Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

2013 Magazin Girişi

Lee Jun Ki
 Lee Jun Ki C+B+C Albümü İle Geliyor.

Askerlik dönüşü Arang dizisini çeken sevgili Lee Jun Ki ardından konu komşu demeden bir grup hayran toplantısı yapmış peşinden konser vererek gezisine devam etmişti.

Sosyal medya sayesinde yokluğunda piyasada oluşan "fotoğraf çekip hayranlarla paylaşma çılgınlığı" yüzünden en çok poz veren ünlü ünvanını yitirdiği düşüncesiyle dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Şimdilerde ise piyasaya çıkacak albümü ile gündemde. Değilse bile artık gündeme taşınmalı :D 

Yeni albüm 5 şarkıdan oluşuyor. Ayrıca ek olarak verilen DVD ile bu kayıtlar için harcanan zaman ve dans çalışmaları paylaşıldı. Albüm 30 Ocak'ta piyasada ki yerini alacak. 
1.The Answer (Intro)
2.Tonight
3.Case By Case
4.Closer
5.Lost Frame









Kim Hyun Joong -  City Conquest Dizisi Yayınlanmayacak 

KBS  ile yapılan anlaşmaya rağmen  School 2013 dizisi sonrası yayınlanması beklenen yapımın yayınlanmayacağı bilgisi verildi. Dizinin yapım şirketi ise senaryoda yapılan değişiklikleri nedeniyle gecikme olduğunu ve diğer büyük kanallarla görüşülmediğini açıkladı. Anlayacağınız dizinin yayın süreci bir süre karanlıkta. Yapım maliyetlerinin dizinin rafa kalkmasındaki en büyük problem olduğu gelen bilgilerin arasında.   







Hyun Bin Yeniden Setlerde 


Hyun Bin sonunda yeniden kamera karşısına geçti. Bir reklam filmi için de olsa yeniden görmek oldukça yüzümü güldürdü. Askerde kilo almayı başarır gibi olmuş o gamzeleri yeniden "buradayız ki biz" diyebilmişler gibi. Özledik ki Binieeee!! (Fangirl tepkisi başarıyla verilmiştir umarım :'(  )






Yoon Si Yoon ve Artan Hayran Kitlesine Dair 
Nicelerinin bir haber olduğu oyuncu Yoon Si Yoon Demet kızın bir anlık dalgınlığı sonucu "Flower Boy Next Door" adlı yapımda çalışmayı kabul etmişti. Henüz çevirileri yeni yapılıyorken bile şimdiden sosyal medyada patlayan hayran kitlesi gözlerimizden ve kazanımızın radarından kaçmadı. Demet kıza bol sabır diliyoruz efendim








Kwon Sang Woo Dizisinin Yayınlanmaya Başlamasıyla Dergilerdeki Yerini Aldı 
Kwon Sang Woo baş rollerini Soo Ae ve Yunho ile paylaştığı Yawang (Queen of Ambition) dizisinin yayınlanmasıyla birlikte yeniden dergilere boy göstermeye başladı. 
Sık sık yüzünü eşi ve dünyalar tatlısı oğluşuyla birlikte paylaştığı dergilerde bu kez tek başına yer aldı. 

Yawang dizisi Kwon Sang Woo ve Soo Ae ile oldukça iddialı bir yapım. Bakalım çıkan sonuç bizi yeterince memnun edebilecek mi?








Kang Dong Won Asker Dönüşü İlk Kez

Özlemle beklenen yetenekli oyuncu Kang Dong won  Adidas firması için objektif karşısına geçti. Kendisine artık güzel bir proje ile aramıza dön diye çığlık atmayı ihmal etmiyoruz!







Jaejoong !!!?? 

Veee peş peşe gelen yeni albüm haberlerinden birer ikişer bahsedelim. Öncelikle Jaejoong beylerin bizim Mine kıza özel yaptığı albümü alalım ele. Fotojenikliğin gözünü çıkaran Jaejong oğlan görsel üstüne görsel yardırdığı klipte karanlık ne kadar iblis varsa hepsinin içinde gezinip durduktan sonra kanat çıkararak kendine geliyor (: Bayıldım ben görüntülere  Sizin düşünceleriniz ne ola ki?






CNBLUE Geri Döndü

CNBLUE'da dönüşü sonrası albümü ile ses getirmeye devam ediyor. Albümdeki I'm sorry adlı şarkıyı Jung Yong Hwa yazdı. Bu aynı zamanda ilk albüm sonrası yayınlanan ilk şarkısı olmaz özelliği taşıyor.Şimdilik dinleyiciler memnun görünüyor bu mini albümden, bakalım ilerleyen günler bize ne gösterecek. 

Klip ve tanıtım fotoğrafları Londra'da çekildi. Cnblue bugüne kadar yaptığı tanıtımlardan oldukça farklı ve erkeksi bir havada bu kez sanki ^^



Postun yazılmasından sorumlu olan Le Jun Ki'yi şiddetle kınıyorum. Hiç aklımda yokken onca olaya sürükledin  beni nappun namcaa !



Yorumlar

  1. Yarama tuz basmaaaan :(

    Fotoşokuna bittim dlfkjldkfsjg :D PAnik yok hayranlar iyidir..Aşk dedikoduları çıkıp ilişkimizi sarsmasın yeterki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bilmem Adınızı yan yana analım da duymayan kalmasın

      Sil
  2. hayır yani junki sonrası en önemli haber değerine sahip olan jj albümü son sıralara kalmış :( bilemiycem. yapılan jest geri plana itilmeye unutturulmaya mı çalışılıyor anlamadım. bir art niyet varsa çok ayıp. habercilik etiği nerde bu kazanda cık cık cık! demet için üzüldüm bak şimdi. o diziyi ben de izlicem ki izle izle diyen çok oldu. izledikten sonra enişteyi tanırım herhalde artıkınç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen tanıma mine sen tanımaaa :d

      Sil
    2. Açılışı ve kapanışı güzel yapalım diye düşündüm oysaki Mine yaaa :D

      Sil
  3. Ene junkinin böyle albümleri de mi varmış o.O Album kapağındaki o de mi?
    Resmen algılayamadım :B

    Demetin oppası bi dk ıdajsodısjddoasjdoısj, o bi tane daha flowerlı bi dizide oynuyodu sankim, yanlış da hatırlıyo olabilirim. Bi düzgün film, dizi seçsin bence artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Junki pek sevmesede arada bi albüm işine bulaşıyor cınım (: Albümdekide kendisi evet. Demet izin vermiyor ki çocuğa bir türlü anca ayakkabı tasarlasın yok kek ekmek yapsın falan işte :D

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar