Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Seigi No Mikata / Bir Abla Zulmünün Hikayesi

2010 yapımı eğlenceli bir Japon dizisiyle karşınızdayım. Eğlenceli diyorum çünkü ablası ya da kardeşi olan her dişinin gözünde canlandığını düşündüğüm bir durum ele alınıyor dizimizde. E bu konuyu Japonların ele aldığını unutmazsak çok eğlenerek izliyorsunuz bu yapımı. 

Konusundan bahsedecek olursam;
15 yaşındaki zavallı masum kızımız Yoko ablasından zorbalık gören birisidir. Meramını anlatmak ister ama dışarıdaki insanlara göre 'Mükemmel' kelimesinin karşılığı olan ablasını kıskandığı için leke sürmek isteyen küçük kız kardeş olmak vardır işin içinde. 
O yüzden insanların ablasının içindeki şeytanı kendi gözleriyle görmeleri için yarattığı her fırsat tanrının bir oyunuyla ablasının yararına dönüşür ve ablası her seferinde bir kademe daha yükselir insanların gözünde. 

Abla Makiko ise kendi öncelikleriyle yaşayan ve kardeşini kullanmaktan hiç çekinmeyen biridir. Etraftaki insanlar da pek önemli sayılmaz ya onun için neyse. O sadece hedefine koyduğu kişileri dikkate alarak yaşar. Makiko ne zaman 'Beyaz Atlı Prens'ini bulsa Yoko için hayat daha da çekilmez olur. Çünkü yeni erkek arkadaş Yoko için yapılması gereken yeni ev ödevleri demektir. Kısacası Şeytan sadece Yoko'ya kuyruğunu gösterir. Peki bu şeytanın keşfi ne zaman olacaktır? 
Bu Japon insanları Komedi unsurunda sınır tanımıyorlar bence seviyorum abarta abarta bir konunu üstüne gitmelerini. Aile yapısında bu kadar matrak bir konu olur mu demeyin Japon annem bunlar her şeyi o hayal dünyalarında yapabilirler :D 

Eğlenceli ve kısa bir Japon dizisidir ve izlenmesi gerekir gerekir. Ayrıca bakınız Yakışıklı prens rolünde kimler var burada:  

Şimdiden İyi seyirler ;)Şimdiden İyi seyirler ;)




Yorumlar

  1. böyle abla olur mu yaa..
    kabus gibi bi kız resmen..zavallı kardeşinin çekmediği kalmamıştı bu rahatsız abla yüzünden..üstüne üstlük herşey küçük kızın eseri olmasına rağmen üstüne konması yok mu kafa göz dalma isteği uyandırmasını geçtim, delirtmişti beni..

    bak yine sinirlendim.. >.<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana neler çektirdiğini gör istedim :P Küçük olmanın verdiği şu gıcık duyguyu senin yanında yaşamak varya çok güzel bişi :D 1 gün 1 gündürr hehe

      Sil
  2. bu diziyi dün gibi hatırlıyorum çünkü ablayı parçalayım gelmişti kardeş de pek teslimdi:( Ama olsun ablanın elde etmek istediği koca adayı ile savaşı ailenin tüm ilgisini sömürmesine rağmen yine de küçük kız sonunda aşkı buldu zor sinir bir dizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu diziyi eğlenceli bulan tek kişi miyim? Nihahaha evin ablası olmam mı bu etkiyi yaratıyor yoksa bilemedim bak şimdi :D

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar