Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Cadılar Bayramınız Korkunç Olsun Nihahaha!

Ne güzel bir dilekle başladık değil mi? Nihahaha Ama o kadar güzellik kazan kızında da bulunur canlar.  
Sabah erkenden uyanıp akşam ki Bayram hazırlıklarına başladık.  Unutmayın bu gecenin sonunda Şu Mim'i cevaplamayan masumlardan intikam alacağız nihahaha!

Bayram Kutlamalarına geçmeden hemen önce sizlere erkenden gelen ve benim muhteşem tatlılarıma müdahale eden kuzuları ve konukları gösterelim.

Evet biliyorsunuz bayrama hazırlık yapacağız diyerek başlamıştık söze ama ne bileyim bu kadar eksiklikle mücadele edip yeteneksizlik rekoru kıracağımı :(

 En kısa sürede pasta süslemesi üzerine bir kurs almam lazım. Ya da bu sektöre biraz para dökmeliyim (:

Oysa o kadar zor olmamalıydı bu iş, büyü yaparak tamamlamak keşke bu dönemde yasal olsaydı pff!
İşte benim yapıyorum, yapıyorum bu kez olacak diye kendimi kandırdığım bayram hazırlığım ^^ 
 Bu yukarıda görmüş olduğunuz Hayalet Pufları (: Adıyla ne ilgisi var demeyin içinde yumuşacık krema var ^^ Ve tek bir ısırıkta yok olabilme özelliğine sahip. BOOOOOOO! 
 Bunlarda Pembe Mezarlık konseptine uygun Mezarlarım (: Çikolata annem tarafından saniyeler içinde tüketildiğinden R.I.P. yazısı eksik ^^ 
 
Ve asıl bombalar. Kan Çanakları Milföy hamurunun içine bol pasta kreması ve üzerine bol bol kan :D Nihahahaha Yenildiğinde pek bir fark yokmuş gibi dursada elinizdeki lezzet topu bittiğinde 1 litre kan içmiş vampirden farkınız kalmıyor ^^ Ailecek yiyip sırıtarak gezmek yeni favorimiz (: 

Vee son sanat eserim nihahaha. İçinde bir ben eksiğim ^^ Süsleme yapma konusunda cidden yeteneksizim tamam ya vurmayın yüzüme ^^
İşte bu süsleme yeteneğimi gören kuzular sağ olsunlar hemen olaya el attılar ;) İlk çalan zil de komşudur komşu diyerek olabildiğince suratımı asarak açtım kapıyı (: Bilin bakalım kapımın önünde ne buldum ^^  Sevgili parti adamları Super Junior "Geliyoruz aç kapıyı sesleri eşliğinde içeriye daldılar." 

Etrafta parti hazırlıklarını en şeker halleriyle sürdüren bu çocukların enerjilerine kayıtsız kalamadım, önlerine önce bayramdan kalma baklavaları koyarak çakallık yaptım, zira benim tatlıların durumu ortadaydı ve "Hayaletli pizza kolay iş bebeğim" diyen Fndk (Bknz: Z cadısı) hala ortalarda yoktu. Şu anda Suju'nun olay yerinde olduğunu bilse süpürgesiyle ışık hızına ulaşıp saniyeler içinde yanı başımda olacağından emin olduğum sevgili Cadımı akşam için süslenip püslenme işinden mahrum bırakamazdım. Hem ayrıca, ultra rahat eşofmanlar içinde saçım başım bi yerdeyken ve onca una, kremaya bulanmışken yeterince Bayramımıza uygun bir kıyafet giymiş görünümündeyken Fndk'ın onca dikkati üzerine çekmesini kaldıramayabilirdim ^^ 

Anam çok itirafkar gördüm ya kendimi (: Neyse efendim bizim çocuklar biraz da Baklavanın kendilerine verdiği enerjiye dayanarak ortalığı iyice bir dağıttılar. İnanmıyor musunuz? Bir cadı asla yalan söylemez canım, alın ispatı. Cadılar Bayramından çok yeni yıl kutlaması yapacak gibi şirin görünen bu bebeleri akşamki ortama hazırlamanın zaman alacağından emindim. 

Ne yapacağımı düşünürken bir yandan da mutfağı talan etmeye devam ediyordum. O sırada telefonum kendinden geçmiş şekilde çalmaya başladı. (Çalmak dediysek mesaj bildirim tonu olarak seçtiğim sesin uzun sayılabilecek bir melodi olmasını kastetmiş olabilirim :P )

 - Akşam ki partiye hazırım bebek! Ama Uri Omoni'de peşimde, biliyorsun o da tatlı bir cadı!  deyip, fotoğrafını ekleyerek yollayan sevgili Sürmeli Kuzumun (Jang Geun Suk) mesajı enerjimi katlamış, akşamki organizasyon için sabırsızlığımı arttırmıştı. 
İşte o Mesajdaki fotoğraf:

 Çok geçmeden çalan kapı sesiyle kendime -Açık olalım gerçek dünyaya- geldim. Fndk eli belinde ritmik şekilde ayaklarını yerdeki tahta döşemeye vururken,  dudağımın acımasıyla -B cadısı bildiğin dudaklarını kemiriyordu burada. Neden? Siz bilmezsiniz ama bu cadıların içinde en acemisi  B cadısı'dır. Zavallı ben.- baskın basanındır (!) sözünün şimdi tam olarak ne anlama geldiğini anlamıştım. 

Ağzını açmasına fırsat bile vermeden Suju'yu önüne katıp, akşam ki partiye uygun hale gelmelerini sağlamasını söyledim. -Türkçe'de bu harekete bazı bölgelerde Deli cesareti de denilebiliyor.-
Fndk bütün Suju'yu kollarının arasına nasıl sıkıştırdı bilmiyorum ama benden intikam almayı bu kısa sürede unutmasının başka imkanı olmadığını düşündüğüm için bu kısmı görmezden geldim^^ 

İçeriden gelen kahkaha seslerine kulaklarımı tıkayıp çalan kapıya koştum, bu kapı için yapılan büyü bugün neden çalışmıyordu ki. Neyse! 

 Parti kızı ve kuzusu sonunda olay yerine teşrif etmişlerdi işte. Halimi gören Gurme kılıklı çok bilmiş Sürmeli kuzum hemen mutfakta leopar desenli mutfak önlüğünü takıp tezgahın başına geçti. Evet, mutfak artık benim kahramanca savaştığım bir savaş alanı değil, kuzumun huzur dolu merası haline gelmişti. 

Yarım saat kadar sonra akşam için yiyebileceğimiz bütün şirin atıştırmalıklar hazır hale gelmişti. Ortamda gezinip duran Evil Kyu aklıma gelir gelmez bu atıştırmalıkların en azından akşama kadar dayanabilmesi için ufak bir koruma büyüsü yaptım.
Bu güzel atıştırmalıklar için Sürmeli kuzuma teşekkürlerimi sunacağım sırada çalan kapı biraz sinirlerimi zorlamış olsa da şirinliğimden ödün vermeden açtım kapıyı.  

Yanlış mı görüyordum? Karşımda sırıtarak içeriye alınmayı bekleyen T-Ara kızları, sizleri severim bilirsiniz ama bu gece olmaz! 

Aniden hastalanan büyük büyük büyük büyük annem yüzünden keşke partiyi iptal etmek zorunda kalmasaydım. Oysa her şeyi de hazırlamıştım ama, napayım? Önce sağlık değil mi şekerlemelerim? "Şeker mi şaka mı? " diye mırıldanın  bir an önce de yollayayım sizi. (Bu aptal hüzünlü sırıtış yüzüme yapışıp kalmasa bari)

- Şeker miiğ Şaka mıığ?
- Şeker canım şeker hadi yallah! 

Neyse kızları gerisin geri yollamanın zaferiyle ellerimi birbirine sırayla sürterek bir işi daha bitirdiğimi müjdelerken, susmayacağı belli olan kapıya bakmak üzere geri döndüm. Ben diyeyim bir peri siz deyin bir ilah (: 

Kollarından tutulmuş T-ara kızları tarafından sürüklenen Jun Ki açılan kapı sesiyle aniden dönüp  "Yaa! Kurtar Beni " diye bağırınca kendimden geçip kızları kabağa çevirmeseydim iyiydi ama  Jun Ki'min (Bknz:Deli Cesareti Part 2 Neden diye soranlar için aşağıda bir yerlerde Z cadısının çemkirme tonuna bakın anlarsınız demek istiyorum ^^) yanında durabilecekleri en iyi pozisyonda duruyorlardı.

Jun ki önce şaşkınca etrafı süzse de sonra etrafındaki yeni dekoru beğenip pozunu verdi. Her zaman her şeyden poz çıkarmayı bilen bu adam cidden bu kadar tatlı olmak zorunda mıydı?
"Kim gelmiş" diyerek kapıdan boynunu uzatan Sukkie için artık alıştığı kalabalık ortam kurulmaya başlanmıştı. Kafasını asice kaldırıp " Yaa! Ahjushi sanırım bir Cukka partide sihir gösterisi yapacaksınız, üzgünüm ama yanlış adrese gelmişsiniz" diyerek boynuma sarılıp beni içeri sokuverdi.  

Son anda kapanmasına engel olduğum kapıdan içeri giren Jun ki Cıkcıkcık sesleri eşliğinde getirdiği malzemelerle odayı yeni baştan dekore ederken (Tamam ya bunu da becerememişsem demek ki!) bende Sürmelimin elinden kurtulup giyinmeye gittim. 

E cadımız bizi " ben size çorbalar yapacağım, cadılarım benim" diyerek oyalamıştı ve sabahtan beri sesi çıkmıyordu. Yakın zamanda Fndk kız İzmir'in İşgali başlığı altında bir konuşma yapabilirdi benimle, hazırdım buna ve bu kez bende sonuna kadar arkasında duracaktım^^ (Bilmem anlatabildim mi??)

Odama geçerken sırıtarak çıkan Fndk'ı görmem nedense otomatikman "çook eğleneceğiz çok, nihahaha! "  iç ses efektini harekete geçirmiş, bende de aptal bir gülümseyişe sebep olmuştu.

Artık hazır olup salona yaklaştığımda beni nelerin beklediğinden bihaberdim ama bu gece her şeye açıktık! Fndk'ın o bakışları ve gülüşlü, Jun Ki'nin yaptığı yeni dizayn ve Sukki'nin özel mönüsü (:

Cidden hazır olduğumu düşündüğüm şeyin çok ötesinde bir manzara ama buna değer. Vaaaao! Cadıyı bir kenara çekip muhteşem makyajına ve Suju üyelerine baktım. 
"Hani bu gece büyü yoktu haa! " diye bağırdım orta kulağının en dip köşelerine. Pis pis sırıtarak "Bebişim şimdi sen bana JunKi'min yanındaki konuşan kabakların ve etrafında gezinen Kyu'ya rağmen dokunulmamış aperatiflerde büyü olmadan yapıldığını mı söylüyorsun?" diyerek üzerime diktiği gözlerini iyice büyüttü. 

"Hmm, şey... Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş..." Hööyt! diye kesilen cümlemi tamamlamaktansa gelen konuklara şirinlik yapmayı tercih ettim ^^

Koltukların üzerine yayılmış, sessizce etrafı süzen yavrulara uzaktan el sallarken Kimbap ile göz göze geldik. Boynumu büküp başka konukların yanına yollandım.  

Özge elinde bir dünya abur cuburla bir afişten fırlamış gibi görünen Big Bang'in yanına gidiyordu. Göz ucuyla çok yaklaşma Maknea'ya dedim o da cevaben meraklanma Mine zaten başımda diye ekledi. Koltuğa oturduğunda Mine Kollarını açmış sağında GD solunda Kai, Kimbap'ın usanma büyüsü boynunda oturuyordu ^^  
Bunca insan zil çalmadan nasıl içeri girdi dememe kalmadan kapı kendiliğinden gıcırdayarak açıldı, dışarıda bekleyen kişi daha zili çalmadan...

Anladım, büyülerimin etkisini yok edebilecek tek kişi bu işe karışmış olmalıydı. Bir köşeden atılan kahkaha ve üzerimde hissettiğim bakışların sahibi kesinlikle E cadısıydı. 
 Kadehini kaldırıp başıyla selam verdikten sonra bir yudum içti vişne suyundan. "Gerçek kan koymalıydım serviste o bardaklara" diye mızıldanırken eteğimden çekiştiren tipe bakakaldım ^^


Evet ortalık karizmada tavan yapan onca insanla doluyken benim şebelek yarim elde bulaşık eldiveni bir nevi yaratık olduğu iddiasıyla salonun orta yerinde, yerde kıvranıyordu. Zavallı yavrucağı kollarıma alıp teselli etmem o sırada bir kamu vicdanı sayılırdı yoksa dönüp bakmam bile :P 

Kapıdan gelen kalabalık uğultuyla aniden o tarafa döndüm. Hikaruivy, Masalevi, Kaktüsçiçeği ve Astrea şen kahkahalar atarak içeri girdiler. 

"Hikaru hanımlarında kostümü çok şıkmış cıkcıkcık Ben onu oyalarım bebek, sen kuzulara sahip çık!" yanımda aniden beliren sesin sahibi Mine'ydi. Ve kollarını açmış içeri yeni giren kalabalığı selamlıyordu. 

Göz ucuyla kuzulara baktım. Keyifleri oldukça yerindeydi. Bu gece bizim gecemiz olduğundan bazı şeyleri görmezden gelebiliriz diye düşündüm. O bazı şeylerin içinde Astrea kızın gelişini bile görmezden gelerek Kai kaçırma operasyonu yapan Kimbap'ta dahildi. 

"Madem eğlece başladı, müziğin sesi biraz daha açılsın " diye bağırdığımda kapıdan yeni yüzler giriyordu.



Buse ve Büşra ikilisi, Sevgili Günlük'ten Arya ve Meli (Anam 4. kızımız kayıp o nerelerde?) içeriye girdi, hemen peşlerinden de Demetgil ve Egosantrikrapsody (hışmımdan çekinerek olsa gerek) yanlarına Karanlık duyguların kızı winpohu'yu alıp gelmişlerdi. Gerçi Egosan ve Pohuşi'nin geçmişi çok daha eskilere gider ama neyse, öyle göründü bu gece bana :P

La Fea  yanında Pudra tozu ile ellerinde kocaman bir paketle içeri girdiler (: Canlarım benim, eli boş gelmeyen yegane hatunlar, gözlerimdeki yaşları kurulayıp yanlarına gittim. Sevgiyle kucakladım bu iki güzel kadını. Fea ters ters bakıp, "bunlar benim için şekerim, hiç sulanma" diyerek önümden kaldırıverdi paketi. Pudra Tozu biraz mahcup bir ifadeyle gelirken yolda uğradıkları mağazada Fea Hatunun yaptığı oje saldırısından büyük darbe aldıklarını ve ancak bu kadarıyla onu ikna edip buraya geldiklerini söyledi. 

Boynu bükük "Eğlenmeye devam edin" dedikten sonra Puda Tozunun bana verdiği yetkiye dayanarak Fea'ya "Oje'm Sürjem Maskara Oljem " büyüsü yaptım (:


150 yaşına basmış her cadının çılgın dönemlerinde sarıldığı oje sevdasından kurtulmanın en etkili yolu (: Artık Fea birkaç yüzyıl oje almaktan çekinecektir ^^ Bütün kozmetik firmalarından şimdiden özür diliyorum ^^ 

Neyse efendim,  nerede kalmıştık? Jgs'nin yaptığı pufların tüketilmek üzere olduğunu görünce istem dışı parmağımı uzattım o yöne. Konukların erken biten atıştırmalıklara laf etmesini istemem bilirsiniz ^^ Ben daha büyüyü yapamadan omzundan tutup yamacıma geliverdi fndk. "Napıyorsun lokumum, hani büyü yapmak yoktu?" Onu durdurmak için söylediğim her lafı itinayla bu gece gözüme sokacağı kesindi bu cadının :(   "Şeey" dedim "Kem küm..." 

-Boşuna oksijen tüketeceğine, en başında abla sözü dinleseydin bu hale düşmezdin cadıı! Sadece birkaç saat önce doğmanın ne kadar etkileyici olduğuna baksana, şaşırtıcı kıhkıhkıhkıh" 

Sinirlerimi parlatmayıda saniyeler içinde pamuk kıvamına getirmeyide çok iyi biliyordu bu cadı, O arkasını dönmüş uzaklaşırken; " Madem kuyruğuma bastın, sen kaşındın" diyerek Teuk'un askerlik süresine hafif bir ek yapıverdim.

Bir anda ışıklar kapandı... Tıktık Sesler yükseldiğinde bu fobimle dalga geçen biri olduğundan emindim ama yinede bu durum yanımdaki Yusuf Korosunu susturmaya yetmiyordu.Benden başka herkesin bu minik gösteriden etkilendiği ve oldukça yaratıcı bulduğu ortadaydı onların bilmediği bir şeyi bilen tek kişi bendim. "Bu olanlar kesinlikle benim bilgim dışında olmaya devam ediyordu"

Aman Tanrım! Bunca insanın önünde cadılığımla bir kariyer yapmışken tam da şu anda Karanlık fobimi kimseye çaktırmamam gerekiyordu. Tırnaklarım avuçlarımda yeni desenlere sebep olurken Dan'in yerde çırpınarak kendini yaratık yapmaya çalıştığından emindim. Şu fobi bedenimi kapladığında büyü yeteneğimi kaybettiğime inanamıyordum.  

Az sonra yanımda bir sıcaklık hissettim, fısıltıyla "Yanındayım Bahar, korkmana gerek yok" Oh, sonunda Sürmeli kuzum yamacıma gelip beni bu dertten kurtarmıştı. Elimden tutup beni kızların yanına götüreceğini söyledi. 

Uysal adımlarla onu izlerken aklıma gelen ilk soru "Annen nerede?" oldu. Önümdeki adımlar önce yavaşladı sonrada durdu. İlk kez başka birinin varlığını hissettiğimde artık çok geçti! 
Nihahaha! Eğlenceli bir post yazacaktım oysaki, Ama noldu, duramadım yine olaylar bu hale geldi (:  Yazıyı baştan sona okuyabilen masumlar varsa önce tebrik ederim ardından da kutlu olsun efenim Cadılar Bayramınız diyerek dipnotumu eklerim (: 

Başlattığım şu Mim'i ıskalayan zavallı blogger arkadaşlarım yırttık ki diye sevinebilirler amma öyle olmuyor be canlarım diyorum onlara (: Bu başlangıç yazısı sizler için çoook daha güzel fikirlerim olabilir :P  Nihahahaha!


Devam Post'unda görüşmek dileğiyle Cadılar ve İyi büyülerle kalın (:






Yorumlar

  1. Kıhkıh iyiki Yoonla benim ikili olaylarımızı yazmamışsın şekerim :) Cadırazziler zaten peşimizde çarşaf çarşaf mecmua olmadık mubarek bayram gününde ^^

    Efenim pufflara ve pembe mezarlıklara bittim ^^ Mine'nin Kimbap'ın Büşra ve Buse'nun Sevgili Günlük Ekibinin Winpohunun Lafea ve Pudra tozununda eğlendiğine eminim :) Egzantrikrapso zaten Yoon ve benim eğlenceme katılarak bizi şuh kahkahalara gark etti ^^

    Ağırlama servis mikemmeldi.. Nice bayramlarda beraber olmak dilediğyle değerli Cadı kardeşlerim ^^

    Öpüjem öpüjeeem :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kaldıysanız ne mutlu bize (: Bakalım bu daha başlangıç, utanmasam destan yazacaktım ya :'(

      Hepi halovin (:

      Sil
  2. ne diyeceğim konusunda kararsızım. Sağlı sollu rahattım hikaru gelmeyeydi ya da madem geldi güzel olmayaydı eedi :( ben neden seni koruyorsam hala ders almamışım ya ben :/
    Geleceğe dair çok endişeliyim ama mim'i yazdım büyüyü yaptım bana birşey olmamalı diğerleri düşünsün.
    İzmir çıkartmasını beklemedeyiz ona göre :*
    seviyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeah! Bende seni seviyorum canım ^^

      Hikaru'da güzel olsun ama yassık onada :P Hem onun güzel olması senin kuzuların dönüp ona bakmasına neden olur mu aslaağ :D

      Sağlı sollu minderleri (!) etrafına koydum ki rahat otur, sağa sola dönerken boynun tutulmasın :P

      Sil
  3. B2ST'i görünce kendimi aradım, neyse ki oradaydım.
    Ancak benim Kai bebeğim neden Mine'nin yanında? Elimden almaya çalışan oyken hikayede tam tersinin yansıtılması canımı çok sıktı. Teessüflerimi bildirmekten çekinmiyorum.
    Neyse ki Mine'nin saldırılarına maruz kalmış, gözü yaşlı küçüğümü o cadının elinden kurtardım:)

    Şaka bir yana tam bir cadı yazısı olmuş ha!
    Bana yaptıklarından dolayı yarım aferin veriyorum gerçi, kusura bakma:D

    Cadılar bayramınız kutlu olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninde yavrimu seninde (:
      Suçlamaya bak. Orada her şey olduğu gibi aktarıldı bir kere. Senin elinden alınmış yavrunu kurtarma sahnen gösterildi halka :P Bir nevi "Er Kai'yi Kurtarmak" kaikaikai

      Mine kızın boynuna birde usanma büyüsü astım ya la daha ne yapayım vicdansız! Ben Mine kıza çoh daha güzellerini alacağım hem ^^^

      Yarım aferin iyi gelir , ağrıyı keser gaco ;)

      Sil
  4. bak sabahın körü demiyorum hala takipteyim ardımdan dönen dolap var mı deyü >.< usanma büyüsüymüş peeeh! acemide olsak "kış kışt kimbap kış kışt" diyebilitem var elbet. O minik küçük en güzel şey benim uleeen! onu istiyorum ben bananeeee!
    dur la ne isticem zaten benim oooohh! sağlı sollu gelin :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şizofreni tedavisi için seni Astrea'ya havale ediyorum canım.
      Yazık lan, onun için de zor sonuçta ama insan kızmadan da edemiyor.
      Acil şifalar aklsjklajslka

      Sil
    2. asdasdasd İki yiğit çıkmış meydane, ikisinde birbirinden merdane kaikaikai

      Sil
  5. woohoooo sonunda bitirebildim yazıyı :)) elimde abur cuburlarla BB bebelerimi beslemeye gidiyordum en çok da TOP yavuklumu ama maknae üstüme saldırdı hepsini yedi :( noonasını kıskanıyor çocuk napalım TOPın yanına gidince dibimde bitiveriyor :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonunda bitirdinde bitirdiğin yerde Ri olması hoş olmadı güccük hanım ^^ Sana Top ile mutluluklar dilerim (:

      Sil
  6. Sihrin varsa kullan canım yasalar kurallar takılmıyor bizi de gör:) Pembe mezarlı mı heheheee:)) kop kop:)
    ohhooo ilk misafirler de super junıor aşağısı da kurtarma zhani:)
    Leopar desenli mutfak önlüğü amanınn bu yazı boyut atladı:)
    şeker canım şeker hadi yallah puhahahahaa:)))
    La fea büyüyü hak etmiş bak:) ama eksik bir anlatım ben 2 dk da mutfakta yenilerini pişirirdim sen iste cadım mutfak konusunda becerikliyim tabi bulaşıkları yıkayacak biri oldukça.
    Dan ve seksi fısıltılar yahu hangi kitaptan fırladı bu adam:)
    enteresan bir bayram oldu ama sonrasında DAN ve BAHAR neler yaşadı onu da bilmek isteriz:)) Muzur bayram ayrıntıları isteriz.
    Nihahahaaaaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo Kuzum sende pek bi detaycı çıktın o kısmı saklamak şart bir dürü yavru ceylan geziyor sayfaları :P

      Leopar desenli mutfak önlüğüde bir fantezi değil JGS'nin gerçek ev hallerinden bir görüntü bu arada (: Çocuk çok seviyor her yerde bir leopar deseni mevcut maşallah ^^

      Fea'dan o konudaki fırçamı yedim bile (: Ama hak ediyor değil mi:D Ayrıca mutfaktaki maharetlerini görüyoruz sık sık (:



      Sil
  7. Gençliğini baharında tazecik bir cadı olarak bırakın hevesimi alayım. Büyüyünce geçer belki. :) Hem tutmadı büyü aldım ben yenilerini. Ayrıca Gong Yoo bakımlı elleri olan kadınlardan hoşlanıyormuş. Ne yapabilirim ki şimdi? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldın ama sürdün mü diye sorarlar adama yavaş yavaş alma huyundanda vazgeçeceksin eminim (: Gong bakımlı bakımsız senden hoşlanmaya mahkum edilmiş bir canlı bebek (: Öpüyorum kokulusundan nihahaha

      Sil
  8. Bu yazıya uzuncana bi yorum yapmıştı ama gönderememiştim içimde kaldı bir daha yapıcam :D
    Öncelikle ellerine sağlık süper bişi olmuş bu yaa çok güldüm :D
    Siwon'la niler niler (!) yaptığımızı çok ayrıntılı anlatmadığın için çok teşkür ederim adsdsadsad
    Ayrıca Kimbap benim gelişimi farketmedi çoh alındım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim ^^ İkinci bölümdende aynı memnuniyeti aldığını düşiniciim :P Kimbap ile kozlarını paylaşırken banada ses et, eğlenmeye ihtiyacım var :D

      Sil
  9. hihi süper olmuş lokumum..
    bide bana diyosun hayal gücün çok feci diye..
    böyle durumlarda benimki senin kıyına bile yaklaşamaz anlaşalım.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı kulvarlarda iki dünya devine sahibiz acılı sosum (: Beğenmen hoşuma gitti evet ama iki kuble çemkireydin tadından yenmezdi bu arada (:

      Sil
    2. bu ara çok çemkirdim ben oyüzden de limitime ulaştım ne yazık ki..farkındayım çok üzgünsün bundan ötürü ama yapıcak bişi yok..
      daha sonra inşallah.. :D acık daha sık dişini.. :D hihi

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar