Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Joo Ji Hoon'dan Kötü Haber

Jo_Ji_hoon_doctor_zhivago

Asker dönüşü uygun adım müzikal için kollarını sıvayan sevgili prensimiz maalesef yaşadığı sağlık problemi yüzünden işini bırakmak zorunda kalmış. Asker dönüşünde, üstünde ki kara bulutlardan kurtuldu ve güzel bir dönüş yaptı diye düşündüğümüz Ji Hoon,  yeniden piyasa da bende varım diyeceği yapıma, ses tellerinde ki zorlanma nedeniyle veda etmek zorunda kaldı. 
Jo_Ji_hoon_doctor_zhivago
Yakışıklı aktörün en kısa zamanda yeniden sağlığına kavuşmasını ve aramıza iyi bir projeyle dönmesini umuyoruz :(


Doktor Jivago için yapılan toplantıdan bir video:


Yorumlar

  1. yazık. gerçi Doktor Jivago çok hoşnut olduğum bir yapım sayılmaz. (okul müfredatlarına zorunlu okutulacak kitaplar arasına alınması psikolojide kötü anılar kalmasına neden oluyor)

    YanıtlaSil
  2. Özlemiştikde kötü olmuş:(( çabuk iyileşip sahalarımıza dönsün çebaaal....
    =ha ti ce=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu işte sağlık sorunu ortaya çıktı haberlerinden sonra en erken ekim sezonunda geriş döner ekranlara. Belki reklam ve kliplerde rol alır o sürede :(

      Sil
  3. inşallah ses telerinde bir sağlık probleminden dolayıdır yoksa toparlanamaz bir daha üzüldüm:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her türlü büyük bir moral kaybı yaşadı kendisi maalesef.Menajeri ne büyük iş düşüyor aslında

      Sil
  4. gerçek olamayacak kadar güzel bir haber bu tühh, yavrumun daha çekecek çilesi var anlaşılan, iyiki bir uyuşturucuyla yakalandı, kimse de demiyor bu çocuk niye kullanmıştır diye, dizilerde ve roportajlarda kasılan çocuk gitmiş daha neşeli biri gelmişti belki de daha dışa dönük olmak için kullanıyordu :S neyse umarım daha güzel bir projeyle geri döner :)

    YanıtlaSil
  5. yanlış kurmuşum ilk cümleyi, askerden döner dönmez bir projede yer alması gerçek olamayacak kadar güzel bir hbaerdi demek istedim ama projeden çıkmasına da şaşırmadım yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri döneydi iyiydi :( Hevesim kursağımda kaldı. Sanki gidip izleyebilecekmişim gibi fırt fırt

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar