Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Dream High Büyük Hayaller

dream_high
Kirin sanat okuluna katılan 6 farklı insanın yan yana gelmesi ve kurdukları büyük hayallerin peşinden gitme süreçlerini ele alıyor dizi. 
dream_high


Bir politikacı adayının gayri meşru çocuğu olarak geldiği dünyada tutunacak tek şeyi dans olan Jin Gook (
Taecyeon) yıllar sonra karşısına çıkan Ko Hye Mi (Suzy) ile de burada birlikte olabileceğini anladığında okula ve Hye Mi'ye sıkıca tutunmak ister. 
dream_high

Bir kasaba müzik yarışmasında annesine masaj aleti kazanmak için sahneye çıkacak olan Sam Dong (
Su-hyeon Kim) bir anda karşısına çıkan  
Ko Hye Mi (Suzy) yüzünden bocalar. Bu farklı görünüşlü kızı sahneye davet edip kız arkadaşı olmasını istediğini söylediğinde duyacağı cevap sonsuza denk hayatını değiştirecektir. 
dream_high


Emin adımlarla geldiği Kirin Sanat okulu seçmelerinden alnının akıyla çıkan Jason (
Wooyoung) yeteneğiyle göz dolduran biri olarak eksik olduğu noktaları geç keşfedecektir. Bu keşiflerden sonra bir yıldız olarak parlaması için hiçbir eksiği kalmaz. 

dream_high
Ezik karakteri, sessiz, sakin tavırlarıyla Suzy ile birlikte düet yaparak girdiği Kirin sınavında duyduklarıyla hayatına bir yön vermeye karar veren Yoon Baek Hee (
Eunjung) attığı her adımla bir kez daha sınanmaya devam edecektir. Bu yolun sonunda Yoon Baek Hee tamamen parlayan bir yıldız mı  olacak yoksa sönüp kayacak mıdır?





Kim Pil Sook (IU) muhteşem yeteneklerine rağmen dış görünüşü nedeniyle sınavlarda başarılı olamayacağını düşünen hoş bir kızdır. Önce karşısında dinleyenleri sonra da diğer öğrencileri etkileyen sesi ve büyük azmiyle ışıltısının esiri olabilecek onlarca hayranı onu bekler. Peki gelecekte parlamaya yetecek midir bu kadar yeteneği bünyesinde barındırması? 
dream_high
Ve son olarak Hye Mi. Yıllarca Klasik müzik eğitimi almış olan Hye Mi (Suzy) küçümsediği Kirin Sanat Okuluna girebilecek midir? Mükemmel olduğunu düşündüğü sesi bir yıldız olmak için yeterli midir? Kardeşiyle başbaşa kalan Hye Mi, babasının kendisine bıraktığı sorumluluğun altından kalkabilecek ve hayallerinin peşinden koşabilecek midir? 

dream_highdream_high
16 Bölümlük dizi son olarak bir konser havasında çekilmiş Special Bölümle sonlandırılmış. Bu son bölümde diziye dair küçük bir ödül töreni ve bölümlerde yer alan şarkıların söylendiği konserden oluşuyor. Genellikle ilk kez kamera karşısında rol kesen şarkıcılardan oluşan kadrosuyla pek ışık yansıtmasa da hikaye şarkıcıların pişirilme evresini anlattığı için yetenekli keratalar pek eğlenerek çekmişler dizileri. 
dream_high
2Pm hayranı olmak için ortam oluşturan dizinin IU kızın karşıda bir sevgi duymama vesile olduğunu itiraf etmeliyim. Suzy için de aynı şeyleri söylemek istesem de zorlamaya gerek yok düşüncesinde sabitlendim sonunda.  EunJung zaten sevdiğim bir dişi malum (: Kadro da ilk kez izlemeye fırsat bulduğum sevgili Su-hyeon Kim 'a da yer açtım kollarımda ^^ (Uuuups! İçimde ki ergen serbest kaldı!)  
dream_high
Dizinin özellikle OSt'si mutlaka dinlenecekler listesine eklenmeli. Harekete geçip Büyük Hayaller kurmaya başlayalım mı artık? 
dream_highdream_high

İkinci sezonu yayınlanmaya başlayan dizi yine bu kadar eğlenceli olacak mı bakalım?




Yorumlar

  1. :))) çok tatlı bir diziydi, ben diziyi izlemeye başladığımda bu ergenlerin hiç birini tanımıyordum, Eunjung'i bile(coffee house'da çok sevdim kendisini:) ) :)
    özellikle Sam Dong yavrusunu bağrıma bastığımı belirtmeden geçemicim :) bu arada siz anlarsınız çocuğun dudaklarına estetik yapmışlar mı? tam manga karakterlerine benziyordu :)
    özel bölümde suzy'nnin soğuktan burnunun aktığını bile hissetmemesi bana çok dokundu ama, ya yazık kızı niye rezil ettiler orda :S bir de Wooyoung'un IU ve çekim ekibine et ısmarlamasından keşke bahsetmeselerdi, çocuk bile utandı bundan bahsedilmesinden :)
    2.sezonu bende merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Sam dong gönlümüzde ayrı bir yerde kaktüsüm :D Burun akmasını bizim gibi algılamıyorlar bence :D Neredeyse eminim hatta bundan. Wooyoung utanmaktan çok hayranların yüzde kaçını sildi bu açıklama acaba düşüncesiydi sanki daha çok :D İkisi birbirine de çok yakışıyordu bence :D Gözümüz yok ikisinde de nasıl olsa :P Everelim gitsin kuzuları :D

    YanıtlaSil
  3. "Burun akmasını bizim gibi algılamıyorlar bence :D Neredeyse eminim hatta bundan." :))))))))))) insan değil bunlar diyeceksin zannetim bir an :D :D

    "Wooyoung utanmaktan çok hayranların yüzde kaçını sildi bu açıklama acaba düşüncesiydi sanki daha çok :D" olabilir bak ben bunu hiç düşünmedim :)))))))))

    "Everelim gitsin kuzuları :D" everdik gitti o zaman :D

    YanıtlaSil
  4. Elimizden bir uçan bir kaçan kurtulur zaten :D

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok severek izlemiştim bu diziyi. İçimdeki ergeni uyandıran dizilerdendi :) Şimde TrtOkul'dan dublajlı halini takip ediyor ve 2. sezonunu merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Bende TrtOkulda bakıyorum yeniden. İkinci sezona dair görseller düşmüş nete çok eğlenceli gibi görünüyor (:

    YanıtlaSil
  7. Evet oyuncum, şimdi gördüm videoları, bayıldım yaaa.. Kim Soo Hyun'um ço tatlı yine ;)

    YanıtlaSil
  8. cook guzel bi dizi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar