3

    YanıtlaSil
  8. Konusu çok güzel olan bir fim ama içerik yoktu bana göre. Hayal kırıklığıdır bu film benim için.. Daha güzel olabilirdi bence. Daniel Choi'yi ilk bu filmde izlememe rağmen Baby face beauty dizisinden sonra dikkatimi çekti benim.

    Ellerine sağlık^^

    YanıtlaSil
  9. @mydestiny yorumun için teşekkürler çingu ^^

    Ben hayal kırıklığı demezdim ama kusurları da yok değil.

    YanıtlaSil
  10. İlk çift hoşuma gitmişti ama sonradan onların aşkı da fos çıktı kavuşmaları falan yağmur altında çok güzeldi
    Shin Hye bu filmde daha mı tatlıydı bana mı öyle geldi ya
    Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar