Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Only you / Always

always_only_you_sojisub
Only You / Always filminde başrolü So Ji Sub ve Han Hyo Joo'ya emanet edilmiş güzel bir hikaye. Çıkışını sabırsızlıkla beklediğim filmi izlemek aylar sonra bu güne vesile oldu. 

Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursam:
always_only_you_sojisub
Eski bir boksör olan Chul Min hayatına devam edebilmek için birçok işi aynı anda yapmaktadır. Hayatına devam ederken silikleşmiş, kimselerin gözüne görünmeden yaşamaya alışmıştır.

Jung Hwa yaşadığı bir kaza sonucu görme yetisini kaybetmiş, hayata küsmek yerine küçük detaylarla mutlu olmayı tercih etmiş bir kadındır. Bir gün yolu sıcacık sesiyle karşısına çıkan Chul Min ile kesişir. 

İki yaralı, mutsuz ve küskün ruh bir arada mutlu olabilecek mi? 
always_only_you_sojisub
Ji Sub ve Hyo Joo yakaladıkları güzel enerjiyi filme öyle güzel yansıtmışlardı izlerken hikayeye çok güvendim, kaptırdım kendimi. 

Jisub ağladığı her sahnede yerle bir etti her zaman ki gibi yüreğimi evet ama hep bir yandan da bu adamın oyunculuğunu seviyorum dedim. O kadar yalın ki, mimiklerle öldürmüyor kalbinden geçeni gözlerinden okuyorum hemen. 

 Hyo Joo çok başarılı çıkarmış kör kadın rolünü. Çok inandırıydı, o kadar başarılı buldum ki kendisini bir ara ablası Haneul insanına da ders vermesi gerektiğini düşünüyorum ^^ Anında ara bozuyorum :P 

Bir de şu aşağıdaki kuçuya bittim ben. İstiyorum aynısından :( 
always_only_you_sojisub
Film tanıtımında yeni bir çığır aşmanın verdiği yetkiyle aranızdan uzaklaşıyorum canlar (: Siz bana aldırmayın ve mutlaka izleyin  Always filmini. 


Yorumlar

  1. Süper ötesi bir filmdi :) gerek oyuncular gerek konu olsun :)) Sonu da muhteşemdi hani :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Kore filmi olmasına rağmen :P Final işini öğrenecekler gibi

      Sil
  2. Ben izleyeli baya oldu çok güzel bir filmdi:)biraz zaman geçince yeniden izleyebilirim,hatırlattığın için mersi şekerim:)bahar sen Auntum Late di sanırım huyun bin oynuyo izledin mi? çok beğendim bende onu,biraz ağır bir film gibiydi ama hiç sıkılmadan izleniyo,seyretmediysen tavsiye ederim,gerçi ben izlediğimde ingilizce çevirisi yoktu:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzledim ve hatta blogada yazdım ablasım o filmi bende bayıldım o filme ^^ Hyun oyunculukta yeni bir basamak atladı benim gözümde

      Sil
  3. en çok beğendiğim filmler listesinde..hikayeyi süper bağlamışlar ve çok hoş bir final yapmışlar (:

    YanıtlaSil
  4. Evet çok havalıydı o filmde bende tarzına bayıldım :) bide çok hoş bi havası vardı filmin duyguları çok güzel yansıtmışlar hyun da kadın da başarılıydılar.

    YanıtlaSil
  5. Ben fazla ümitli değilim Koreli senaryocuların dizi filmin sonunu daha iyi yapmalarına :D yine filmler iyide dizilerin sonu felaket azıcık bizim dizilerden örnek alsalar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim dizilerinde finali olmuyorli 3 5 8 yıl sürüyorlar maşallah

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar