Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Man of Honor / Glory Jane

Glory Jane ya da Man of Honor 24 bölümlük bir Kore draması.  Başrollerini Vakti zamanında Güz kızın kolundan tutup  getirdiği ve ellerimi öptürdüğü eski damat Jeong-myeong Cheon, ailemize gelin olarak kabul ettiğimiz Min-yeong Park ve Cadınızın biricik maymunu Jang Woo beyler paylaşıyorlar. 

Konusu: Karışık olaylar sonrasında yetimhanede büyümüş olan Yoon Jae In hayata sıkı sıkıya tutunan bir hemşire olmuştur. Hastane koşturmacası sırasında hayatına yön vermesini sağlayan beyzbol oyuncusu Kim Young Kwang ile karşılaşır. En büyük rakibi Seo In Woo ile aynı anda hastanede olan Kim Young Kwang kendine bir yol çizmek zorundadır artık. 

Eline çocukluğu sırasında gelen mektuplar geçen  Yoon Jae In babasının peşine düşer. Bu yolculuk üçlüyü sürekli yan yana ya da karşı karşıya getirecektir.  





Gelelim Bahar dedikodularına ;)  Dizi keyifle başladı benim için Beyzbol içerikli film ve dizileri bu sıralar çok kullanıyor Koreliler malum. Sayelerinde bir çok kuralı da öğrendim neredeyse. 
ama Glory Jane dizisi fazlaca çekiştirilmiş uzatılmış bir yapım olmuş. Bir adamın vicdan azabı yüzünden yaptıkları bütün hikayeyi ele geçirmiş ama öyle bir vicdan ki bu amca ne biçim bir mahlukatsa tek bir cümleyle çözülebilecek olayı devlet meselesi haline getirdi.


İlişkiler üzerine güzel çıkarımlar yapabileceğiniz bir dizi olmakla birlikte 3 çocuk şart mantığı ile geliştirilmiş gereksiz kalabalık aile görüntüsüne de boğulduk maalesef.  Kim Young Kwang'ın ablası ve kardeşinin neden orada oldukları anlaşılamaz :D Tek bir olay için yoldan geçen teyzede yardımcı olabilirdi ya neyse :P



Şirkette oluşturulan departmanda ki elemanların hepsi çok şekerdi. Olayı karmaşıklaştırmak için fazla fazla emek dönmüş bu durum beni baymaya başlamıştı cidden. Birde şey durumu var tabii. Karşısına geçip "Oğlum bitişin benim elinde olacak hazırlıklı ol!" diyen diyene. Kötüsünüz madem neden rakibi konuşturuyorsun arkadaş sıkıver topuklarına :D Karşında ki iyiyse hele kesin yenileceksin belli işte vur gitsin :D 


E şimdi sen çok kötülemişsin kaka bu dizi o halde diye düşünmenize sebep olmak istemem. Jang Woo güzelliğini izlemek söz konusu malum ;) Ama arşivlik bir dizide değil bilmelisiniz. Çeviren arkadaşlara teşekkür eder uygun vaktiniz olursa bir göz atın anacım diye belirtmek isterim. 

Yorumlar

  1. bu kız hangi dizide oynuyodu diye soracaktom tam aklıma geldi.city hunter değilmi ama eminde olamadım.o sanırım??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet City Hunter dizisinde ki kızımız burada başrolde ;)

      Sil
  2. bu dizinin fragmanları dönmeye başladığında baya ilgimi çekmişti aslında..baya eğlenceli görünüyodu ama sonra oyuncuları görünce (ki ben kızın sevimli halleri için izleyecektim ) bütün hevesim kaçtı..
    şimdi postunu okuyunca iyiki izlememişim dedim içimden..boşa vakit kaybı olucakmış benim için..
    sağol lokumum, emeğine sağlık.. :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar