Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

BIGBANG - BLUE


Bigbang
Sonunda merakla beklenen Bigbang klibi BLUE piyasaya düştü.  Yepyeni saç stiliyle göreceğimiz G dayanamam ben bu aşkın ızdırabına diyerek sapsarı saçlarıyla çıktı klipte de karşımıza.  TOP beylerin saçı için yorum yapmak bir süre daha imkansız olacak benim adıma :D 
Bigbang

 Top, Seungri, G-Dragon, Daesung, Taeyang kısaca BİGBANG bu albümde bir masa başında oturmuş, bütün özelliklerini bir şişede toplamış ve birbirlerine ikram ederek bu iksirden içmişler gibi. Sivrilmeden, ortaklaşa paslaşarak, bazen elinden tutup çıkararak bazen de volume kısarak, aynı çizgide ama bambaşka skalalarla karşımızdalar yine. 


Blue klibinde acayip bir matematik uygulanmış bu kez. Seungri'nin sesiyle yumuşayıp hapsolduktan hemen sonra G ile hafif yüreklendirilip Daesung ile yerle bir ediliyoruz.  TOP yön bulmamızı engelleyen bir konumda. Çıkmazda kalan ruhlarımız Tae ile savrulmaya mahkum.

Ama eksik... Birşeyler fena eksik geldi bana. Bigbang ya hafif bir girişle yapacağı büyük vurguna zemin hazırlıyor ya da ruhlarında ki yaraları iyileştirme sürecinde geçen büyüme evresindeler.  

İyi ki döndünüz beyler (:


Yorumlar

  1. Sarki guzel fakat bir eksiklik hissediliyor dedigin gibi. Muzisyen terimleriyle aciklayamam simdi ama sanirim sarkinin doruk noktasi eksik. Hep ayni tonda ayni kivamda ilerliyor sanki hic bitmeyecekmis gibi. Sonra da biz zirveye ulasamadan bitiyor. Ben oyle hissettim en azindan :)
    Bir de saclarina ne yapmis bunlar yav, 2ne1 erkek versiyonu gibi olmuslar. Hele Daesung'un saclari rezalet. Ben onun romantik yuz hatlarini pek seviyordum. Sari onu ukala gostermis biraz. Taeyang'da artik bir tarz oturtsa iyi olacak. Bir adidas, bir nike reklamindan firlamis gibi dolasiyor. Ona bu spor ceketleri, sapkalari, bandanalari ve Angelina'nin oglu Maddox'un saclarini yakistiramiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçları konusunda bende pek memnuniyetsizim. Bu albüm en çok Seungri kuzusuna iyi gelecek gibi hissettiriyor

      Sil
  2. Bu çocuklarda ses var gerçekten. Ama Taeyang Harlem'den fırlamış çete üyeleri ya da zenciler gibi :)))) Asyalılara gitmiyor yahu bu tarz. Bir Amerikalı'da kimono nasıl duruyorsa onlarda da bu bu tarz böyle duruyor.
    Ayrıca "This album will be the most meaningful start for the World Tour heading not only to Asia, but also to North America, South America and even Europe." açıklamasını görünce neden bu kadar Amerikanvari olmak için kastıkları daha iyi anlaşılıyor. Sonra yok efendim neden Seda Sayan Pepsi reklamlarında oynadı diyorlar :D :D :D Bazı şeyleri zorlamayacaksın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olayı Seda Sayana bağladın ya ayakta alkışlıyorum seni :D Amerika aşkları yeni bir şey değil zaten (: Bakalım daha ne kadar ileri gidecekler

      Sil
  3. Sonunda beklenen an!! geri döndüler nihayet, :) Ben çok beğendim yeni single ı, bencede zemin hazırlıyorlar ilk şarkı böyleyse albüm süper olacak yeni ve farklı imajları çok iyi olmuş. Evet işte karşımızda yeni BIGBANG!!! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ardarda patlatılacak bombalara asla hayır diyemem :D

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar