Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

A MILLIONAIRE FIRST LOVE

A_Millionaires_First_Love_hyun_bin

Başrollerinde Hyun Bin  ve Yeon Hee 'in yer aldığı A millionaire first love 2006 yapımı bir dram filmi. 
A_Millionaires_First_Love_hyun_bin
Hyun Bin Hayatta öğrenebileceği onca şey varken, o gözlerini kapatıp sadece zaman geçirmeyi seçmişti. Her şeyi elde edebilecek bir mirasla tek başına kaldığı dünyada, dedesi her dakika büyüyen bu mirasın yanında bir de hayatta kalması için kılavuz bırakmıştır oysa torununa.  
A_Millionaires_First_Love_hyun_bin
Yeon Hee ise sürekli çalışarak para biriktiren, genç yaşına rağmen fazlaca acı yaşamış yaralı bir yüreğe sahiptir. 19 yaşında ilk aşkını yaşama ümidiyle ilk karı beklemektedir. İlk aşkı güzellikleri ve acılarıyla ona geldiğinde akıtacağı gözyaşları gönlündeki ateşi söndürmeye yetecek midir? 
A_Millionaires_First_Love_hyun_bin
İlk kez yemek pişiren bir kadını gören Binie şaşkın hallerle ona bakarken, bu kıza gitgide yaklaştığını fark ettiğinde gelecek acılara da kollarını açmıştır artık. Hayatında ilk defa dileklere işi düşmüş, Paraşüt çiçeğinden umut bekler hale gelmiştir.
A_Millionaires_First_Love_hyun_bin
 "Eğer hepsini uçurabilirsen dileklerin kabul olur." 




Filmin boynumuzdan yakalayıp sıktığı öyle sahneleri var ki...  Her gün bir dozdan fazla alınması halinde sorun yaratacak haplar, yüreğinin gönlü olsun diye yapılan şirinlikler...  
A_Millionaires_First_Love_hyun_bin
A_Millionaires_First_Love_hyun_bin
A_Millionaires_First_Love_hyun_bin
Eğer yanında kalırsan sevinçten, ayrılırsan üzüntüden kaybedebileceğin bir sevgi. Kaderin kurduğu saçma iki ucu boklu değnek denkleminin en belirgin örneği .  

Korku, komedi, romantizm, polisiye ...  Aklımıza her gelen film türünü mutlaka Dram ile noktalayan nappın namca ve nappın kicibelerden oluşan senarist tayfasının eline birde baştan bu filmde ağlatacağız arkadaşlar, elinizden geleni ardınıza koymayın dediklerinden olsa gerek, ağlarım bu filmi her izlediğimde.  Bir de bu film için seçilmiş çok güzel bir şarkı var Jaejoong'un sesini verdiği parça aşağıda...







Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ulan Hyun ağladı ben ağladım, hatun ağladı ben ağladım. Ne acılar çektim bu filmi bitirinceye kadar. Ciğerim parçalandı. Ama yine olsa yine izlerim, pişman değilim mazoşistim. Yazın da şahane olmuş tatlı cadım :) Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. @Helin (: Duygularımız aynı ^^ Adam Devlet Hazinesi dedikçe biz inadına kötü kullanıyorlar (: Sonra işin yoksa anneme açıkla ama anne ağlatıyorlar Hyun'u diye :D

    YanıtlaSil
  4. Tek ağlayanın ben olmadığıma çok sevindim. Ağlak film sevmememe rağmen Hyun Bin hatrına izleyip, ertesi gün gözlerim şiş gezmişşliğim var. Ama resimleri görünce ve güzel yazını okuyunca tekrar izleme isteğim canlanıverdi, öyle güzeldi.. Hele Hyun'un tokalı hali çok tatlıydı yaa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buruk bir kalple kalkmamak ne mümkün ekran başından (:

      Sil
  5. Türkiye'de herkesin dibi düşe düşe izlediği İncir Reçeli adlı şişirme filmi izlediyseniz son sahnesi bu filmden çalıntıdır...Daha kore filmlerinden alıntı çok çalıntı sahnesi vardır o filmin o ayrı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benzer sahneleri ben hatırlayamadım (: Ama hikayeler ve duyguları çalmak ne mümkün, bir şekilde burada farklı birşeyler var diye bağırıyor filmler :D

      İlk yorumun için teşekkürler , hoş geldin blogumuza

      Sil
  6. çok yaralayıcı hala ara ara açıp bakar zilerim belli sahneleri benim için özel filmlerden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şık fikirler kalıyor hafızalarımıza , böyle filmlere ihtiyacımız var

      Sil
  7. Yazın da fragman da beni çok etkiledi. Okurken bile tüylerim diken diken oldu. Kim bilir izlerken ne halde olacağım... Şimdiden eminim ki kalbime dokunan filmlerden biri olacak gibi görünüyor. Yazı harika, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. cage208 blogumuza hoşgeldin. Bu filmi izlemene vesile olursam ne mutlu bana (:

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın filmi, daha bugün filmden kestiğim capslara bakıyordum, üstüne bu yazıyı görünce yine mi aynı frekanstan takıldık dedim :))))))))
    şu sıra snow queen'izliyorum, yavrum hasta kızlara aşık olmayı çok seviyor belli :) ama kendisi de çok ağlıyor sonunda, senin dediğin gibi senaristlere sövmek lazım asıl :D
    keza bu kızcağımızda her film yada dizisinde ağlıyor yav, ama hüzünlü bakışları var diye çok da yakıştırıyorum o rolleri :)hyun bin ile birlikte çok güzel ağlattılar bizi valla :)))
    tekrar ellerine sağlık, zevkle okudum ;)

    YanıtlaSil
  10. @Makino Sağol kaktüsüm (: Hyun Bin Ayı olacaktı malum :D İlk yeni yazıyı anca yazdım :D 3 5 filmini yazmıştım nasılsa özgüveni sağolsun (:

    YanıtlaSil
  11. Kore sevdamı başlatan film! Aman görmez olaydım. O günden beri doğrulamıyorum yerimden :) Evet beni de en çok vuran sahne her gün bir doz alması gereken ilaçtı. En yakın arkadaşıma 3 aylığına yurtdışına gideceği zaman aynısından bir şişe hazırlamıştım. İçine beraber yaşadığımız güzel anılarımızı yazıp kapsüllere sakladım :) Şu an bunu hatırladığım için gülümsedim; ama bu film beni her şartta ağlatacak. Anıları tekrar yaşattınız. Bu arada yeniyim ama bu blogu çok sevdiğimi söylemeliyim. Bir dakika bir dakikaaa, bu ay Hyun Bin ayı mı olacak? Öyleyse bu ayki favori blogum Bez Cadıları :)

    Emeğinize sağlık ^^

    YanıtlaSil
  12. @chihiro (: Çok mutlu oldum güzel yorumun için. Hyun Bin olacak evet ^^ Bu fikri hayata geçiren duyduğum ilk kişisin tebrik ederim, arkadaşın gerçekten çok şanslıymış (:

    YanıtlaSil
  13. Defalarca izleyebileceğim, etkisini uzun süre hissettiğim ve hyun bin e bir kez daha aşık olduğum, hüzünlü bir aşk hikayesinin filmiydi. (Bak yine depreşti bir kez daha izleyip öyle yatayım bari:>)

    YanıtlaSil
  14. @Seastar Daha çok depreşecek böyle güzel filmleri yeniden izleme arzun (:

    YanıtlaSil
  15. @Oh Yoon Joo evet aynen öyle olacak gibi senin bu güzel yorumların sayesinde depreşiyor.

    YanıtlaSil
  16. Nice güzel filmlerin yorumlarında buluşmak dileğiyle

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar