Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Kore Pop'un Enleri (: Mim


Ve sonunda bir mim daha karşınızdayım ^^  Tembel Agasshi tarafından mimlenmiş bulunuyorum. Elimizden geldiğinde döşeyeceğiz 3 5 nadide müzik icra eden arkadaşı bizde ne yapalım ^^+

1.K-POP'un en yetenekli grubu hangisi?

En yetenekli kadın grubu benim için Wonder Girl (: Tarzlarını seviyorum, eğlenceliler^^ Bu kızları TARA ve 2NE1 takip ediyor ama  öncelik onlarda ^^
Erkekler için en yetenekli grup bence dağıldı :( DBSK dağılarak sadece hayranlarına etti gerisi palavra :S Kore'nin gelmiş ve gelecek en iyi elamanlarından kuruluydu şimdi ise kolu kanadı kırık bence :( Yetenek avına çıkmayalı uzun zaman oldu F.T Island da bir yer bulmalı bence bu kadroda ^^ Hong Ki önde bayrağını taşısa da ekip arkadaşlarını es geçmek hainlik olur^^


K POP'un en kaliteli grubu?

Erkek gruplarında şu anki kalite düzeyim Shinwa'dır (: 
Allahın belası bir kaç Vip soğuttu Bigbang'ten beni dinleyemiyorum bile adamları ^^ Alt grup olduğu için KRY adını anamadım bu arada Kore'nin en iyi iki sesi Yesung ve Kyu bu grupta ötesi var mı ?

Kadınlarda bu kategori sonsuza dek Davichi olarak dolu kalacak gibi <3 Muhteşem ses ve hanım hanımcık iki hatun (: Kızlar fighting!

K-POP'un en içi dışı bir grubu?
Bu başlığa düşünmeden SuJu ekliyorum. Maşallah maşallah bol kavgalı ve didişmeli bir grup olmasına rağmen her şeyi kendi içlerinde halledebilen bebeler (: Onları konser ve performanslarda izlemek kliplere bağlı kalmamak en güzeli işin aslı ^^  Kliplerde mükemmel Şuppo men diye dolaşan adamlar konserlerde kabağa dönüşünce ayrı bir güzel oluyorlar (: 

Gözünüzün görebildiği her yerde aktif olarak çalışan beylerimiz ayrıca birbirlerine konserde yaptıklarıyla da çok eğlenceli geliyorlar (: Şarkı söylemeye çalışan zavallı Evil'ımın başına gelenler mi dersiniz İntikam çığlıklarıyla geri dönen ataklar mı? 

Kısacası çok samimi ve içli dışlı bir ilişki yumağı onlarınki ^^

Bu şarkıları bana gelsin ^^ Hala uyumamış olmama bağlayın ^^



Ben masumane Ballad dinlemeye devam edeyim bencede ve bu güzel mimi öncelikle yazmaya sevdalı ama zaman bulamayan kaktüsümüz MakinoSev'e hemen ardından bir ekol olan gacım Kimbap'a yolluyorum ^^ Halkı bilinçlendirin bakalım kızlar (:

Yorumlar

  1. Bir konuda tespitli yazıları seviyorum enler iyiler şöyller böyleler gibi:))

    her zaman diyorum senin bloga gelişim öncelikli müzik dinlemek seçimlerin çok iyi:) mim yazını okurken parçalarla oradan oraya gittim geldim vallahi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İltifat için teşekkür ederim (: Beğenilerimizi paylaşarak bu güzel sesleri paylaşıp dinleyebiliyoruz ;)

      Sil
  2. Hahaha F.t eklemek beni benden aldı sana getirdi.. Wonder Girls de güzel doğru bi tespit D: Söz Kim Bap ve MAkinoda :D

    YanıtlaSil
  3. Ahh gacım, sanırım bu gelen 9 ya da 10. mim. Eskileri artık cevaplayamıcam ama söz buna bir cevap yazısı yazıcam (zaten gazabından korkuyorum) Kazanını benim için kaynatma da, aman diyeyim.
    Seçimlerini başarılı buldum ama katılıyorum dersem yazıyı yazmama gerek kalmaz:P
    Arada dürt beni, kafama kak da bir an önce cevaplayayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin aslı en favori gruplarım hep dağılmış Kara Dul gibi kızım kendimden korkuyorum ^^ Neyse ki bunlar elde kalmış asdasd

      Senden müzik yazısı isteme şansımı kaçıramazdım :D

      Sil
  4. en sevdiğim mimlerden biri daha yazılarını sevdiğim bir blogger la buluşmuş daha ne istiyim :) güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık kesinlikle ama kesinlikle wonder girls kızlar grubunda benim için de 1. sırada ve be my baby yok böle bir şarkı diyorum :) :)
    ve bi blog ta daha şu vip olayına rastladım ne oluyor şu vip ve elfler arasında meraktan çatlıycam artık araştırıp öğrenmek farz oldu sanırım :)
    tekrardan güzel bir en listesi olmuş diyip bol yazılı günler diliyorum :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Big bang ve Suju apayrı kulvarlarda sevdiğim iki gruptur hatta blogumda Bigbang daha fazla yer bile tutar ama bazı haddini bilmez bilmiş kişinin ortak noktası bigbang olunca beni soğuttular resmen (:

      Araştırmaya gerek yok tadını tuzunu kaçırmana değmez ;) Güzel yoprumun için teşekkür ediyorum ^^

      Sil
    2. o zamansa hiç araştırmıyorum beni de soğutmasınlar ne kadar vip olmasamda bayılırım bigbang e :) bende rica ediyorum ^.^

      Sil
  5. bütün şarkılar çok güzeldi , özellikle de davitchi'yi çok sevdim, bayan vokal daha çok seviyorum galiba :)
    o değil de benim hazırlayacağım mim'den ne gibi bir kpop aydınlanmasını yaşayacağız çok merak ediyorum :D :D :D ödevimi yapıp tekrar karşınıza çıkacağım yalnız:D gün bu gündür, böyle bir fırsat çıkmış karşıma kpop'a el atmadan bırakmam :D bu güzel mim için çok teşekkür ederim :D ç'öptüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana post yazdırabilmek için en saçma mimde gelse yollardım şansına Kpop çıktı ballı kız seni ;)

      Kendini daha fazla özletme ve döktür bakalım :D

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar