Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Ucundan Yakaladım Santa Haraboci 'yi



Sevgili nomuyeppuda  ve be-pu Demet beni mimlemişler. Ben bir süredir uzak kaldığım için anca görüp cevap yazıyorum bu mim'e. Amaaan geçmiş olsun kızım, 2012 geldide  gidiyor bile diyenleri duyuyorum ^^ Üzülmeyin Santa Haraboci yanımdaki sandalyede rahatça oturuyor, ayaklarına ufo ısıtıcı bile aldım. Konfordan ödün vermesin, yaşlı adam sonuçta (: Hem arada bir de ellerini gevşetiyorum. \\(^_^)//

2012 yılında 2012 dilek dilemek yerine sadece 12 dilek hakkı vererek mütevazilik yapan mim yaratıcısına teşekkür ederim. Kimselerin dileklerini okumadım, gerçekleşmez falan dilekler söylenmemeliydi ben biliyordum dersiniz falan (0_o)

12 dileğimi hemen aşağıya ileştirip gidiyorum (:  Hepimize bol sağık, mutluluk ... Gözümüzdeki bantların kalktığı bir yıl olsun canlar (:




1)Hala kontrol edemediğim / etmek istemediğim iki milli piyango biletime de Kore'nin ilk üç büyük şirketinden birini alabilecek miktarda para çıkmasını istiyorum. Tamamen  duygusal.

2)Herkesin hayatına aşk, benim hayatıma akıllı, uslu, namuslu, eli yüzü düzgün, sadık, düşünceli, alımlı, çalımlı, bakımlı, eğlenceli, mütevazi (Bknz: Oppa) İstiyorum. (Yap bir güzellik getir be haraboci (: Yıllar sonra açmışım kollarımı aşka yeniden bak sırf senin için )

3)Unutabilme yeteneği. İstediğim anda, istediğim kişiyi / olayı / detayı. Silip sonsuzluğa yollamak ve neyi sildiğimi de unutmak istiyorum. 2012'de sonuna kadar arınmak istiyorum ^^

4)Öyle bir madde düşsün ki uzaydan, insanoğluna zarar vermeden içtiğimiz her damla içecekte kanlarımıza bol dürüstlük, cesaret aşılasın. 3 5 çapulcu için gözlerimizin önündeki güzel insanların çamurlaştığını görmeyelim..

5)Bu dileğim gerçekleşene kadar etrafımda ki insan görünümlü yozlaşmış canlı türüne tahammül edebilme yeteneği.  Ne dertlenmişim şu 3 5 günde meğerse (: Çalış Santa Harabociiii

6)Param var, Kore'de şirket bununla hediye olarak gelen Hyun bin aldım . Ne yapmalı? Bütün dünyada dolaşabilmek için en fıstık yeşilinden birde pasaport alayım ben oradan canım ^^ Gezip görmeden gitmemeli öteki tarafa (: Hayatın tadına bakmadan gitmek olmaz (:

7) Bu sene annemi bir şekilde kandırıp artık bir kediye kavuşmak istiyorum. Not al Santa Haraboci; bunu unutursan seneye yeni yıla kazanda girersin !

8)Nefes aldığından haberdar olduğum her canlıya sağlık.

9) Eski Bahar olmak istiyorum bu yıl (: Saçma bir peri dizisindeymişçesine bu yıl bırak zaman geri aksın...
Bu yıl mutlu olmaya karar verdim . E öyleyse zamaaaan geri aksıııın :P

10) 44000 atama bekleyen öğretmene bir sürpriz yapılmasını ve 60000 atama yapılmasını diliyorum. Hatta sen buna öncelik ver Noel baba (:

11)Azim, başarı ve iyilik yağsın ruhumuza. Birbirimizin kanıyla beslenmek yerine birbirimizden güç alarak yaşamaya devam edelim.
12) Bu yıl iyi bir kız olmama yardım et anacım.


Mim'i paslamaya gerek yok artık galiba (: Haraboci yamacımda nasılsa? İsteğiniz neyse bana iletin ben fısıldarım tontişin kulaklarına (: Bu see bari mutlu olalım canlar (:


Yorumlar

  1. yılbaşında Kore'de Hyun Binleydin herhalım bizi merakta bıraktıgına gööre (:

    YanıtlaSil
  2. Herkes için geçerli olan dileklerin için teşekkür ederiz Bahar'ım :* <3

    YanıtlaSil
  3. Topumuz aşık olup Allahımızdan bulalım bu sene <3

    YanıtlaSil
  4. Tüm dileklerin gerçek olsun kuzum sonuçta çok gerçekçi dileklerde bulunmuşsun:)))
    Kopya çekip aynılarını bende istiyorum...Banada bir Oppa banada....Ama hayali değil gerçek olsun benim olsun
    Mutlu yıllar kuzum seni özledim yahu (:

    YanıtlaSil
  5. Hepimizin gönlünden geçen bütün güzellikler olur umarım (: 2012 bende romantizm ve pozitivizm etkisi yaptı galiba ^^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar