Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Kimi Wa Petto / You Are My Pet 2003


Iwaya Sumire  (Koyuki Kato akıllı, güzel ve başarılı bir kadındır. Büyük bir gazetenin mükemmelliyetçi çalışanı olarak takındığı sert tavır nedeniyle üstü tarafından laf çarpılır, verdiği tepki nedeniyle günlük konuların işlendiği, herkesin küçümsediği bölüme atanır. Öfke ve hayal kırıklığı ile evine dönerken kapısının önünde, bir kutu içinde yaralı ve baygın bir adam bulur. O anki şartlardan dolayı mecburen evine aldığı bu yaralı adam yalnızlığına iyi gelir. 
Kimi-wa-PetKimi-wa-PetKimi-wa-Pet

Onu eski köpeği Momo'ya benzetir ve gidecek bir yeri olmadığını söyleyen bu genç adamı köpeği olarak evde bakmaya karar verir. Momo (Matsumato Jun) annesinden kaçmış, kendi yolunda ilerlemeye çalışan biridir. Ve bu teklif onun için nefes alma molası gibidir.   Bir arada birçok sorunu çözen ve bundan keyif alan ikili, yeniden dönen Koyuki Kato'nun  eski aşkı ile bir sınava tabii olur. Bakalım köpek sahip ilişkisi araya giren bu kuvvetli ilişkiden nasıl etkilenecek?
Jang Geun Suk ile Kim Ha Neul'un başrolde oynadığı You Pet filminde eksik hissettiğiniz her detaya bu dizide bir anlam yükleyebiliyor ve keyfini sonuna kadar çıkarıyorsunuz. Japonların uçuk fikirlerini de seviyorsanız mutlaka izlenmesi gereken yapımların içine koymalısınız Kimi Wa Petto dizisini.
Kimi-wa-Pet

Diziye ulaşmamı sağlayan Sevgili La Fea'ma teşekkür ediyorum (: İyi seyirler sevgili kazandiblerim

Yorumlar

  1. Kore versiyonu film diye biliyordum, ama hala izleyemedim çevirisi çıkmadı sanırım ne zman aratsam çıkmıyor. Matsumoto yu pek sevmem hoş kore versijonundaki köpeği de sevmem pardon oppayı:) neyse kore versiyon alt yazı çıkınca haber verin kızlar da izleyelim.

    YanıtlaSil
  2. Çevirisine başlandı Canım Kore yapımı filmin (: Çok yakın zamanda gelecektir ^^

    YanıtlaSil
  3. yaaa bir şey sorucam nail shop parisin türkçe altyazılısı yok mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güliz hoşgeldin blogumuza Google'a dizinin adını yazınca göreceksin ilk 2 bölüm çevirilip yayınlanmış. Başka site ismi vermediğimiz için linkleri paylaşmıyorum senle

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar