Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Love Rain

Love_Rain+korean_drama


20 bölümlük yepyeni Sukkie dizisi. 70lerde ve günümüzde aşkı inceleyecek dizimiz. Üniversitede resim bölümünde okuyan In Ha'nın aile sağlığı bölümündeki Yoon Hee'yi görüp aşık olmasıyla başlar hikayemiz. 
Love_Rain+korean_drama
1...  2...  3...  Sadece 3 Saniyede aşık oldum.


Bir diziye başlamak için seçilmiş en güzel cümle. Sevgili Jang Geun Suk beylerin büyük keyifle beklediğim dizisini sonunda izleme şerefine nail oldum. Sadece bir göz atayım sabah doya doya izlerim dediğim ilk bölüme çakılı kaldım sanki (: 


70'lerde geçen hikaye oldukça sıcak geldi bana. Sanat öğrencisi Sukkie'den daha güzeli olamaz zaten^^ Aşk üzerine dayalı ilk bölüm durağan gibi görünse de başlangıç için atılmış iyi adımlar vardı ayrıca kuzum çok hoş görünüyordu. 


Bayan oyuncu seçimi vasatın çok altında olsa da naparsınız hikaye kendini taşır diye ümit etmekten öteye geçemedim.  
Love_Rain+korean_dramaLove_Rain+korean_drama
3 yakın arkadaş, 3 farklı kutup... Karizmatik, kızları tavlamanın kuralını çözmüş, herkese boncuk dağıtan Lee Dong Wook, Aşık olduğu kızdan başkasının portresini çizmek istemeyen, zengin ve yahşi delikanlı In Ha ve onların doymak bilmeyen arkadaşları Kim Chang Mo. 


Aynı anda aşık olan, kendi 3 saniyelerinde nefessiz kalan iki arkadaşın ve aşkları için attıkları ilk adımları izledik birinci bölümde. 

Love Story filmi, küçük prens hikayesi derken oldukça keyifli zaman geçirdim. Sukkie bu kez iyi bir işe başlamış gibi görünüyor umarım devamında hayalkırıklığı yaşamaz sürmelim ^^
Love_Rain+korean_drama

Yeni bir Marry me marry! darbesini kaldıramaz bu yürek. :D Anaam bu arada 4. bölüm sonrasında gelen reyting sonuçları iç açıcı değilmiş. Reyting uğruna kızla flaş haber çıkarmasa bari. 


Yorumlar

  1. SMA nın yanına yolunmak üzere kuzunun tüm partnerlerini davet etme taraftarıyım. İndirdim ama izlemiyorum hıh! kontrol bende :P kontrolsüz güç güç değildir zaten (aha araya reklam aldım. burdan yolumu mu bulsam ne?) ya aşık JKS sevmiyorum ben :( üzülüyorum o aşık aşık gezerken.
    gerçekten bir marry me kaldırmaz bu yürek. kesin hatunla da haberi çıkar daha gıcık bir dizi olur bu! off dertlendim. ama senaryonun gelgitli olması ilgi çekici olabilir. bari günümüzdeki sukkie aptal aşık olmasın :P ama tarih tekerür olayı... peeeh!

    YanıtlaSil
  2. aaa söylemeyi unutmuşum afişlere, fotoğraflara gıcık oldum. dizinin kamera arkalarını kıskançlıktan izleyemedim :D ahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle deme ikinci fotoğraf çok yahşi bence ^^ Kızımız Yon Ah zaten uyuz oldurabilitesi yüksek bir canlı (: Bir de utanmadan Sukkieme ayak yapıyor (: Neyse ben dizi izlerken oyunculuğa önem veriyorum arkadaş bu kızın bu sektörden ekmek yemesi haram (:

      Kamera arkalarına bende bakamadım da fotoğraflar kurtulamadı elimden :D

      Sil
  3. Ben nostaljik bölümleri sevmedim pek. JGS'un saçı, kıyafetler fln.. Bir an önce günümüz bölümleri gelsin istiyorum ^^ (3.blmdeyim). Ama aşk yakışıyor Sukkiciğimize yaa.. Aşık balışlarının hastasıyım. Sevimli olmaya çalışmadığı için ilk 2 blm oyunculuğunu da sevdim.

    YanıtlaSil
  4. Ben ilk bölümden sevdim. Gerçekten <3 Sukkie bir gün her ölümlü seni sevecek ^^

    YanıtlaSil
  5. Bende ilk bölümden sevdim ama hadi hayırlısı:)Günümüze geldiler aynı güzellikte devam etmesini umuyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin @Asiruh Beklentim o yönde (: Bölümleri su gibi içmek yerine parça parça izleyerek şansı arttırmak istiyorum ben :D

      Sil
  6. Ben film sanıyordum Love Rain'i yahu! Yeni bir marry me vakası hakikaten kaldıramam, yorumların doğrultusunda izleyip izlemeyeceğime karar vereeğim artık.

    Bu arada dizinin afişi ne kadar güzelmiş öyle! Fotoğraflar da iyi görünüyor.

    Takipteyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk bölümden aklıma yattı benim valla :D Sukkie'den çok tatlı bir ressam olacak gibi gibi :D

      Sil
  7. 1... 2... 3... Sadece 3 Saniyede aşık oldum. Kıza aynen ben de aşık oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana gerek duymadan Bloggr bile yorumunu spam olarak algılamış :D Yorumsuz :P

      Sil
  8. Severek izlemiştim 4 bölümde nasıl ağladım birde aşıkların yıllar sonra tekrar karşılaşması adamın kadının peşinden koşması nasıl duygulandım Yoona hayranıyım zaten bu kız hiç annesine çekmemiş ya pacoz insan annesi gibi hanım hanım giyinir yok
    Sarı şemsiye istiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Yoona kızına gıcığım ^^ Sarı şemsiye <3

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar