Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

SUNNY / Sseo-ni 2011

SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa
Liseli kızlarla itişip kakışarak geçe bir lise hayatı, o yıllarda kurulmuş bir kız grubuyla zamana karşı koymaya hazır mısınız?

Başrollerinde bir benim olmadığım, kızların bugünleri ve liseli oldukları yılları içiçe veriyor. 

SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa
Kang So Ra ile bu filmde tanımış olsaydım onu cidden sevebilirdim, ama öncesinde bir filmde izlemiş olmama rağmen hatırlamayıp Leeteuk yanında saçma hareketleriyle izleyerek kendisinden tiksindiğim iyi olmuş (: (Dipnot Leeteuk beylere karşı da en ufak bir sempatik yok (: Z cadısının büyük aşkına rağmen yan gözle bakmak bile gelmiyor içimden ilginç)

SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa
Sunny grubunun lideri, ateşli, arkadaşları için ortalığı yıkan  Choon-hwa(Kang So Ra / Hee-kyung Jin) Kızlarla yapılan kavgaları  daha başlamadan sonlandıran yetenekli(!) Jin-hee (Hong Jin-hee  / Park Jin-joo)Sessiz, sakin dururken bir anda parlayan, elinde sopasıyla dolanan Seum Ok(Nam Bo-ra / Lee Yeon-Kyeong),  Güzelim, güzelim, güzelim, Miş Korea benim diye dolaşan bir kızımız (: Bok-hee (Bo mi Kim / Kim Seon-Kyeong), güzel ama buz gibi soğuk bayan sigara Soo-ji (Hyo-rin Min) , Göz kapağı ameliyatı ile kafayı bozmuş Jang mi (Min-yeong Kim  / Su-hee Go) ,gruba en son katılan, telaffuzu yüzünden  sorun yaşayan -ki bu kız gelecek vaat ediyor (:-  Nami (Sim Eun Kyung /Ho-jeong Yu ) 
SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa
SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa

 Na-mi okulda ki ilk gününde tanıştığı bu gruba katılır ve sonsuza dek birlikte olacaklarına söz verir SUNNY grubu. Ama ani bir kaza onları birbirinden ayırır. 25 yıl sonra, Na-mi evlenmiş, hayatı düzen içinde biriyken yaşadığı eksiklik duygusuyla SUNNY grubunun peşine düşer. Ailesine adamış olduğu günlük yaşantısından çıkıp, hayatının en mutlu anlarını geçirdiği eski arkadaşlarını aramaya başlar.

SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa
SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa
2  saat boyunca zaman geçişleri, müzikleri, göndermeleri ile size keyifli zaman vaat ediyor SUNNY. Özellikle  kız gruplarının karşı karşıya geldiği anlar favorim oldu. Birde büyüyen grubun birlikte yaptığı planlar hehe :D 
SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa

Sevgili Nami'nin ilk aşkı da çok eğlenceliydi. Çocuktan gelen her adıma kızararak cevap veren kızımızın şekerden ölmemesi sevindiriciydi (:
SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa
SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa
Durmayın 32. Blue Dragon Film Awards adayı bu filmi hemen izleyin kazandiblerim (:  (Anam o da ne? Ödül töreni varmış ben nasıl kaçırdım diyenler için tıktık)
SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa
SUNNY_Sseo-ni_korean-movie_KangSoRa

Dostluk aradan geçen zamana rağmen birbirinin yanında olabilmek bana göre, yanyana geçirilmiş uzun ama boş zamanlara inat... 





Yorumlar

  1. ahhh sunny.. :D
    çok dertli bi giriş oldu ama son zamanlarda izlediğim en harika kore filmiydi..

    arkadaşlık üzerine (ki benim en dertli olduğum alandır kendileri ) böylesine güzel bi film izlemek beni çok mutlu etti (çokta ağladım bende arkadaşlarımla böyle olmak istiyorumm)..

    + ne anlıyosun bu çekiklerden ,adamların hepsi aynı diyenlere inat bu filmle bir kez daha kore sinemasını neden bu kadar çok sevdiğimi hatırlamış ve anlamış oldum.. :)

    YanıtlaSil
  2. (: Gel diyorum yapalım diyorum Cık diyorsun (: Dertli olduğun konuymuş, ben ne yapayım sorarım sana :D Neyse İzlenmesi gerek bir film :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar