Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Mim: Hakkımda Doğru Bilinen Yanlışlar


Sevgili arkadaşlarım Busenur ve Demet tarafından mimlenmiş oluşumun 3867675748. kutlamasına hepiniz hoş geldiniz anacım. Bu sefer ki mim yazımız da olmasa bu ayı yazısız kapatacaktık neredeyse. Piii ne üşengeç çıktık bu ay değil mi? Neyse bakalım mim nasıl birşeymiş?

Ruhunuzun rengi nedir?

 Tek kelimeyle MOR. İster depresif hallerin rengi diye düşünün ister ihtişamın bence deliliğin rengi ama neyse ben mor adamıyım (: 


Maddiyat mı Maneviyat mı sıralama yapınız?
Bunca zaman maneviyat, insanlık, dostluk , sadakat dedim bir haltını göremedim. Acı çeken taraf oldum lan hep ben.. Yeter artık Para para para diyorum bitti gitti. :D



Hakkınızda doğru bilinen yalnışlar nelerdir? 
Çok sinirli olduğum ve fazla boş vermiş olduğumu düşündürüyorum dışarıdaki insanlara (: Nasıl yaptığımı bilmiyorum ama bu takıntısız hallerim yüzünden sürekli azan sedeflerime anlatsınlar rahat bir insan olduğumu (: 

Sinirli biri değilimdir ama 3 defa şans verdiğim adam 4. şansı nah bulur benim açımdan. Allahın hakkı 3 tür diye kayıtlarıma aldıysam demek ki :D  Kimler geldi geçti bu 3 kuralı yüzünden.
En sinir olduğum 3 şey
Yalaka insanların hala nefes alabiliyor olmasına sinir oluyorum. 
Etrafımda benden daha büyük olduğu için hayatıma yön verebileceklerini düşünen saf insanlara sinir oluyorum.
Hayvanlara eziyet etmeyi kendinde hak gören canlı türüne sinir oluyorum. 


Kısa ve öz bir mim oldu (: Mimi bana paslayanlara teşekkür eder mimi güzel insan Lowers Asya'ya paslarım. İyi geceler herkese ;)

Yorumlar

  1. Bnde niye artık post hazırlamıyo diye düşünüp Twitter a girmiştimki yeni yazını gördüm :) kalbim çok temiz :)
    Bnimde rengim mor ayrica :) bnada beklerim kuzu.senide daha sık görmek isterim buralarda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun aman oldu bloga post eklemeyeli garip hissettim kendimi cidden ^^

      Çayı koy geliyorum şekerim ;)

      Sil
  2. Yavrum sen bunalımda mısın ne sakin yazı be bu? Hiç olmamış... Başkasına mı yazdırdın kız üşenip???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok belli oldu dimi :D Neyse bir sonraki yazıda toparlarım (:

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar