Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

A Love / Sa rang 2007

alove_sa-rang.jpg
In Ho (Jin Mo Ju) yeni okuluna geldiği gün kendisine iyi davranan ve doğum gününe davet eden Mee Joo'ya aşık olur. Babası iflas eden kız okulu bırakarak oradan uzaklaşır. 10 yıl sonra yeniden karşılaşan ikili başlarına gelen trajik olaylardan sonra birbirlerine göz kulak olacaklarını söyleyerek söz verirler.

Verdikleri söz daha sıcaklığını koruyorken Mee Joo'nun peşine düşen çete elemanlarını fark eden In Ho ona yardım etmek isterken öğrendiği şeyle sinirlenir ve adam yaralamaktan hapse düşer.

Hapiste sevdiği kadın tarafından bir kere daha terk edilen In Ho kaderin ona ilk kez gülümsemesiyle iyi bir iş bulur. Peki bu iş ona neler getirecektir? 

alove_sa-rang.jpg 
alove_sa-rang.jpg
alove_sa-rang.jpg
104 dakikalık bir dram filmi olan Sarang özellikle Jin Mo Ju'nun oyunculuğunu konuşturduğu bir yapım olmuş. Aşk her zaman mutluluk getirmez, acı aşkın kız kardeşidir gibi söylemler çıkarmanıza yardımcı olan film aşkın diğer yüzünü görüp rahatlamak isteyen izleyicilere tavsiye edilir.

Sarangni izleyici oylarına göre an itibari ile 51 kişinin oyuyla 8.1 gibi yüksek sayılan bir not almış.
alove_sa-rang.jpg
Aşkın nedensiz gülümseme halinden sizde mi sıkıldınız? Bakalım bu film aklınıza yatacak mı?

 İyi Seyirler Sevgili Kazandiplerim (:


Yorumlar

  1. çok acı bir film filmi izledikten sonra içime bir yumru oturdu yazık olmuş bir hayat çok acı çok. Bir adamın göz göre göre yok oluşu bazen kaderin önüne geçilemiyor malesef:(

    bayan oyuncunun tonla işini gördüm ama bana göre en başarılı oyunculuğu bu filmde oldu, kız için dönüm noktası bir oyunculuk derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşilçam dramlarıyla acıların çocuklarını izleyerek büyüyen biri olarak hikaye beni çok etkiledi. Dediğin gibi kız ilk kez bu kadar iyi göründü bana da (: Ama Jo Jın Mo her zaman ki gibi döktürmüştü yine

      Sil
  2. Bende uzun zamandır var ama dram türünü artık kalbim kaldırmadığından erteleyip duruyorum, ağlama modum dönünce izliciim sanırım, en azından Ju Jin Mo hatrına, madem sen de beğendin:)

    YanıtlaSil
  3. Bu arada yorum kutucuğu çok hoş olmuş, söylemeden geçemiycim:)

    YanıtlaSil
  4. @kimbapsushi Beğenmene sevindim canım (: Dram izlemek lazım, komediden uzaklaştım ben iyice sanki :(

    YanıtlaSil
  5. İzledim çok fenaydı :( kızın başına gelenler içimi kıydı, son sahneyye geldiğimde artık yutkunamıyordum, ağlamak isteyip de bahanesi acıklı filmler olsun isteyen var ise birebir bu iş için :)
    tavsiyen için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fena film tavsiye ederim :P Yorumun için teşekkürler beğenmene sevindim ;)

      Sil
  6. link verir misiniz indirelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogumuzda link vermeyi tercih etmiyoruz buna ek olarak yorum kısmından verilen linke tıklamak ya da linki kopyalama işlemide devre dışı bundan dolayı tarayıcınıza "A Love Sarang Joo Jin Mo" yazıp Türkçe sayfalarda aratırsanız malum sitelerden birine yönlendiriliyorsunuz ^^ Daha fazla yardımcı olamadığım için kusura bakmayın -

      Sil
  7. great movie to see awesome nontonlonte.org

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar