Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Like A Dream

2009 yapımı olan film bünyesinde Daniel Wu, Quan Yuan, A. Kyo Moo gibi isimleri barındırıyor. Film yayınlandığı büyük ses getirmiş  2009 Golden Horse Awards ödüllerinde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Orijinal Senaryo dahil olmak üzere 5 ödülde adını adaylara yazdırmıştır.  2010 yılı Hong Kong Uluslararası Film Festivali açılış filmi olmuştur.
Düş ve gerçeğin birbirine girdiği karışık anlatımıyla ilginizi sürekli ayakta tutan bir yapım Like A Dream. Daniel Wu'da buna çok yardımcı oluyor gerçi :D 
Rüyalarındaki kızı arayan adamın yolculuğuna eşlik etmek ister misiniz?


Konusu: Annesinin kaybının ardından kullanmaya başladığı ilaçların etkisiyle başka bir hayata sürüklenen Max, akıcı şekilde Manderin dilinde konuşabildiğini fark eder. İş arkadaşlarının kendisiyle dalga geçen sohbetlerine aldırmadan düzenli olarak hayatına sızan gizemli kadınla buluşur. Yaralı olan bu kadını tedavi ederken giderek kendini ona kaptırır. Kaçmak için çırpındığı anlarda bu kadına daha çok yaklaşan Max gerçekle hayali birbirine karıştırır. İş için gönderildiği Shanghai'da karşısına yeniden çıkan kız bu kez bambaşka bir kişiliktedir.  Bu kızla olmak Max'in Kaderi mi yoksa hayali midir? 


Daniel Wu uğruna izleme listeme aldığım sonrasında aşık olduğum bir yapım Like a Dream. Filmin anlatım dili öyle güzel ve öyle naif ki (: Huzur bulup bu dinginlikte kaybolurken ipleri asla elinizden bırakmamanız gerektiğini de hatırlatıyor sık sık sizlere (: 

Yorumlar

  1. Tanıtımı çok güzel olmuş ^^
    Ben sizin blogunuzu ve2 blogu daha uzun zamandır takip ediyorum blog açmamda sizin katkınız büyük oldu o zamanlar yorum yapamıyordum okuyordum sadece:)
    Blogunuz çok kaliteli gerçekten ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için teşekkür ederim ;)

      Öyle bir zamanda okudum ki yorumunu bütün yorgunluğum gitti bir anda :D Blog dünyasına girmene vesile olduysam ne mutlu bana (: Yazılarınla kalıcı olmanı dilerim ;)

      Sil
  2. Şekerim tanıtım güzel olmuş,filmi nerden bulurum,onuda söylersen süper olur:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.yeppudaa.com/showthread.php?t=21397&page=2 adresinden ulaşabilirsin ablacım

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar