Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Flower Boy Ramen Shop

flower-boy-raymun-shop_janggeunsuk_kiwoolee

Coffee Prince çok güzeldi bunun birde vazgeçilmez Ramen ile birleştiğini düşünsene mantığıyla yola çıkılarak yapıldığından ciddi ciddi şüphelendiğim, ne şekerlikler yaparsam yapayım sevgili İl Woo'mdan bir türlü o muhteşem tebessümü dışında cevap alamadığım bir proje ile karşınızdayım (: Çiçek çocukların Ramen dükkanında  bir kase sıcacık ramen molasına ne dersiniz? 
flower-boy-raymun-shop_janggeunsuk_kiwoolee
Il Woo Ruh Bekçiliğinden kazandığı bütün hayran kitlesini tek nefeste ramen yemeğe davet ederken karşısında rakip olarak duran Lee Ki Woo için bir taktik geliştirmesi gerektiğini düşünmemişti. Muhteşem gülümsemesi ile karşısında rakip olamayacağının bilincinde ilerleyen Il Woo soğuk adam bu aralar idol olmuş ben eksik kalmasam nolur arkadaş! yolunda adım adım ilerlerken bir kadın için gerekli erkek tanımlamasını da yanlış anlayıp, yetmezmiş gibi altını fosforlu kalemle çizerek not defterine eklemiş görünüyor. 
   flower-boy-raymun-shop_janggeunsuk_kiwooleeflower-boy-raymun-shop_janggeunsuk_kiwoolee
Konusu ne peki bu dizinin derseniz sevgili kazandiblerim şöyle anlatayım sizlere. Babasının biricik oğlu Cha Chi Soo (Il Woo)  ile babasına kırgın ve hayatta ki tek isteği kapağı devlete atmak olan Yang Eun Bi (Lee Chung Ah) bir dersane de karşılaşırlar.  Saçma bir şekilde karşı karşıya gelen ikiliyi kader rahat bırakmaz ve ikinci karşılaşmalarında Eun Bi'nin erkek arkadaşı önünde gerçekleşince çift rolü yaparak intikam almaya çalışan Eun Bi stajyer öğretmenliğinin ilk gününde karşılaştığı büyük sürprizle şoka uğrayacak ve eğlence başlayacaktır. Olup bitenler 4 yakışıklı adamı ve bu çirkin kızı aynı Ramen dükkanına çalışan yapacak, zamanla ani bir çıkış göstererek erkeklerin gözdesi olan kızımız aşk sekizgenine neden olacaktır. 
flower-boy-raymun-shop_janggeunsuk_kiwooleeflower-boy-raymun-shop_janggeunsuk_kiwoolee
E bu dizinin böyle kadroyla sırtı yere gelmez mi diyorsunuz? Başrolde bunca yakışıklı çocuğu toplamakla olmuyormuş dedirttiler resmen bana (: Neden, çirkin bir dizide değil aslında. Ama o kadar çirkin bir  kıza da hadi İl Woo rolü salak ta aşık oldu peki ya Ki Woo ??? 
flower-boy-raymun-shop_janggeunsuk_kiwoolee
Açıklama istiyorum resmen (: Gülüp, eğlenmek için bu çocuklara daha ne kadar işkence edeceksiniz ??  Kore dizilerinin klişeleriyle boğulmuş sevimli bir dizi olmasına rağmen isyanım var diye bağırttı beni bu dizi.  İl Woo'nun bütün şekerliliği ile yaptığı triplere bayıldım. Ayrıca  bol bol  diğer yapımlara yapılan göndermelerde ayrı bir güzellikti. Aslında ben diziyi sevdim kıza gıcığım. Fazla gıcığım hatta (:  
flower-boy-raymun-shop_janggeunsuk_kiwoolee
Sizce bu kızı sevmeye mahkum olmalı mıydı bu çiçek çocuklar? İyi seyirler Kazandiblerim.


Yorumlar

  1. Çok haklısın il woo neyse de direk aşık olmasındı ona :(

    YanıtlaSil
  2. Kıza çemkirmek için gelip resimleri görünce aklından uçmuş gibi cümle kurmuşsun kuzu (:

    YanıtlaSil
  3. Görmüş, merak etmiş fakat konusunu araştırmaya üşenmiştim; imdadıma yetiştin adeta :) Listeye attım bu diziyi izliycem güzele benziyor.

    YanıtlaSil
  4. ah direk aahh :) nasıl seversin bu kızı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam açık açık belirtti ben direk değilim diye :P

      Sil
  5. İlk izlemem ben bu diziyi dedim sonra biraz içim ısındı ilk bölümü açtım ki o da ne kore versiyonlu kpss çıktı karşıma bende ipler koptu yetter ulen kader kpss batsın dedim yine kapattım. 2. karakter gittikçe gençleşmiş hoş yaşlı değil de daha önceki projelerde hep yaşı büyük rollerdeydi. taş olmuş maşallah diyorum ee soyunacak biri gerekli oda görevi icra etmiş:) Kıza gelirsek kızı sevmem birçok projesini bilirim kızın eli yüzü düzeltilmiş ilk büyük işi bakalım bundan sonrasında neler olacak.

    YanıtlaSil
  6. @tarih Mümkünse olmasın canım (: Bu tiple bile bende tırnakları sokak kedisi kıvamında dışarı fırlattı. Yazıktır, günahtır bu insanlara...

    Bir sürü hanım kızımız var geride, ben biliyorum :D

    YanıtlaSil
  7. Ne yapsın adamlar? aşağılık kompleksi yüzünden her yıl bir sürü insan intihar ediyor Kore'de. Bu şekilde "Bakın güzel olmasanız da lokum gibi çocuklar size de aşık olabilir. Umudunuzu yitirmeyin! Fighting!" demiş oluyorlar. O yüzden kızmıyorum. Ülke şartları bunu gerektiriyor zanlımca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar çirkinine bari bir kişi düşsün Güz bir el at bacıt olaya (: Nedir bu böyle ama :D Ben çok daha çirkinim bana o zaman 8 kişi mi düşecek :D Ben direkt Notre Dame'nin kamburuyum ulen Esmeralda'lardan harem istiyorum (: Burada esmeralde kelimesi oppa anlamında kullanılmıştır saygılar (:

      Sil
  8. Çok şeker bir diziydi. Il woo hatrına başlayıp, direk aşkıyla bitirdim <3 Il woo'nun tripleri mimikleri izlenesi. Hele "noonasının pororoso" hastasıyım :) Güzzi, yorumuna katılıyorum. Hope forever, hwaiting!

    YanıtlaSil
  9. İl Woo'yu da Lee Ki Woo'yu da alayım ben (:

    YanıtlaSil
  10. Ben de sırf kıza gıcık olduğumdan ilk bölümde eledim diziyi :D Böyle salak kızlara böyle çocukları aşık etmesinler artık, karşıyım buna :D Zaten bu aralar dizi falan izleyemiyorum. Hep birbirinin tekrarı gibi gelmeye başladı diziler, sıkılıyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, dizilere mola vermek, raya Japon dizileri sıkıştırmak samimiyeti ılık tutuyor (:
      Yoksa sıradanlıktan kurtulamıyor Kore yapımları

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar