Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Uzun ~Sürmeli Günler ~~Jang Geun Suk

jang_geun_suk
Uzun zamandır aramızda kara kedi dolaşan kuzucum, Sürmeli Prensimle barışmışız gibi görünüyor. Geçenlerde yazdığım şu yazıda da belirttiğim gibi, ikimizden biri twitter aleminde olmadığında aslında çokta sıcak bir ilişkimiz olabiliyor kendisiyle (:
jang_geun_suk
Bahar noonam istesin anında ben bu elden göçer giderim diyen sürmelimle artık mutluyuz, mesuduz canlar (: Ayrı gayrı takılmaya devam ederek bu sıcak ilişkimizi korumaya devam edeceğiz. 
jang_geun_suk
Barışmamızın şerefine önümüzde ki 1 aylık süreyi Jang Geun Suk ile Sürmeli Günler ilan ediyorum kendime^^ Bu süre zarfında sizlerde Sürmeli film ve dizileriyle benden çekeceksiniz (: Amaaan, sayın kazandiplerim tek derdimiz bu olsun değil mi? 
jang_geun_sukjang_geun_suk
Hazır ne de güzel barıştık diye fotoğraflarına yapışıp kaldığım bu kuzuyu ufacık ta tanıtalım bence (: Yoksa elde ki fotoğraflar yalan olacak (: Sağolsunlar TOP abisiyle yer bırakmadılar da bilgisayarda. 
jang_geun_suk
Sürmelimizin adı Korece böyle 장근석   yazılır. Türkçesi Jang Geun Seok(Suk) olarak kullanılır. Ama sizde benim gibi fazla noona yürekliyseniz kısaca Sürmelim diyebilirsiniz. 

Biliyorum arada ben gibi sizde kılığına kıyafetine, yazdıklarına-susmamasına uyuz oluyordunuz. Ama ne demiş bir Çin atasözü: "Yorgan gitti, kavga bitti." (Moon Jee'ye sevgilerle)
jang_geun_suk
Sıcak bir 4 Ağustos öğleninde gözlerini dünyaya açmak istemiş ancak o çipil gözleriyle dünyanın ancak 2/3 ine bakabilmiştir. İlk iş olarak poposuna yediği tokata rağmen ağlamak yerine hemşirelere kaş göz yapmak olan bu çapkın bebe aslan burcunun bütün özelliklerini taşır. Kardeşimle yaşıt olması ve giyimine özen göstermemesi dışında bir kusuru yoktur.
jang_geun_suk
Bebek odasına götürüldüğünde kan grubuna bakılır Jang Geun Suk'un, A kan grubunun; sinirli, hassas ve içinde bulundukları toplumun en ilgi çekici ve en renkli varlıklarıdır, özelliklerini tamamen oracıkta benimser bizim ufaklık.
jang_geun_suk
İlk boy ölçümlerinde 45cm olan boyu ilerisi için bir ışık umudu verir bizim ufaklığa, odada yatan bebeklere göre de fiziği oldukça iyi durumdadır 3 kg ağırlığıyla övünür.Yüzüne o bilindik sırıtışı konar ilk kez. 
jang_geun_suk
Gez-toz-oku-öğren curcunası içinde 15 yaşındayken köşede ki bakkal tarafından yeteneği keşfedilen küçük Sukkie Televizyon sektörüne adım atar. 72 bölümlük bu komedide bir ben oynamamış anladığım kadarıyla (: Bi Rain  bile kadroda yerini almış. Ki kişiler kendi adlarıyla bulunmuşlar projede, hmmm ilginç.
jang_geun_suk
Aynı dönemde Rain Bi ile takılması sakıncalı görünen ufaklık tarihi bir dramanın(Daemang) kucağına bırakılmış burada Son ye jin ablasının kanatları altında huzurlu bir dönem geçirmiştir. VE dramalar peşpeşe gelmeye başlar. 2003 yılında "Nonstop 4" dizisiyle ekranda salınır Sürmelim, henüz 16 yaşındadır ama herkesin ilgi odağı olmaya başlamış, zaten yukarıda olan burnu bir fersah daha yükselmiştir.
jang_geun_suk
Bakın işte nasılda dik dik bakıyor, uyuz (: İşte bu cümleden içimde ki ergenin lay lay lalaaaylaylaay diye dolaştığı sonucuna varabilirsiniz, ben kendim vardım şahsen. Farkındayım biraz da Şizofreni belirtisi serpiştirilmiş üstüne. Olsun böyle iyi bir kız olmaya devam edersem belki şirinleri görebilir ve hatta filmde oynayan Neil Patrick Harris'i bile görebilirim nihahahaha ~Film burada kopar (:
jang_geun_sukjang_geun_suk
2005 yılında Lovers in Prague'ı 2006 da ise Alien Sam adlı dizilere renk katar. Ki Alien Sam bizimkinin ilk başrolüdür. Hala dün gibi hatırlarım, heyecanla telefon açıp noona sonunda kaptım başrolü dediği günü (: Hala yemek ısmarlayacak köftehor. Jang - Geun - Suk elime geçersen bittin oğlum sen (: Kendim yazıyorum kendim inanıyorum öyle işte ...
jang_geun_suk
Ondan şimdilik yazıcı çıktısıyla aldığı bu imzalı fotoğrafı kaldı. İnsan üşenmez, çeker öyle imzalar değil  mi? Cıkcıkcık (: Cidden sapıttım burada ... (Bu yazıyı ciddiye alıp içimde ki ergene laf çarpacak cesur yürekler aranmaktadır ahahaha)

Neyse nerede kalmıştık. 2006 yılı JGS için Film sektörününde tadına bakma zamanının geldiğinin göstergesidir.Önce  "One Missed Call Final" filminde gösterir kendini ardından "Hwang Jin Yi" dizisinde rol alır. (açıl susam açıl) Ha Ji Won ablasıyla burada gezinirken de boş durmaz ve Best Couple ödülünü kazanırlar (: Ha ji Won olmayaydı yolardım saçını başını o ayrı 
jang_geun_suk
2007 yılına 2 sinema filmi sığdırdı Sürmeli, "Happy Life" ve "Going Crazy Waiting". Bu iki filmde vasat düzeyi geçemediler bende, hele ki "Çılgın Bekleyiş" olarak Türkçe'ye çevrilen film akıllara zarar.(açıl susam açıl) 2 yıl askerden dönmesi beklenen oppaların hikayesi kısaca (:

Neyse ki 2008 çok daha kaliteli bir yıl oldu Sürmelim için ve bu unvanı almasına vesile olan tarihi dizi "Hong Gil Dong" (açıl susam açıl) çekildi. Başrolde yine ışıltısını saklamayan Sukkie hemen ardından "Doremifasollasido" (açıl susam açıl) filmini çekti. Filmlerde ki yükselişi onun genelde tanınmasını sağlayan film "Baby and Me" (açıl susam açıl)  ile devam etti. Arada bir de "Members of the Funeral" filmi var. Bu kadarıyla yetinmeyen Sürmelim yine dayadı kulağı hendipona aradı beni (: Noona didi ne diyorsun bak paraya para demiyorum artık, yakında aldırabilirim seni yanıma. Düşünmem için iki gün ver dedim.  Oda bu sürede gelen "Boys Over Flowers" teklifine bakıp istemiyorum, teşekkürler dedi. İkinci gününde çalan telefonumu açıp; Ne duruyorsun kerata ! Haydi kamera karşısına diye bağırıverdim ^^ O gazla ilk gelen teklife evet dedi. "Beethoven Virus" . Birkaç gün önce cevap vermiş olsaydım ne Lee Min Ho nam salmış olacaktı ne de AnJell  (açıl susam açıl)dinlerken bu zevki alacaktınız yani (:
 jang_geun_suk
E bu bereketli yıldan da elleri ödüllerle dolu döndü doğal olarak JGS.  Best New Actor Award (BV)ve Popularity Award (HGD) ödüllerini salonda ki küçük kitaplığa yerleştirirken 3g bağlantısı yaptığım Sürmelinin mutluluk gözyaşları hala sakladığı şişede duruyor. 2009 yılı da bu ödüllerin hediyesi olarak aldığı "You Are Beautiful"  (açıl susam açıl) dizisini çekti. Dizi ile hayran kitlesini katlayan JGS aynı yıl oyunculuğunu sınayanlara tokat bir cevapla; Bebekte bakarım, adamda doğrarım dedi ve "The Case of Itaewon Homicide" filmini çekti. (açıl susam açıl) Kitaplıkta ki ödüllerin yanına Netizen Popularity Award ve Top Ten Stars Award ödüllerini de ekledi. 2010 yılında baş rolünü Moon Geun Young ile paylaştığı ve kitlelerde büyük hayal kırıklığı yaratan drama "Mary Stayed Out All Night"'ı çekti. (açıl susam açıl) Gerçi kitaplığa iki ödül daha ekledi bu dizi ama kimseler beğenmedi, ben hiç beğenmedim (: 
jang_geun_suk
Şu günlerde özlemle beklenen en azından benim beklediğim "You Pet" filmini çekti en son. Bekliyorum hatta bekliyoruz. Ben, Şizofren Ohyoonjoo ve Ergen B_cadısı. Ben keyfim ve kahyasına da kahveye gideceğiz zaten az sonra (: 

Şimdi bu alımlı, çalımlı bol fiyakalı tanıtım sonrası ne yapmıyoruz Sukkie'cim
1- Dekolte giymiyoruz
2-Saçma pozlardan uzak duruyoruz
3-Twitter'a asla, katta ve göz ucuyla dahi bakmıyoruz (: 
jang_geun_suk
Hah şöyle ol ciğerimi ye (:  Evet bu yazıyı yazmama vesile olan, Sürmeli günler başlığımı atmama neden olan asıl olayı da göstereyim sizlere canlar . Amacım başka bir şeye bakmaktı ama bu bebe gözüme girdi, aklımı çeldi derken sizlere bu kısacık ama kısa olduğu kadar da sevgi dolu ve bol çekişmeli-3 ruh birbiriyle didişti durdu burada, sen ne bileceksin sevgili kazandibim ne çektiğimi. Aramızda kalsın şizofren kafa kız da ergen çekilmiyor yahu (: - yazıyı sunmamı sağladı. İşte o nedenleri de paylaşayım (:

Laaaaps! Neden 1
Bildiğin Caponca şakıyor bülbülüm^^ Çok sevdim ben bu şarkıyı. Şarkıyı severim söyleyenden ötürü durumu değil ama (: Bana güvenebilirsiniz.

Güveniyorsunuz değil mi???? Hı hı hııı?

Laaaaps! Neden 2
Sukkie ile sürmeli günler şenliğinde görüşmek dileğiyle ... <3

Biz ve içimizde ki ergen iyi eğlenceler diler (: Yazarken klavyeyi sadece ben kullanıyorum ama iş konuşmaya gelince bu bebeler bir türlü susmadı sayın kazandiblerim (: O yüzden yazıyı beğenmezseniz yorumu ergene, çelişkili bulursanız şizofrene, yok ay bayıldım derseniz bana atın (: Ben kim miyim?





Yorumlar

  1. beğenmek nedir? bayıldım :)tekrar tekrar okuyup yorumları sıralamayı planlıyor ve çalışmaya geri dönüyorum :(

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin canım 7/24 Kazan servisimiz var her zaman bekleriz ^^

    YanıtlaSil
  3. Sukieee ^_^ Dekoltede yakışıyor hacı ya erkek güzeli ahh<sdjhsa :D her türlü sarkarım ben bu çocuğa..yazına bittim..seukie seni aramış gibi göstererek ne yapmaya çalışıyorsun Ohyoonjo..Trde bi beni arar sen daha iyi bilirsin zuahaha

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok sevdim :) Güzel anlatmışsın başlık da şahane :) Az konuşsa acık birazcık da erkek gibi giyinse listemde daha üst sıralarda yer alacak. Çok tatlı ama ben ne yaparsa yapsın çocuktur ablası deyip geçiyorum :) Yesin o nunası :) Yalnız merak etme hepimizde o çoklu kişilik bozukluğundan var :) İçimizde ergenler, çocuklar, genç kadınlar, şizofrenler, saplantılı hayranlar, pembe düşler kuran ev kızları mevcut :) Dont Wori yanee :D

    YanıtlaSil
  5. @Demet Projelere boğulup kalmış aklını sıyırmış bir kuzunun lakırdıları bunlar (: Sana daha güzellerini alıcam annem ben :P

    YanıtlaSil
  6. @La Fea içimi aydınlatıyorsun her defasında (: Canımsın

    YanıtlaSil
  7. 'Uzun Sürmeli Günler' ne güzel bir başlık öyle. Beni direk bu posta çektiğini söylemeliyim. :)

    Jang'a Baby And Me filminden beri büyük bir sempati beslediğim gerçek. Son zamanlarda azıcık(!) sapıtsa da, hatta hayranlarını "Acaba unni mi desek?" gibi düşüncelerle boğuştursa da düzeleceğini umut ediyorum.
    3 uyarını dikkate alır umarım ama değişmese bile yapacak bir şey yok. Sonuçta seviyorum sıpayı. :D

    YanıtlaSil
  8. @Berna Hoşgeldin öncelikle kazanımıza

    Beğenmene çok sevindim başlığı ^^ Arada bir kulağıma fısıldıyorlar bu başlıkları (: Dediklerimi dinlemezse çekeriz kulaklarını ^^

    YanıtlaSil
  9. tam keyiflik oldu şimdi kahve sigara JKS :P yazı başlık hepsi mükemmel, kişilik bozukluğu çok tanıdık :)ben her hali kabulüm diyenlerdenim sınır koyamam yani. 'Mary Stayed Out All Night' gibi bir zaman kaybına sadece JKS için dayanabildim ancak,'Hong Gil Dong' da ikinci plana düşüyor diye üzüldüm dayanamadım diziyide tamamlayamadım beklemede. 'You Are Beautiful' tanıdık bildik konu olmasına rağmen iyidi. 'The Case of Itaewon Homicide' son sahnedeki gülüşle bitirdi beni. Bir de bu yazı içimdeki ergene kapak oldu 'Black Engine' le beni değilde seni çağırıyormuş sanırım (http://youtu.be/PW4qrAZl0oQ). muhabbetiniz bol olsun o zaman hıh!

    YanıtlaSil
  10. İçinde ki ergeni şamar oğlanına çevirmişim gizli gizli nihahahaha :D Gel bacım senden esirgemem sürmeliyi ;) Hem üzülme HGD de ikinci plana düşmesine izin vermedim ben ^^ Daha çevirisi yapılırken el attım olaylara ahahaa

    YanıtlaSil
  11. yau kaç gündür bu yazıyı okumayı planlayıp planlayıp erteliyordum sonunda okuyabildim :)ellerine sağlık, resimler de çok güzelmiş. birkaç kusuru olsa da tatlı çocuk JGS, onu sevmeyen görmedim zaten. Ben de en çok baby and me'yi seviyorum filmlerinden, crazy waiting çok kötüydü ya, asker filmi fena değildir dedim ama cıkcık olmamış.. itawon'da da oyunculuğunu konuşturmuştu gerçekten. ah bir de göğüs ve sırt dekolteli şeyler giymese, saçlarını uzatıp uzatıp bakımlı maşalar yapmasa tadından yenmeyecek de, hadi bakalım benim hala umudum var :)

    YanıtlaSil
  12. Geç olsun güç olmasın demişler masalcım (: Kusurlarını el birliği ile yok edeceğiz ^^ Başka oluru yok bu işin :D Gül gibi delikanlı en kötü ihtimal erken askere yollarız (:

    YanıtlaSil
  13. geçen gün paradise kiss(japonya) filmini izledim, ordaki george karakterini kesinlikle JKS oynamalı, kore versiyonu çekilirse tabi. daha izlemeye başladığım andan beri hep bunu düşündüm. haksız mıyım?

    YanıtlaSil
  14. sanırım saçını george gibi 3e vermesi için de yapıyor olabilirim bu film teklifini:))

    YanıtlaSil
  15. @merve can hoşgeldin kazanımıza (: Filmi henüz izlemedim ama merak ettim bak şimdi. Pc de mevcut nasılsa fikir edinmek amaçlı izlemek lazım ;)

    YanıtlaSil
  16. ben adsız çingu idim belki hatırlarsım:))

    YanıtlaSil
  17. Adsız çingu, çinça :D Kayıtlara alındı canım :D

    YanıtlaSil
  18. Cok agir bir giris olacak ama ben bu Jang Geun Seok'u Kuşum Aydın'a cok benzetiyorum...guldugunde...

    YanıtlaSil
  19. Hoşgeldin kazana Mikal Zia (: Nasıl benzettin ya :D Yazık değil mi bu kuzu erkek güzeli Aydın estetik mağruru :D

    YanıtlaSil
  20. Dudaklari yuzunden herhalde..
    Bir de bu arkadas erkek guzeli ama cok feminen gibi sanki.Koreli erkekler bir bir six packlerini acip sergilerken, bu ve T.O.P adeta sir gibi sakliyorlar govdelerini.Jang Geun Suk ciliz oldugu icin bi yerde anlasilabilir.T.O.P de eskiden kiloluymus zannedersem.Belki sarkik falandir karni.Kim bilir.Ne cikacak o tisortlerin altindan cok merak ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla her fırsatta vücudunu sergiler Sukkie affetmez aslında (: six pack falan çıkmayacağı malum zaten arada bir bu kez kas yapıyorum diyor ama hala göremedim ben bir şey dgchdgshads

      Sil
  21. Twitleri hızlı hızlı geçip JKS'nin adının geçtiklerini pür dikkat okuduğumu fark etmemle başladı her şey... :P Bunu da okudum bir çırpıda. Yalnız onun o tuhaf pozlarını seviyorum ama ben. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehuehuehuehu (: O tuhaf pozlardan kastın partilerde kafasına birşeyler sokup yağmur dansı yaptıkları değildir umarım Mirune :D Yoksa çılgın pozlara her daim açığız

      Sil
  22. öğlen vakti doğumuyla ilgili herhangi bir bilgi mi var yoksa yazıya renk katması amacıyla mı yazdınız?

    astrolojiyle ilgilendiğimden jks nin doğum saati önemli.Ve ayrıca evet jks tam bir aslan ve hoş yıldız etkileriyle doğmuş.

    yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yerde okudum diye hatırlıyorum ama kulaktan dolma bir fikri okumuşta olabilirim (:

      Aslan olduğunu anlamak için doğum tarihini bilmeye gerek yok zaten ben buradayım diye bağırıyor neredeyse (:

      Sil
  23. ya ben jang geun suk sesine oyunculuğunu dansına tarzına bayılıyorum yaptığı herşey yakışıyor bu adama o saçma hareketler bile başkası yapsa tiksinç olur o yapınca sempatik duruyor seviyoruz keratayı bizden baya küçük olmasına rağmen oyunculuk süper ses daha da süper

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karşısında olanlara karşı duruşu da oldukça hoş Sukkie'nin (: Yolu açık olsun

      Sil
  24. dekolte giysin (bana) hoşuma gidiyor ayşşş ılgınının aşkısı

    YanıtlaSil
  25. dekolte giysin (bana) hoşuma gidiyor ayşşş ılgınının aşkısı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar