Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

More Than Blue / Hüzünden Öte

More_than_blue
Konusu: Büyük bir miras alarak ailesi tarafından terk edilen K ile ailesini bir trafik kazasında kaybeden Cream'in yolları okulda kesişir. Sessiz sakin olan K'e karşı atik ve delikanlıdır Cream. 

Yalnızlıktan kurtulmak için K'e sığınır ve onunla aynı eve taşınır. Aile yoksunluğundan kaynaklanan durumlar yüzünden bazen abi kardeş bazen karı koca olurlar. Hayatına aniden giren bu kıza karşı büyük aşk besleyen K'nin gözlerinin önünde onlarca sevgili değiştirir Cream.

Ve öğrendiği bir haberle artık Cream için doğru adamı bulması gerektiğini düşünüp işe koyulur. Sevdiği kadını emanet edecek iyi bir adam arayışındayken bir gün Cream yeni aşkıyla karşısına gelir. 
More_than_blueMore_than_blue
Film öyle güzel işlenmiş, öyle yüreğe dokunan bir yapım olmuş ki her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor, gözlerim yaşarıyor. Bu Koreliler cidden dramı çok seviyorlar ve konu ne olursa olsun en ağdalı işleyişlerinde bile acayip bir samimiyet yakalıyorlar.

İçinizi sızlatan bu aşk öyküsünü mutlaka izlemelisiniz, tabii hala izlemediyseniz. Filme dair fazla konuşmak, detaya inmek istemiyorum bu güzel yapım oyunculuklarıyla, OST'si ile benim arşivimde ki daimi yerini aldı. Umarım sizlerde beğenerek izlersiniz.
More_than_blue

Cream: Eğer olabilseydi ne olarak doğmak isterdin?
K: Eğer yeniden doğarsam… Yüzük… Gözlük… Yatak… Günlük…
Cream: Bu tür şeyler olarak mı doğmak istiyorsun bunun neresi eğlenceli?
K: Beni satın alabilirsin böylece yanında daima mutlu olurum…

“Kendimle bir anlaşma yaptım… Eğer arkasını dönerse ona her şeyi anlatacaktım… Ona sarılacak ve her şeye son verecektim… Ama K arkasına bile bakmadı…” (Cream)

Yorumlar

  1. off tam ağlamalık gbi duruyo replikler.öylemiki acaba :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka izlemelisin, mutlaka :( Ağlamayanı dövüyorlar diye duydum ama

      Sil
  2. Ben sonunda çok ağlamıştım, boğazım düğüm düğüm olarak hatta,çok etkileyici bir film,içinize oturuyor.Gerçekten adının hakkını veren bir film; hüzünden öte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BEncede öyle Hüzünden öte olmuş dedirtti bana da. Ağlamak için birebir

      Sil
  3. İlk izlediğim kore filmlerinden. Cidden çok güzeldi. Aklıma geldi şimdi bak ağlıcam :'(
    Bu arada bi ödülün var kabul edersen. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ödül için İlkk filmlerindense geç başlamışsın Kore sevdasına ;)

      Sil
  4. Filmin ilk yarısında paso Creame küfrediyorsunuz ama ilerleyen dakikalarda ikisi içinde kahrolasıca bir kedere düşüyorsunuz cadım ellerine sağlık..Çok iyi filmdir..Ağlatma garantili ^^

    YanıtlaSil
  5. Beni gözyaşlarına boğdu bu film bu adam beni hep ağlatıyor ya bknz:Pain
    Ah kız ah diyorum ama çocuk uzaklaştırdı sonradan çocuk da dayanamadı başka adamla olmasına şarkıyı her duyduğumda içim sızlar
    Ellerine sağlık...
    Pain izlemeni tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar