Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Yankee-kun to Megane-chan / Kırıp Geçiriyor

Yankee-kun_to_Megane-chan
 10 bölümlük bir Japon dizisi olan Yankee-kun to Megane-chan bizlere sadece eğleneceksiniz sözü veren oldukça uçuk bir manga uyarlaması.  


Eski bir Yankee olan hanım hanımcık kızımız Adachi Hana'nın sıradan bir kıza dönüşmesinin hemen ardından gittiği lisede tanıştığı  Shinagawa Daichi ile başından geçen eğlenceli okul günlerinin anlatıldığı bu dizi şu sıcak yaz günleri için izlenmesi gereken bir yapım.
Yankee-kun_to_Megane-chan
Mangadan uyarlama her yapım kadar uçuk kaçık olan dizimizde yankee gençlerin sıradanlaşma hikayesine taş sokmak isteyen kaka adamlara verdikleri cezaları izlemek yerden yere savuruyor bizlere (:

Hayatta kalan tek aile üyesi  olan dedesiyle yaşamaya başlayınca sıradanlaşan hayatına alışır, geçmişinden sıyrılmak içinse kendisine yeni bir imaj çizer. Başarılı bir okula kapak atmasına rağmen aldığı notlarla okulun puan sisteminin en altına imzasını atmaktan vazgeçmeyen Adachi kızımız geçmişten gelen sevimli ötesi bir yankee ile yeniden eğlenceli günlere döner. 
 Yankee-kun_to_Megane-chan
Okulun en bilmiş delikanlısı Izumi bilmiş ötesi bir kasıntı ama onunda gizemli yanları var (: Küçücük kalıbına rağmen ortamda horozlanarak dolaşmasına az gülmedim değil :D 
 
Yankee-kun_to_Megane-chan
Hadi bize Capon dünyasından eğlenceli bir dizi öner diyen sevgili çingulara daha yeni izlediğim bu diziyi gururla tavsiye ederim (: 


Öğrenci konseyi başlığı altında toplanan bu 5 çılgın öğrencinin arkadaşlarından topladığı imzalarla istediklerini yapabilmelerine hasta oldum. Özellikle Ada kızımızın önerdiği korku tüneli çok eğlenceliydi. 


Bu arada es geçilmemesi gereken bir detay sevgili yankeemiz Shinagawa'nın işte teklif geliyor dakikalarıydı (: Üstüne doğan ışıkla başlayan eğlence unutulmazdı.  Son bir detay indireceğiniz dizi bölümlerini tek tek indirip izleyin zira sorunlu  paylaşımlar etrafta dolaşmakta. 


Yankee-kun_to_Megane-chan


İyi seyirler

Yorumlar

  1. Sevgili cadım sen önerirsinde ben izlemem mi :)) eğlenceli bişeyler iyi gider şu yazın sıkıcı günlerini şenlendirir biraz:)) zaten en sevdiğim konuşma şekli japonların ki aslında daha çok izlemem lazım onların yapımlarını ama kore sevdalısı ben fırsat bulamıyorum o kadar, zaman yetmiyo :( malesef...

    YanıtlaSil
  2. yankee yazısını gördüğüm gibi damladım bloğuna resmen :D :D
    yankee dediğin sadece serseri genç değil herkese örnek olan arkadaşlarını koruyan insandır ben yirim onlar gibi yanki leri ya :D
    final haftası diye tabir ettiğimiz her ünili öğrencinin korkulu rüyası olup kabuslar görmesine neden olan ( tabii uyuya bilirseniz eğer ) sınavlarla dolu zamana bir haftaya yakın bir zaman kalmışken bir günde bitirdiğim bir dizidir kendileri :D
    çok güzel bir dizi ve çok güzel bir tanıtım yazısı ve okurken hiç aklıma gelmemişti nedense o işte itiraf geliyor anları son anda hatırlattın ya koparttın beni chingu ellerine sağlık :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlenceli ötesi bu dizi :D Yankee herkese örnek olan demek bu açılımı düşünmemiştim bak :D

      Yorumun için teşekkürler

      Sil
    2. :) bende anlamını böle biliyordum izlediğim diğer dizilerden falan bende seninkini öğrenmiş oldum :)
      rica ederim :)

      Sil
  3. çekik gözlülerin sinemasına yeni ilgi beslemeye başladığım şu günlerde çok süper bir tanıtımla geldi bu dizi ellerine sağlık kesinlikle izleyeceğim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgi duymaya yeni başladıysan çok daha derin dizi ve filmleride sıralayalım sana bir ara ;)

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar