Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Cat: Two Eyes That See Death 2011

Cat:_Two_Eyes_That_See_Death
2011 yapımı bir korku filmi Cat: Two Eyes That See Death. Başrollerinde  Min Yeong Park, Dong Wook Kim ve Ye Ron Kim'in oynadığı film 106 dakika boyunca sizleri hem geriyor hemde öyle yerlerde yaptığı ekşınlarla yerinizde zıplatmayı başarıyor. 
Cat:_Two_Eyes_That_See_Death
Cat:_Two_Eyes_That_See_Death
Konusu: Bir hayvan bakım merkezinde çalışan bakıcı Park Min Yeong (So-yeon), en son bakımını yaptığı kediyi, aşık olduğu polis memuru Dong Wook Kim'in ellerinde görünce şaşırır.  Ne olduğunu öğrenmek için yanlarına gittiğinde kedi sahibinin öldüğünü öğrenir ve kediyi bakım evine götürür. Burada kedi yüzünden patronuyla karşı karşıya gelen So Yeon Pamuk isimli kediyi evine götürür. Kediyi eline aldığı andan itibaren enteresan olaylarla karşılaşan kızımız ayrıca bir de küçük bir kızın hayaliyle uğraşmaktadır. Acaba Kedi'nin gizemi   nedir? 
Cat:_Two_Eyes_That_See_Death
Cat:_Two_Eyes_That_See_Death
Kedilere bakış açınızı değiştirme  nedeni olabilecek kadar güzel işlenmiş bir film olan Cat filmi tek başına izlenmemesi gereken yapımlardan.  Keyifle gerile gerile bir korku filmi izleyelim arkadaş diyen arkadaşlara duyurulur. Her kedinin arkasından gidilmemelidir 
Cat:_Two_Eyes_That_See_Death

İyi Seyirler . Filmin traileri


Yorumlar

  1. yok arkadaş ya ben korku filmi bile izlesem ağlayacak bi yer buluyorum:)) korkmak isteyenlere öneririm yine de...

    YanıtlaSil
  2. @bbetuss Bizim çekiklerin suçu o sen masumsun canım :D Ben şahidim ^^

    YanıtlaSil
  3. İzlerim şimdi bile izlerimde bu ne zaman çıkıyor gız:)))Gerçi frangmanda yazar dimi hahha

    YanıtlaSil
  4. Ne, ne zaman çıkıyor ???? Film mevcut sitelerde Türkçe altyazılı bunu soruyorsan kuzum (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızım kafam bir dünya dikkat bile etmemiştim:))))Birara izlerim merak ettim ...

      Sil
  5. Korkacağımı bildiğim için gündüz izledim filmi çok beğendim iyi yapılmış bir korku filmi PMY'ın performansı çok iyiydi o küçük kızın nasıl öldüğünü öğrendiğim zaman ağladım bu Koreliler korku filminde bile ağlatıyor :)

    YanıtlaSil
  6. @besra (: Fırtınalı bir gecede @bbetuss ve @supercel ile birlikte izledik. Finalde içim sızladı benimde.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar