Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

CADI'lar Bayramına Hazırlık


Bugün 31 Ekim 
Salın İçinizdeki  Cadıları hey hey hey !

Durun yahu daha var bayrama biz şimdiden kazanın altını ısınsın diye yaktığımızı haber verelim. Ellerimle Kabaktan hoş bir sanat eseri yapmak istiyordum ancak kabağı bulabilene aşk olsun ^^ Nesli tükenecek gibi bal kabaklarının cıkcıkcık Haksızlık ama bu yaa! 
Neyse madem ellerimle yapamadım bal kabağımı bende yapabildiklerimi sunarım sizlere (: İçiniz ısınırda belki siz bir şeyler yapıp bizlerle paylaşırınız ^^ ( Görmenizi istemediğim not: Ben yapabildiğimi derken photoshop ile yan yana getirdiğim 3 5 fotoğrafı kastettim.)

Bu kurabiyeler için bir deney yapmayı deneyeceğim itiraf edeyim ama İstanbul'da buluştuğumuzda onca pasta malzemesini valizine dolduran Z_ cadımız Fndk'tan daha ümitliyim ben.  

Neyse efendim, biz kazanı bayram için süslerken sizin " Kazanda şu da olsa var yaaa "  diye başlayan cümlelerinizi duymak istiyoruz! 

Benim bu bayram tek isteğim var E Cadımızın " Evliyim kızım ben, bi rahat durun artık ya" yorumunu terk edip blogumuza sükseli bir giriş yapması (: Aynı duygu sömürünü senden de bekliyorum Fndk. 



İçinizdeki o muzip cadı her zaman bir köşeden fısıldamaya devam etsin Canlarım benim ^^  Cadılar Bayramına hazır mısınız???



Bumerang Ödülleri Oy Ver!

Bu gün öğrendiğim yeni bir haberi daha duyuralım hemen :D Bez cadıları olarak Bumerang'ın düzenlediği Blog yarışmasında "En Çalışkan Blog" kategorisinde adaylığımız onandı. Desteğinizi bekliyoruz. Destek için tıkla!







Yorumlar

  1. kurabiyeler,cupcakeler güzel..
    cupcake süslemesi neyse de kurabiye için kalıp lazım onuda istanbulda gezmekten almamışız oyüzden zor..
    pizzadaki hayalet kaşarları da hallederiz lakin bir maruzatım var lokumum...^_^

    benim bu mutfakta yaşadığım ekşının bi gıdımını da senden görebilirmiyiz acabaaaaaaaa? :D plzzzzzz..;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarif verdim acımasız şapşik :D Yarın güzel bir alışveriş sonrası deneysel çalışmalarıma başlıycam nihahahah (Bu kahkaha sonrası mini mini fırankeyştayn yapasım geldi ya neyse :D)

      Sil
  2. şu kostümü (bkz: http://9gag.com/gag/5634290) giyip partinize gelmek istiyorum, kavalye olarak da cungkimi getirecem :P :D

    YanıtlaSil
  3. Hehehe Çok şık olucan ama yaağ Napsak bizde mi daha çekici şeyler yaptırtsak ev sahipleri olarak altta kalmayız :D

    YanıtlaSil
  4. Blogunu çok beğendim...Takipteyim..:)Oyumu da verdim başarılar diliyorum ^^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar