Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

The King 2 hearts

The_King_2hearts
20 bölümlük bir dizi The King 2 Hearts. Başrollerinde sevgili Ji Won unnimin Seung Ki ile karşılıklı döktürdü dramada Kuzey Kore ve Güney Kore'nin birlikte olma hayali ile başlıyor dizimiz. En azından iki ülke askerlerinin birlikte talim yapabildiği günü görme aşkıyla iki orduyu yan yana getiren yöneticiler bakalım bu uğurda neler yapacaklar? 
The_King_2heartsThe_King_2hearts
The King 2 Hearts

30 yaşlarında Kuzey Kore ordusunun en deneyimli ve yetenekli kadın subayı olan Kim Hang-Ah (Ha ji won) komutanlarının ısrarına rağmen bu işe girişmek istemez zira artık yaşını başını almıştır ve erkekler tarafından yeteri kadar ilgisiz bırakılmıştır. Bir de Katıldığı yarışmada alacağı ödüllerle daha da fazla erkeksi görünmekten korkar. Artık en büyük isteği bir aile kurmak olan Ji won unni komutanının verdiği söz ile Güney ile Kuzey'in birlikte yer alacağı yarışmaya dahil olur.  

The_King_2heartsThe_King_2hearts
The King 2 Hearts
Lee Jae-Ha (Seung-gi Lee) Güney Kore kraliyet ailesinin en geç mensubudur. Kral olmak gibi bir isteği olmadığı gibi Kraliyetide naylon bir unvan olarak görür. İlk kez orduya giden kraliyet mensubu olduğu için böbürlendiği sırada abisinin yaptığı oyuna dahil olur. Artık Kuzey ve Güney askerlerinin içinde oda vardır. Abisinin ya sev ya terk et dediği kraliyet unvanı ve getirilerine sahip kalabilmek adına oyuna dahil olan Lee Jae-Ha (Seung-gi Lee) bu oyunda en başta Kuzey askeri birlik başkanı Kim Hang-Ah (Ha ji won)'a çok çektirse de yaptığı her olayın misliyle cevabını alacağından bir haberdir. 
The_King_2heartsThe_King_2hearts
The King 2 Hearts
Aynı ulusun çocukları olsalar da hayatın getirileri ile birbirine karşı büyük önyargılarla birbirlerine bakan ve zorlukların üstesinden birlikte gelecek olan ikilinin hikayesi karta mizahın güzel bir örneği olacak gibi. 


Oyunculuğuyla bende ki yeri apayrı olan Ha Ji Won unni askeri üniforma içinde mükemmel göründü bana. Gerçi askeri üniformanın kötü gösterebileceği kimsenin olmadığın da biliyorum ama çok beğendim bu hallerini ben.
The_King_2heartsThe_King_2hearts
The King 2 Hearts
 Lee Seung Ki her zaman ki  şirin halleriyle bu dizide ayrı bir hoş olmuş. Ayrıca Ji Won unniye gençlik aşısı gibi gelmiş olsa gerek. Şımarık prens hallerini yerim senin ben (:

Ji Won unninin otobüs içinde giderken bütün asker oppaların adını anmasına çok sevindim (: Tamam hepsi değil birlikte kamera karşısında zevkle rol aldığı diyelim o zaman (: Rain Bi ile (Love Song klibi tıktık Bu arada eklediğim link 35 dakika :D İzle izleyebildiğin kadar ahahaha) başlayan asker sayımı, Kang Dong Won (Duelist tıktık), Jo In Seong (What happened In Bali), Hyun Bin (Secret Garden tıktık) ile noktalandı. Hem de ne noktalanma. Denizci olan Binie için ideal koca etiketini yapıştırmaktan duramayan genç kıza ne diyelim (: 

Ayrıca kör buluşmaya giderken arkadaşlarından birinin "Hwang Jin Yi değilsin ki erkekler peşinden koşsun" sözleriyle de eski dizisine gönderme yapıldı. Benim aşık olduğum dizisi için yaptığım tanıtım için tıktık 
The_King_2heartsThe_King_2hearts
Yani kısaca The King 2 Hearts izlenesi bir dizi.

Yorumlar

  1. bu ara ne çok haber dönüyo bu diziyle ilgili..
    sanırım finallerim bitince izlemem gereken bi yapım daha oldu.. :D
    özlemiştim zaten seung gi ile ha ji won'u izlemeyi..beraber dizi çekmeleri süper ötesi oldu.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka izlenmesi gerekenlerden cadıcım mutlaka izle (: Ba-yıl-dım

      Sil
  2. aa ha ji won un oynaığını biliyodum ama bu erkek oyuncu my girl friend gumiho daki çocuk değilmi.bn yanlış görmedim.bnde çok izlemek istiyorum ama bi türlü işlerden fırsat olmuyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım Kendisi (: Mutlaka izlemelisin sende ^^

      Sil
  3. Seung Gi'm balım kaymağım hakkında çok bahsettim buraya Ha Ji Won ablamız için geldim kendisi valla güzel kadın hatta dediğin gibi askeri üniformalarla pek hoş olmuş hatta normal kıyafetlerinden daha çok yakışmış, sanırım ben bu kadına erkeksi halleri ve kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum :D Diğer düşüncelerimi sen biliyorsun zaten ahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapabileceğin en şık yorumu yapmışsın :D Ellerine sağlık ^^ Seung Gi her bölüm daha da iyi iş çıkarıyor chukanda :D

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar