Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Ma Boy (2012) - 마보이


KONU
Pop şarkıcısı olma hayali kuran bir sanat okulu öğrencisi olan Geu Rim (Kim So Hyun) 
okulda Irene (Sun Woong) isimli yeni bir oda arkadaşı edinir ancak
güzel bir reklam yıldızı olan Irene esasında erkektir ve gerçek adı da Hyun Woo'dur.
 
 
                         Geu Rim (Kim So Hyun)             Hyun Woo (Sun Woong)  

Irene (Sun Woong)                   

Geçenlerde Sarangni'de dolaşırken bu 3 bölümlük mini dizinin tag'ını görünce neyin nesiymiş bi bakim dedim..
Konusu ilgimi çekince de izlemeye karar verdim ve inanılmaz hoşuma gitti sizinle de paylaşayım istedim..Fragmanı burda..



Konusu aslında az farkla tipik gibi..Tek farkı bilindik kızların erkek kılığına girip erkek yurduna bodoslama dalması değil de bu sefer erkeğin kız kılığına girip kız gibi yaşamak zorunda kalması..


Çocuğun hayalindeki okula erkek olarak girmesi o anki yetenekleriyle mümkün olmayınca çareyi çocuğu kız gibi giydirip okula öyle sokmakta buluyo deli amcası..

Adem elması görünmesin diye ya saçıyla ya fularla devamlı boynunu kapatması, kesinlikle okulda sesini duyan kimsenin olmaması derken iş büyüyo reklam yıldızlığı filan vs derken çocuk ciddi ciddi ünlü oluyo..Müdür de yeni gelen kızı da yurtta aynı odaya yerleştirince ekşın başlıyo..



Tabi çocuğun güzelliği bu dizide ayrı bi sorun..nasıl derseniz ki söyle anlatayım..Bi kere feci güzel yüzlü bi çocuk..Yani tam yemelik ya da olmadı eve alıp beslemelik.. Kız hali tamam az kazık gibi ama yinede dehşet bişi..Erkek halini söylemiyorum bile..Bi sütun olmasa bile 1.82'lik boy yüzünden dalyanımsı haller mevcut yani..

Çocuğun banyodan sonra bi saç savurması var ki (baharım sen bilirsin bu aynı daniel'in kapı açışı gibi :D) höh yani dedirtiyo..Dedirtmezse gelin yanıma.. 

Ayrıcaa çocuğun foyası meydana çıktığında kıza '' ne yani çok mu üzüldün / kıskandın bi erkek senden daha güzel '' diyerek beni depresyon depresyon dolandırmasına ramak kalmış idi ki onuda söyleyeyim..
İşte böyle..3 bölüm olması hasebiyle çok fazla derine inmeyen son derece yüzeysel bi dizi olmasına karşın ben izlerken inanılmaz keyif aldım,keşke 3 bölüm olmasaydı 16-20 olsaydı diye çok dövündüm ama değişen bişicik olmadı..Gerçi herkes çok beğenmiş bu diziden sonra bırakmazlar bu çocuğu yine bi diziye transfer ederler ama işte ne zaman..


Bunların dışında ben torrent denen şeyi hala çözemediğimden netten indirme linklerini bulamadım ve online olarak izledim..Eğer ki siz indirme linklerini bulursanız bi zahmet bu postun altına kopyalayıverin ki bende arşivime bu kuzuyu ekleyebileyim..
Şimdilik benden bu kadar , yeni yazılarda görüşmek üzere..


not: konu,afiş ve 3 küçük resim sarangni'den alıntıdır..



Yorumlar

  1. merhabalar.. sürekli takipçiniz olmama rağmen ilk kez yorum yazıyorum indirme adına yardım edebilmek için asya dizi veya koreanturk ten izlerken firefox tan açarsanız download helper den indirebilirsiniz tavsiyeniz üzerine şuanda indiriyorum bende.. herşey için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgelmişsin ozaman..teşekkür ederim yardımın için ama bu jdownloader'le youtube'dan video indirmek gibi bişi heralde download helper dediğin şey..^o^

      Sil
  2. Korkuttun beni tatlı kurabiyem daha yeni indirdim bende bu diziyi bakalım 3. bölümü bekliyore bende ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. altyazısı dün çıktı ya kurabiyem bekleme bence..^o^

      Sil
  3. Ben bu dizinin konusunu beğendiğimden ilk sahnelerini seyrettim fakat tipik ve çok yüzelsel geldiği için bıraktım ama kız kılığında bir erkek olduğunu daha anlayamamıştım o yüzden Kesinlikle bu diziye başlayacağım zaten üç bölümcük birşey...Ve Eline sağlık.Seni sayende güzel bir diziye başlayacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim inşallah sende seversin benim gibi..^o^

      + dediğin gibi normalde çerezlik olarak adlandırabileceğimiz türden olduğu için ilgi çekmemesi normal ama bide sen diziyi izledikten sonra görüşelim..
      zaten 3 bölümcük..bişi kaybetmezsin bence..^o^

      Sil
  4. Az önce indirdim bölümleri.Bloglara bi göz atayım dedim yazını gördüm :D Tanıtım güzel olmus hemen izlemeye gidiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıyı beğenmene sevindim..umarım diziyi de seversin..^o^

      Sil
  5. son zamanlarda sürekli karşıma çıkan mini dizi...ilgimi çekmemişti hiç gene klişe bir lise dizisidir diye düşünüyordum ki yazınla karşılaştım...
    ve hemen izlemeye gidiyorum...çok cazip göründü şü an gözüme...
    kumaoyoo... ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 bölüm olduğu için çok yüzeysel,belli bi mesajı ana fikri olmayan ama yinede keyifli vakit geçirtecek kadar da güzel bi diziydi bence..^^
      umarım sende iyi vakit geçirirsin izlerken büşracım.. ^o^

      Sil
  6. 3.Bölümlük güzel bir mini diziydi
    Evet çok kıskandım bir erkeğin bu kadar güzel olması haksızlık kızımızdan pek bahsetmemişsin benim balım şekerim o son zamanlarda yıldızı parlayan güzel kızımız ayrıca Sun Woong nun üyesi olduğu grubun klibinde de oynadı
    Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene sevindim ,haklısın ama bu yazıyı yazdığım sıralarda bu kadar popüler değildi o kızceğiz..bu diziden sonra parladı yıldızı.. :)

      klibide biliyorum bi ara yazıcam inşallah touch hakkında bir bişiler.. :D

      ve evet çocuğun güzelliğine dicek lafım yok lakin düşünüyorum bizde niye hiç böyle adamlar yok..>__<

      Sil
    2. bizim kızlar öyle koreli çıtırlar gibi bir erkeğin peşinde koşmayı gururlarına yediremezler o benim peşimde koşsun derler sonra da yanlız kalırlar olmasın bizde böyle çocuklar yoksa çok yanlız kalırız

      Sil
    3. ilginç bi bakış açısı seninki de ama ben dizilerde yada filmlerde hiç kızların koşturduğunu görmedim çocukların peşinde..kötü karakter değilse tabi.. :D
      yinede benim fikrimi sorarsan eğer ''bizde de böyle bebeler olaydı eyiydi'' derim ben.. ^____^ kkk

      Sil
  7. 3 bölüm... Tadı damağımda kalmıştı...^^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar