Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

All About My Wife / Karım Hakkındaki Her Şey

All About My Wife
Öncelikle All About My Wife kadrosuna şöyle bir göz atın. Im So Jung, Seung Yong Ryoo, Lee Seon Gyun isimlerini yan yana görünce emin olmanız gereken tek bir şey var asla oyunculuklardan şikayet etmeyeceksiniz (:

All About My WifeAll About My Wife
Japonya'da tanışıp aşk kulübüne giriş yapan Doo-Hyun ve Jeong-in Yeon Kore'ye döndükten sonra artık evlenmeye karar verirler. Evliliklerinin 7. yılında bu şirin ve güzel aşkın ve artık yorgun düşen aşıkların ilişkilerine yeniden yön bulma çabalarını izleyeceğiz bu filmde. 

Do hyun başarılı bir mimardır etrafındaki insanların seksi ve güzel karısından bahsetmelerine gıcık olur, duymaya tahammül edemeyecek haldedir zira karısı evlendikten sonra çok değişmiş ve sürekli dırdır edip önüne gelenle kavga eden bir cadaloza dönüşmüştür üstelik 7/ 24 yaptığı yiyecekleri tattırmak gibi bir hobisi vardır.


All About My WifeAll About My Wife
Jeong-in Yeon ise eğitimini aldığı aşçılık ile ilgili bir şeyler yapma fırsatı bulamamış evde oturan bir kadındır. Bulaşık yıkamaktan nefret eder, ev temizliği de her zaman yapılması gereken bir şey değildir. Hayatında olan tek kişi kocasıdır ve bunun dışında ki herkesi kendisinden uzak tutar. Şikayet etmek ona göre dürüstlüktür, yalan söylememek için şikayet etmek gerekir. 

Günlerden bir gün kocası eve başka bir şehre gidip çalışması gerektiğini söylediğinde işler değişir ve Doo Hyun çalışmak için başka şehre gider. Orada kapı komşusu olan ve bir kazanova tüyü barındıran Sung-Ki ve aşıklarını görünce Doo hyun kendince kurtuluş yolunu bulur! 

All About My Wife
All About My Wife
Bundan sonraki kısımlarda bol bol spoiler var uyarmadı demeyin ;) 

7 yıllık bir evliliğin sonunda insanlar ne noktaya gelirler? Im soo hatununu bu kadar açık seçik görmeyi hem de bu tarz bir romantik komedide beklemiyordum ^^ Tuvaletteki kocasının ağzına içecekleri boşalttıktan sonra laaps diye soyunması beni biraz şaşırttı doğrusu ama evliliğin getirisi olarak artık sıradanlaşmış bir durumun tek düzeliğini de oldukça iyi verdi bu sahne (: Şeef'e sormak lazım; Ritm'de bozukluk oldu mu hacı? 

All About My Wife

Seung Yong Ryoo abimizin şu hallerine öldüm bittim. Kazanova'nın Kore şubesi olarak lanse edilen ve elinden her iş gelmesine rağmen aşkta başarısızım diye dolanan karakter öyle şeker ve öyle komikti ki her sahnesinde ayrı bir detay eklendiğinde daha da büyüdü Seung Yong Ryoo beylerin oyunculuğu. 

All About My Wife
Oldukça güzel bir bölümdü, sevdim

Hele bir kum ile oynaşması vardır ki bu sahneye ayrıca bayıldım ^^ Sorular sorup üstüne gelen Jeong-in Yeon hatununa kendi duygularını anlatırken bir yandan da kumla duygularını aktarması falan süperdi. Sonunda aşkı buldum diye ağlak halleri falan... 
All About My Wife
Hayalet filminden bir sahne???!
Sonuç olarak oldukça eğlenceli, zaman geçirebileceğiniz bir romantik komedi. 2 saat gibi bir süreye dağıtılması biraz kasıyor olsa da çerezlik filmler kategorisinde oldukça şık durur.





Yorumlar

  1. Ne yalan söyleyeyim büyük merakla beklediğim ama fos bulduğum bir film oldu. 3 saate yakın zamanımı ders çalışarak harcasaydım yeni dönem bile okumama gerek kalmazdı. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belkide merakla beklediğin için sonuç okadar hüsran oldu ben şans eseri denk geldim bu filme :D İzlenmeyecek kötülükte bir film olamaz bence

      Sil
  2. listeme eklemeyi hiççç düşünmeyeceğim bir film cezbetti şimdi beni belki bir ara izlerim ama bu kıza fena gıcığım off ön yargılı olmak hiç hoş değil farkındayım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Im Soo'yu ilk kez bu kadar itici bir kadın olarak göreceksin belki bu hallerini görünce biraz seversin ahsghsgf

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar