Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Favori Mim

Mim yazıları okumayalı çok oldu diye düşünmüşsünüzdür, sıcak havaların etkisinden mi nedir her yerden mim yağıyor bu sıralar. Bu damlada başıma Demet tarafından atıldı. Hemen oturup mimi yazalım, kendimize gelelim efendim. 



Favori Rengin?

Mavi ve Yeşil diye dilime hemen gelen iki güzel rengin aksine Mor rengi favorimdir. Vazgeçilmez olarak hayatıma girmese de onu her gördüğümde istemsizce elim uzanıveriyor bu renge. 

Favori Sayın?
13. Herkesin Uğursuz diye etiketi yapıştırdığı bu sayıyı korumama alalı çok uzun zaman aldı, herkese ve her şeye inat seviyorum 13'ü. Oda bütün güzelliklerini gösterdi bugüne kadar bana, hiç esirgemedi yalnız kalmış tarafının gizemli huylarını. 


Favori İçeceğin?

Zaman, mekan, tarih, mevsim... Her şey değişebilir ama ben yüzümde bir gülümseme ve hatta bol bol kahkaha ile etrafta dolaşıyorsam bunu bir fincan kahveye borçluyumdur. Közde yapılmış Türk Kahvesi ise ölürüm hatta. Hmmm Burada kısa bir ara verip kahve yapmak şart oldu ^^



Facebook mu Twitter mı?

Tartışmadan Twitter diyorum. Facebook başlangıç amacından fazlaca sapmış bir oyun bloguna dönerken biz twitter'dan her konu hakkında konuşmaya devam edeceğiz. 



Tutkunuz?

Bir Başak burcu insanı olarak TUTKU'M ne diye düşünmeye başlıyorum hemen. 


Takıntıların hüküm sürdüğü bir hayatta tutkuların akla gelmemesi ya da yok sayılması durumunu yaşıyor olabilirim. Yapmayacağım dediğim tek bir şeyi yaptığım olmadı bugüne kadar. Yani vazgeçemeyeceğim ya da beni istemsizce yerden yere savuran bir şey henüz çıkmamış. 

Hediye Almak mı Vermek Mi?

Hediye almak doğal olarak. Sor bir neden diye, sordun mu? Karşımda ki insanı çok iyi tanıyorsam en ince detaya kadar yorarım kafamı sonra hırpalanırım ve bir tek eksik olursa kafamda ömür boyu dert edecek bir şey daha eklenmiş olur listeme.


Yılda 2 kez cadı doğum günü başlığı altında kasılmalar ve bol dertli günler geçirdiğim dönemler var misal. Ebru ve Zeynep bu dönemlerde hem benle hem kendi aralarında istisnasız pişti olmayı becerebilen yetenekli cadılar oluyoruz. Her Doğum günü festivali öncesi yaşanan muhabbetler ve açılan kolilerin içinden çıkan aynı hediyeler. Mutlu olmak için garip bir yol ama "Ssen gibi düşünmüşüm" dediğinde "Başka ne olacaktı cadı, kıhkıhkıh" yanıtını alabilmek bile çok özel. 

Favori Gün?Pazartesi Neden? Leyla ile Mecnun izliyorum valla hayatım o kadar sıkıcı ki günler ancak böyle anlam ifade ediyor artık bana :P 


Favori Çiçeğin?

Ortanca. Ayılıp bayılıyorum ama Antalya'da bu çiçeği yetiştirmek yetenek istiyor ya da ben cidden beceremiyorum. 



Bunlarda benim favorilerim. Bakalım Pudratozu ve winpohu bu sorulara nasıl cevap verecekler.

Yorumlar

  1. ortak yan pek yokmuş be cadım şaşırdım umutsuz ev kadınlarındaki bree'nin bahçesini gördükten sonra biraz da gossip girl blair etkisiyle ortanca çiçeğini pek sever oldum. Paşabahçedeki enfes takımlar da eklenince ortanca pek ihtişamlı geldi gözüme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyuşan zevklerimiz muytlaka vardır da bunlar arasında çıkmamıştır bence canım ^^ Ortanca kendimi bildim bileli hükmünü sürer bende (:

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar