Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Dream: Hayallerinin Peşinde

Dream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_Bum
Lee Jang Suk (Kim Bum) hırsızlık yaparak geçinen biridir. Bu nedenle girdiği ıslah evinden çıktıktan sonra karşısına çıkan Nam Jae Yul (Joo Jin Mo) tarafından keşfedilir. En büyük hayali olan boksörlüğe adım atarken yanında olan bu adamla başarının peşinden ilerlerken başlarına gelen olaylar anlatılıyor dizide. 

Dream 20 bölümlük uzun sayılabilecek bir drama. 

Dream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_BumDream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_Bum
Kim Bum'un Boys Over Flovers dizisinin hemen ardından el attığı bu yapımda o sevimli çocuktan sıyrılıp haşin bir delikanlı olma çabalarını izleyeceksiniz dizide. Peki ben Kim um için mi başladım bu diziye (: Elbette hayır. Joo Jin Mo ahjushi dizide yine bütün karizmasıyla kedi fare oyunu oynayarak bütün hakimiyeti elinde tutuyor ^^ 
Dream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_BumDream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_Bum
Spor dünyasında ki ayak oyunlarını ele alan yapım farklı bir gözle bakmanızı sağlıyor ayrıca spora. Başka ayak oyunlarının her zaman var olduğu bu dünyada zirvede ya da yerin dibinde olmanız bazen sizin elinizde değildir.

Patronuyla anlaşmazlığa düşen ve çevirdiği bütün oyunlar ortaya dökülen  Nam Jae Yul (Joo Jin Mokendisine yeni bir sığınak ararken düştüğü yerde hayallerin ve insan ilişkilerinin ne olduğunu yeniden sorgulayacak hemde zirvede bıraktığı merdivenleri yeniden tırmanmak zorunda kalacaktır.  
Dream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_Bum
Dream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_Bum
Kim Bum'un sahnelerinin çoğunda eğlendiğimi belirtirken hanım kızımızın ne ayak olduğunu anlamadığımı belirtmek isterim.  Ayrıca iki eski iş ortağının arasında geçen kedi fare oyunuda çok hoşuma gitti. 

Atılacak her adımı satranç hamlesi gibi iyice düşünüp ona göre adım atmak zorunda kalan Joo Jin Mo öyle garip fikirler ve adımlarla ilerledi ki (: 
Dream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_Bum
Dream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_Bum
Dream_Koreandrama_Joo_Jin_mo_Kim_Bum

Zamanınız varsa göz atın canlar (: Eski bir Kore yapımı izlemek ayrıca nostalji yapmanızı sağlayacaktır ^^






Yorumlar

  1. Bu aralar bu çekik gözlü dizileri çok moda :)
    Ah ah bende istiyorum izlemek ama gençler kadar vakit bulmak mümkün mü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genciz hepimiz :D Anladığım kadarıyla 18ler kulübünün vazgeçilmez üyelerindensin sende ^^

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar