Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Mop Girl: Paspas Kız

mop_girl+paspas_kız
10 bölümlük bir Japon dizisiyle daha karşınızdayım canlar (: Yine eğlenceli bir hikaye ama bu sefer işin içinde işler var sadece komik detaylara boğulmuş bir dizi değil Mop Girl. Her zaman ki çılgın karakterlerden uzaklaşmayacağız tabii ki. 

mop_girl+paspas_kızUçuk kaçık, kas görünce kendinden geçen, kelime bilgisi yerlerde sürünen, özel bir hastanenin sahibinin biricik kızı, düğün dernek işleriyle uğraşırken bir anda yaptığı hata nedeniyle cenaze işlerine sürülmüş kızımız Hasegawa çocukken bir kazadan son anda kurtarılır. Kendisini kurtaran kadının söylediklerini hayal meyal hatırlar ancak bir gün adapte olmaya çalıştığı işi sayesinde hayatı yön değiştirecektir.

Otomo Shotaro, Hasegawa'nın yeni sürgün yerindeki üstüdür. Yeni çalışmaya gelen bu sevimli kıza yardım etmek için sabırsızlanan bu beyefendinin en büyük özelliği çapkınlığıdır.
mop_girl+paspas_kızmop_girl+paspas_kız
mop_girl+paspas_kızmop_girl+paspas_kız
Çapkınlık diyerek durumu basitleştirmek olmaz aslında zira   kendilerinin ilgi alanına girebilmek için başka bir ülkenin kurak topraklarından çıkmak gerekir. Her dilde ve her görünüşte kadına yazıp kalbini elde etmesi dakikalarını alan bu Japon Don Juan'ı kızımızın peşinde sürüklenirken hikaye oldukça eğlenceli bir hal alıyor.

İlerleyen bölümlerle birlikte kendisine dair garip bilgiler öğrendiğimiz Shotaro dilden dile , gönülden gönüle geçerken oldukça zevk alacaksınız.

mop_girl+paspas_kızmop_girl+paspas_kız
mop_girl+paspas_kızmop_girl+paspas_kız
Hina hanım en yakın arkadaş kontenjanından dizimize dahil oluyor. Bir dergide her işi yapan bu duygusal, 21 yaşındaki hatunumuz hikayede sürekli karşımıza çıkarken olayların çözülmesine yardım ediyor.

İş yerinde çalışan diğer elemanlar ise babacan bir müdür, liseli, yarı zamanlı çalışan bir genç kız, İş yerinde ve özel hayatında bambaşka görünen kırık bir kadın çalışan ve Shotaro'nun yokluğunda onu aratmayan eleman. 
mop_girl+paspas_kızmop_girl+paspas_kız
Her bölüm başka bir hikayenin yer aldığı dizide kızımız Hasegawa, cenaze töreni yapacağı insanların eşyalarına dokunarak geçmişe döner ve onları hayatta tutabilmek için zamanla savaşır. Bu savaşta en büyük yardımcısı yeni iş arkadaşı Shotaro olur. Bu ikiliyi birbirine bağlayan kaderden başkası değildir!
mop_girl+paspas_kız

Özellikle kızımızın gördüğü şu soldaki manzara karşısında verdiği tepkilere bayıldım ^^ Her sabah ayna önünde verdiği poza ise bir şey diyemiyorum hala (: Dizilerdeki bu kırık özellikli karakterler her daim favorim olmuştur bu arada.



Gizemli polisiye komedi türlerini iç içe alan oldukça eğlenceli bir dizi. Olay örgüsü, birbirini tekrarlayan olaylar aslına dayandırılan dizinin keyfi damakta uzun süre kalıyor. 
mop_girl+paspas_kızmop_girl+paspas_kız
   mop_girl+paspas_kızmop_girl+paspas_kız



Paspas kız ile birlikte bir maceraya çıkmaya hazır mısınız?

Yorumlar

  1. birden fazla hikaye birden fazla geçiş var demekki ilginçmiş.

    YanıtlaSil
  2. Her dizide Kitagawa ya da Maki başka oyuncu yok mu merak ediyorum bazen :)))ama Kitagawa oynuyorsa güzeldir diye düşünüyorum unni ^_^

    Şu sıralar 3 Japon dizisine başlayıp yarım bıraktım ama tavsiye etmişsin buna başlıyorum hemen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sıralar japon dizilerine sardım bende ;) Eğlenmeye devam edelim ^^

      Sil
  3. Ben bunu ilk izlediğimde çok gülmüştüm. Ara ara komik sahnelerine sırf gülmek için bakıyordum. Çok güzel özetlemişsiniz teşekküler. :) Bu arada müfettiş yardımcısı ve Hasegawa arasında geçen replikler de baya komikti.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar