Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Koishite Akuma / Vampire Boy

Koishite+Akuma_Vampire+Boy
10 bölümlük bir japon dizisiyle daha karşınızdayım efendim (: "Koishite Akuma" Vampir reytinglerine göz koymuş japon yapımcıların ortaya attığı bir proje. 

Bu dizide vampirimiz süt oğlan kıvamında bir lise öğrencisi. Romanya'dan çıkıp gelmiş olan  Kuromiya Ruka akrabalarının yanına yerleşir ve lise hayatı başlar. 
Koishite+Akuma_Vampire+BoyKoishite+Akuma_Vampire+Boy
Okula yeni gelen her çokcukta olduğu gibi bu beyimizdee havasından yenmez durumdadır. Kimselerle konuşmayan, canı sıkıldığında kalkıp giden Kuromiya-kun okulda ki kızların bir anda favorisi oluverir.


Vampir olabilmek için bir kızın kanını içmeye ihtiyacı olan masum vampirciğimiz bir de seçici ki sormayın. İlla kaderindeki hatunu ısırıp milli olacak ^^ Yanında ustasıyla takılırken inatla genç kız kanı içeceksin demesi ilginç bir durumdu. Neden yani onca delüganlı dururken neden o kızların boyunlarına yönlendiriyorsun çocuğu değil mi :P 
Koishite+Akuma_Vampire+BoyKoishite+Akuma_Vampire+Boy
Koishite+Akuma_Vampire+BoyKoishite+Akuma_Vampire+Boy
Bir de şu kapüşon durumları var. O simsiyah saçlarının ve gözlerinin çekiciliği artsın diye bol bol içine girdiği küçük dünyası. Ne de güzel görünüyor değil mi? 


Okuldaki günlerin sıkıcı ritmine alışamayan genç vampirimiz artık kaderindeki kızı bulmak için acele etmeye karar verir. Okuldaki kızlardan bir kuyruk oluşuverir kısa bir zamanda. Dişlerinin çıkmasına vesile olacak kız acaba kimdir? 
Koishite+Akuma_Vampire+Boy
Koishite+Akuma_Vampire+BoyKoishite+Akuma_Vampire+Boy
Teen Wolf benzerliği gördüm bir ara diziyi izlerken. Konu olarak olduğu garip duruma alışmaya çalışan ve hareketlerine hükmetmekte zorlanan  vahşi olarak oldukça benzerler. 



Zamanla yeniden hatırladığı anılar ve okuldaki insanlarla geçirdiği zaman sonrası bir seçim yapmak zorunda kalır ufak vampirimiz.  Isırmak ya da Aç kalmak? 
Koishite+Akuma_Vampire+BoyKoishite+Akuma_Vampire+Boy
Koishite+Akuma_Vampire+BoyKoishite+Akuma_Vampire+Boy
Müdür yardımcısıyla nişanlanmak üzere olan masum öğretmenimiz Natsukawa Makoto yeni öğrencisi yüzünden sıkıntı yaşamaya başlamıştır. Hem kafasına göre hareket eden hem de ilk aşkına benzeyen bu çocuk zamanla kafasını karıştırmaya yetecektir.

Müdür yardımcısı bu çocuğun geçmişteki aşkına benzerliğinden haberdar olduğundan huzursuzdur ve garip davranmaya başlar.  Korumak için can attığı kadını yeni yetme birine kaptırmak mı? Bu müdür yardımcısının alttan alabileceği bir hareket değildir. 
Koishite+Akuma_Vampire+Boy
Öğrencileriyle fazla sıkı fıkı olan Makoto chan onları kırmak istemez ve yanlarında durmaktan zevk alır. Birlikte öğle yemekleri yerler ve tiyatro şenliği için yardım eder çocuklara.


Sınıfın zeki ve bilmiş kızı vampirimize ilgi duymaya başlar. Tiyatro oyunu için yardım aldığı vampirciğimizin tavsiyesi doğal olarak DRAKULA olacaktır. Okuduğu kitaptan etkilenen kızımız Aşık Vampir adlı bir tiyatro oyunu yazar. 
Koishite+Akuma_Vampire+Boy Koishite+Akuma_Vampire+Boy
Vampirimiz küçük gördüğü insan ırkıyla bir vampirin aşk yaşama ihtimaline iğreti bir duruşla şöyle söylenir.


"Bir insana aşık olmak mı? Hiç kimse yemeğine aşık olmaz!" 
Koishite+Akuma_Vampire+BoyKoishite+Akuma_Vampire+Boy
Vampir daha batılı bir gelenek olduğu için herhalde Uzak Doğuda pek bir işlevsel olamıyorlar (: Hele genç vampir olayı baya çalkantıda kalıyor. Söylemeyeyim diyorum ama Ay ışığından rahatsız olan vampir nedir arkadaşım yahu (: Dolunay vampirler için önemlidir hatta ^^ ( Kore işi Vampir dizimiz Savcı Vampir için tıktık)


Bu arada vampir rolünde izlediğimiz Yuma Nakayama henüz ufacık bir çocuk. 94 doğumlu olur mu lağn insan :D  Doğum tarihini gördüğümde ahanda şu alttaki ablalar gibi kalakaldım ^^ 

Vampirlere Japonların gözünden bakmak isteyenler için oldukça ideal bir dizi. 20lik dişi çıkmamış çocuktan vampir dişi çıkaranlar utansın anacım :D
Koishite+Akuma_Vampire+Boy

Yorumlar

  1. Yazıya nasıl güldüğümü bilemedim ya.. :D :D
    "20lik dişi çıkmamış çocuktan vampir dişi çıkaranlar utansın" beni benden aldı :D :D

    YanıtlaSil
  2. İlk yapon dramam . Çooox bəyənmişdim. Yuma yaşını görüb şok oldum. amaan yaş fəqri çox da deyil ki :D dedim .. :D çox bəyənmişdim mən vampirləri insanlardan üstün tutan filmlədən məncə daha düzgündür. Yuma nı piece dramasında gördüyüm an çok olmuşdum O.o insan bu qədər dəyişərmi? Əvvəl bəyənməmişdim yeni yumanı ama dramaya baxanda sevdim. drama haqqında blogumda yazmışam baxmaq istəsən (reklam niyətində deyiləm :D) upuzun commentlər yazıram biri bana dur desin -_- :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun yorumlar en güzeli bence severek okudum hepsini. Bloguma gösterdiğin ilgi ve sevgi için ayrıca teşekkür ederim Nana (:

      Sil
    2. deymez :)) sadece bir yazini gorub de blogdan cixmaq mene gore deyil hele oxuduqlarimin hamisina comment yazmamisam ;) :D

      Sil
    3. Ben de izlemek istiyorum.
      Nasıl izleye bilirim ya da nereden?

      Sil
    4. Dizinin adını yazınca çıkıyor hemen https://www.dailymotion.com/video/xpu0he adresinde var en kolay izleyebileceğin hali ;)

      Sil
  3. Yaa çok güzel bir yorum olmuş çok eğlenceli bir yorum hangi kız vesile olcak niye erkekler olmuyo falan çok komik.eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 8 yıl önce yazılmış bir dizi, zaman insanda neleri değiştiriyor onu fark ettim şimdi. Yorumun için teşekkürler

      Sil
  4. Bwn bu diziyi izlemek istiyorum o kadar araştırdım bi iki tanesini izleyebildim nolur yardım edin nerden bulucam bunu adını bildiğim halde hiçbir yerde bulamadım siz nerden izlediniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.hdasyadizilerim.com/ sayfasında dizi mevcut

      Sil
  5. Bu dizinin 3. Bölümü ve devamı tükçe akt yazılı yok yardım edinnn izlemem lazım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar