Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Tamra, the Island ~ Hatun Adası

Tamra, the Island
Tamra, The Island adlı manhwanın dizi uyarlamasıdır. Tamra adası 17. yüzyılda Joseon zamanında bir deniz kazasının ardından adaya düşen Ingiliz William'in Seo Woo, Im Joo-Hwan ve Lee Sun-Ho tarafından canlandırılan karakterler ile tanışmasını anlatıyor. "Tamra" ismi ise bugün Jeju adası olarak biliniyor.

17. yüzyılda bütün bağları koparılmış Tamra adasına giriş çıkışlar özel izinlerle yapılır. Kral ortalarda yoktur ve yerine geçen varisi ülkeyi sıktıkça sıkmaktadır. Tamra adasında yaşayan fakir halk elde avuçta ne varsa krala göndermekte geri kalanıyla hayatta kalmaya çalışmaktadır.
Tamra, the Island
Tamra, the Island
Kore dizilerinde belli belirsiz ortaya dökülen  Ana-erkil toplum kökenlerinin bu dizide alenen gösterilmesine bayılacaksınız. Ekmekleri için okyanusu dalan Tamra kadınlarının ne kadar iktidar sahibi olduklarınıda büyük kahkahalarla izleyeceksiniz.
Adadaki dalgıç kadınların başı olan kadının tek bir cümlesiyle yol alan kadınların kendi aralarındaki didişmeleri, başlarının beceriksiz ve çelimsiz(!) kızıyla ilgili dedikodular ve adaya sürgüne gönderilmiş yakışıklı asil ile eğlence katlanarak artar. 
Tamra, the Island
Adaya yollanmış sürgün asilzade ve ansızın bir koyda karşısına çıkan sarışın William ile baş etmek zorunda kalan masum kızımız gel git kazandırdığı hayatında artık oldukça eğlenecektir. 

Sürgün asilzademizi Im Jo Hwan beylerin oynadığı (ki kendisi taze teskere aldı) William rolünde çirkin bir sarışının rol aldığı ve bu ikili arasında ki dengenin korunması için aşağıdaki yakışıklı oyuncuyu diziye dahil edince işler iyice keyif verir hale geldi.  
Tamra, the Island
Tamra, the IslandTamra, the Island
Dalgıç kadınların, eşinin sözünden çıkmayan adamların, alavare dalavare olaylarının, gizemli yabancıların, masum köylü kızlarının iç içe geçtiği Tamra izlerken ayrıca Im Joo Hwan sempatisiyle de tanışacaksınız. Gerçi ben bu çocuğu izlemiştim ama nereden gibi sorularla peş peşe kendinize sorgular yapacaksınız ama değer (: 
Tamra, the IslandTamra, the IslandTamra, the IslandTamra, the Island

Tamra, the Island
Müzikleri ve jeneriğiyle de muhteşem masalsı görüntüleri destekleyen Tamra, the Island dizisi oldukça eğlenceli ve göz atılması gereken yapımlardan (:


Ne yapalım geçmişte bir mazi isteyenlere 2009 yapımı Tamra, The Island gelsin o zaman efem ^^
Tamra, the Island

Yorumlar

  1. Biz annem ablam ve ben televizyonda seyretmekten hoşlanıyoruz kore dizilerini. bu dizinin de alt yazısı uyumsuz olunca ablam çevirmeye karar verdi. Bana göre iyi ki de çevirmeye karar vermiş. Sizin de dediğiniz gibi çok eğlenceli bir dizi. Benim favorim ise Kkeut-boon :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim :D Oldukça sevimli bir dizi cidden ablanında ellerine sağlık (:

      Sil
  2. kore dizileri tvde hangi kanalda yayınlanıyoo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Trt 1, Trt Okul kanallarında diziler Tv8, Kanal D ve TRT1'de filmleri yayınlanıyor ;) Yeni haber çıktığında genelde blogumuzdan duyuruyoruz ;)

      Sil
  3. ahaaaa bu sarı oğlanı dün dr.jin'de fransız rahip rolünde gördüm..

    not: afişte de çok sarıymış ya,kız gibi çocuk maşallah..ayırt edemedim birden.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı sarılık dizi boyunca devam ediyor (: Bildiğin uzaylı gibi bu çocuk :D

      Sil
    2. Bende denk geldim dr.jin ama farkedemedim dikkatli bakınca anca farkettim. Bu arada çocuk harbi çok sarı varmı böyle bi saç rengi gerçekten ya :D

      Sil
    3. Dikkatle incelemeye gelmiyor bile, o kadar sarıya bakamıyorum :D

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar