Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Chuno / Slave Hunter / Köle Avcıları

Joseon Hanedanlığı döneminde  yaşayan "Chuno" olarak bilinen Köle Avcıları'nın hikayesini anlatır dizi.  Soyluların var olduğu Nobi olarak adlandırılan kölelerin ise sadece Soyluların yaşamlarını kolaylaştırmak için hayatta kaldıkları bir sistem. 
chuno_köle-avcıları_slavehunter

Sevdiği kadına ulaşabilmek için "Chuno" olmuş ve etrafa nam salmış olan Jang Hyuk yanlışlıkla suçlanıp köle yapılmış eski bir komutanın kaçtığı haberiyle onun peşine düşer.  Verdiği sözün peşinde hayatını feda etmeye hazır, nobi damgası yediği için acı çeken Oh Ji Ho kaçarken karşılaştığı bir kadını da yanına alarak yoluna devam eder. 
chuno_köle-avcıları_slavehunter
chuno_köle-avcıları_slavehunter
 Yol boyunca defalarca karşı karşıya gelen Oh Ji Ho ve Jang Hyuk hem amaçları hem de aralarında ki ortak duygular nedeniyle birbirlerine savaş açarlar. İnsanların arasında ki kast sisteminin boğucu havasında bir de yaşanmış güzel aşk hikayesinin verdiği dram bu üçlüye acı yaşatmaya devam eder.Sevdiği adamın hayaliyle yıllarca avunan Lee Da Hae en ummadığı anda yeniden karşısında aşkını görür. İşte hayatın gerçek acımasız yüzü.

chuno_köle-avcıları_slavehunter
chuno_köle-avcıları_slavehunter
24 bölümlük tarihi dramamız 2010 yılı yapımı. Dizinin Türkçe çevirileri sevgili Edaa ve Moon87 ikilisine ait. Muhteşem görselliği, oyuncuların şov niteliğinde ki performansları, seçilen şarkıların titizliği ve muhteşem senaryosuyla mutlaka izlenmesi gereken yapımların başında yer alır CHUNO.
chuno_köle-avcıları_slavehunter


Dizi için trailer paylaşımı da yapayım hemen :

İyi Seyirler Kazandiblerim ^^




Yorumlar

  1. Favori tarihi dizimdir. İzledikten sonra uzun süre Daegil oraboni <3 modunda dolaştım, hâlâ da öyleyim ya neyse :)
    Dizinin favori şarkısı da benim için şudur (söylemeden edemedim :) ) : http://www.youtube.com/watch?v=BwqvWFmnNdU

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumun için teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  3. İzlenecekler listemde ama ne zaman izlerim bilemem bildiğim tek şey bu adam secret garden dizisini bu dzi için es geçti umarın tercihine değmiştir.

    YanıtlaSil
  4. Değdiğinden emin olabilirsin (:

    YanıtlaSil
  5. Secret Garden mı Chuno mu deseler, gözüm kapalı Chuno derim :) Jang Hyuk ve Lee Dae Hae için herhalde hayatının dizisi diyebiliriz. Mükemmel bir senaryo, mükemmel oyunculuk ve müzikler. Herhalde kore dizisi izlemeyenlerin bile hayranlıkla izlediği bir dizidir.

    YanıtlaSil
  6. @htkr "Secret Garden" Romantik komedi için neyse "Chuno" da tarihi diziler için öyledir. Zirvesinde yer bulur her daim (:

    YanıtlaSil
  7. oo supermis bu blog, tamda ben hangi kore dizisini izlesem su aralar diye dusunurken :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için teşekkürler (: Diziler ve Filmler kısmından iyi kötü yorumlarıma ulaşabilirsin ;)

      Sil
  8. Merhaba, uzun süredir burayı okumama rağmen ilk kez yorum yazıyorum, Chuno aşkı böyle birşey. Jang Hyuk'un hayatının rolüdür Lee Da Gil ve hayatının dizisidir Chuno bunu kendisi de defalarca söylemiştir. Secret Garden'ı da çok çok seven biri olarak gözüm kapalı Chuno diyorum defalarca izlenebilecek güzellikte ve kalite de bir dizi geçen yıl Kore ve çeşitli ülkelerde 14 ödül kazandı, Jang Hyuk'a da Daesang(Büyük Ödül) kazandırmış bir yapımdır ki fazlasıyla hak etti, ayrıca International Emmy Awards 2011'de Jang Hyuk Lee Dae Gil rolüyle 700 oyuncu arasından son 4'e kalıp adını finale yazdırdı. İzlememiş olanlar varsa kesinlikle zaman kaybetmesinler, Jang Hyuk'tan harika bir performans ve tek kelimeyle muhteşem bir dizi izleyecekler.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Adsız Yorum yazarak şeytanın bacağını kırdığın için tebrik ediyorum (: Lütfen yorumlarınla kazana eşlik etmeye devam et.

    Bu arada verdiğin bu güzel bilgiler için çok teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  10. Tekrar merhaba, o Adsız kişisi benim nerden isim yazacağımı bulamamıştım şimdi buldum sanırım :D Rica ederim, Jang Hyuk ve Chuno hayranı olarak bunları paylaşmak beni mutlu ediyor. Senden bir de 'Tree With Deep Roots' yazısı bekliyorum, şu sıralar en çok izlenen dizilerden biri, umarım vaktin olurda göz atabilirsin. Elimden geldiğince yorum yazmaya çalışacağım, yazılarını okumak çok keyifli, teşekkür ederim ve kolaylıklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  11. _Brc_ e anonim olmaktan kurtulmana sevindim (: Listeme ekledim diziyi hemen ^^

    YanıtlaSil
  12. Merhaba 2019 bitmeye yakin herkese selam 2012 den yazanlara beni kandirdiniz izlemeye gidiyorum 😉😉😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı yapımların yılı yoktur :) İyi seyirler

      Sil
  13. 10 yıllık bir dizi oldugu için izlemediğim dizilerdendi. 2 yıldır kore dizilerine sarmış biri olarak eski klasikleri izleyip bunu nasıl kacırmısım. diziye başlama sebebim tamamen jang hyuk bayadır dizisi olmayınca sırf ifadelerini oyunculugunu izlemek için actım tam bir ziyafet oldu tabi rolü döktürmüş . secret gardenı geri cevirdiğini de simdi okudum o dizyi cok sevmiştim eminim oynasaydı bambaska bir tad verirdi ama yine de iyiki chuno..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski dizilerin keyfi bir başka <3 Geç de olsa izlediğinize sevindim.

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar