Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Magazin Servisi #2

Padam Padam?? 
Padam Padam_ Jung Woo Sung

Jung Woo Sung ve Han Ji Min el ele verip Japonya'da "Padam Padam" dizisinin tanıtımına katıldılar. Gençler oldukça sevilmelerine rağmen takındıkları soğuk haller nedeniyle acaba sorularınıda gündeme taşımışlar (:





Wonder Girls Tam Gaz Devaam! 
Wonder Girls
 Evlendirdik sonunda Sun Ye kızımızı. Grubun beyaz gelinlik giyen üyesinin ardından ne olacak, grup dağılacak mı gibi sorularla uğraşıyorduk kaç zamandır. Ancak gelen son bilgilere göre SunYe bir süre yeni ailesiyle ilgilendikten sonra kariyerine devam edecekmiş Wonder Girls ile. O yeniden gruba dahil olana kadarda alt grup çalışmaları ve kişisel çalışmalar ön planda tutulacakmış. Ben çok sevindim bu habere ;) 



Leeteuk'a Tam Destek! 

Leeteuk
Geçtiğimiz günlerde twitter hesabındaki fotoğrafını yenileyen Super Junior lideri Leeteuk bilindiği üzere vatani görev için sahnelerde. 
Askerliğini halen yapmakta olan Kim Moo Yeol ve Ji Hyun Woo ile birlikte "The Promise" adlı müzikalde görev alan Leeteuk'un performans merak konusu. Ayrıca Suju'nun bülbül sesli Yesung'u geçtiğimiz günlerde 'sunbae'sine destek olmak için bir fotoğraf paylaştı. Leeteuk




Az Biraz İlgi Gösterelim Jun Ki'ye
Lee Jun Ki
Askerlik dönüşü aktivitelerle haşır neşir olan Jun Ki'den daha öncede bahsetmiştik. Sevgili ve sevimli aktörümüz yeniden ilgi odağı olmak adına eski günlerindeki gibi fotoğraf yağmuruna devam ediyor.

Yürüyüşe çıktığı fotoğrafların ardından konser görüntüleri ve yeni kırmızı saçlı fotoğrafları da sanal alemde yerlerini almaya başladı. Konserler ve fan toplantılarıyla tam gaz kariyerine devam eden Jun Ki hala bağıra çağıra bana en havalısından bir aksiyon, bir dövüş filmi ayarlamadınız ya alacağınız olsun diye söylenmekte! Sevgili Jackie Chan duydun zilin sesini annem, bir el at  bizim çocuğada bee! 






Ailee Grammy'e Gidiyor?!
Ailee
Vaaay! Ailee kızımız 55.si düzenlenecek olan Grammy ödül törenine davet edildi.

10 Şubat'ta  Los Angeles Staples Center'da gerçekleştirilecek gecede  Tony Maserati'ye eşlik edecek olan hanım kızımız yaptığı açıklamada:

"En büyük hayalim Grammy'de kendi şarkılarımı bangır bangır söyletmek, o güne kadar bekleyin beni anacığım" dedi.



Ji sub Yeni Albüm İle Döndü 
So Ji Sub
Sevilen oyuncu So Ji Sub yeni çıkardığı albüm ile piyasaları sallıyor. 6 PM  Ground adlı mini albümün ilk klibi Eraser şarkısına çekildi. Klipte Cünyır So Ji Sub Yoo Seung Ho ve Park Shin Hye oynuyor. So ji sub ise klibin açılışı ve kapanışında görünüyor sadece? 
Artık çekinmeden konser vermeye de başlayan Ji Sub, her fırsatta hayranlarını şaşırtmaya ve sevindirmeye devam edecek gibi. Nasıl sevdiniz mi bakalım So Ji usulü rap işini??



Havada Aşk Kokusu Var<3 
Park Shin Hye-Yong Hwa

Ha bu arada  Park Shin Hye ile ilgili yepyeni bomba aşk dedikoduları var. O dedikodu hiç bitmiyor ama neyse benim niyetim Yong Hwa severlerin yüreğine indirmek dahfjrfgjg

Suçlu ben değilim bu kez ama. Adamlar yememiş içmemiş çocukları takip etmiş, ödül töreninde Yong Hwa'nın parmağıyla kızımızı işaret ederek "Seviyorum ama kimi, sen tatlı birisini" dediği söylentileri çıkmış. 

Yetmezmiş gibi ikilinin yazdıkları şarkı sözleri yan yana getirildiğinde birbirine yazılmış cevaplardan oluştuğu da ortaya çıkmış. E daha ne olsun! Alın size bomba (: 

(Ufak bir itiraf paylaşımı yapan site linkini bulamadım :/ Arkadaşlardan özür diliyorum link veremediğim için)


BigBang Yuvaya Döndü! 
Bigbang
Bir süredir düzenledik turla ayak basmadık ülke bırakmayan (!) Bigbang grubu Seul'de verdikleri konserle turun finalini gerçekleştirmiş oldular. 

Sahne showları ve paylaşılan fotoğraflarla bu son konserle bir kaç adım birden yükseldikleri açıkça ortada olan Bigbang'e buradan "Türkiye Vallaha Billaha Uzay'da değil, bildiğin Dünya'da oğlum mesajını iletiyoruz!" 



Jang Geun Suk Eksik Kalır mı?? 
Jang Geun Suk- Team H
Oyuncu abileri çatır çatır albümlerle piyasa yoklaması yaparda Sukkie eksik kalır mı? Kalmaz tabi ki (: Team H projesi gururla sunar. 

Jang Geun Suk ve Big Brother ele ele verip ortalığı dağıtıyorlar bir kaç gündür. Mekanik seslerden hoşlanmasam da görsel olarak oldukça iyi çıkışlar geliyor Jang Geun Suk ve partnerinden. Klibi beklemeye devam, bakalım neler göreceğiz daha?



4MEN Yeni Albüm İle Döndü
4Men- The True Story

Severek dinlediğim 4MEN grubu yeni albümleri ile geldiler. Yaklaşık 2 yıllık bir aradan sonra yeniden sevenleriyle buluşan grup The True story adını verdikleri albümlerinde 6 şarkı seslendirdiler. 

Açılış şarkısını  Yoon Min Soo tarafından yazılmış muhteşem bir ballad^^ Dinleyip kendimizden geçelim bencede ~~~~~~~


 13 Yıllık Kariyerin Ardından Gelen Konser
Boa -Taemin

Çıkışının ardından geçen 13 yıl sonunda Boa kız sonunda Kore'de konser vermeyi düşünebilmiş. Daha önce Japonya'da onlarca konser vere kızımız şimdilerde Taemin ile verdiği kapak fotoğrafı ile konuşuluyor.

SM'nin bütün yakışıklıları emrine amade zaten dfhjfgrg Seç beğen kullan tarzı yaşamaya devam ederken vereceği konsere bu ünlülerden kaçının akın edeceği, kaçının konserde kendisine bir bahaneyle eşlik edeceği ise hala muamma.

SM 11 Aralık'ta yaptığı açıklama ile Boa kızın 26 Ocak tarihinde Seul Olimpiyat Stadında Here I Am isimli konseri yapacağını duyurmuştu.  
JoongKi
Bunca haberi Joong Ki görseli ile finalleyelim değil mi??? Kendinize iyi bakın (:

Yorumlar

  1. Yong Hwa olacaksa Park Shin'le olsun yaa bu ikiliye bayılıyorum :D

    YanıtlaSil
  2. Shin Hyeciğim birçok röportajında gizli bir ilişkisi olduğunu söylüyordu. Dünde çekim bitiminde Yoon tutmuş kolun Shinhye'yi Yong Hwada geldi onnara Türkiş bap hazırladım afiyetle yediler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shin Hye kız her yerde ideal erkek tipim Yoon dedi diye değil mi bu gizli kutlama mesajı (: Hani bize Töökiş bap :D

      Sil
  3. wonder girls ne muamma bi grup yaa iliğimizi kuruttular yiminlen.. boa'yı bi kaşık suda boasım geliyo.. vallahi o karıda danstan başka bişiy yok yaa.. joonki'yi daha baklavalı bir şekilde görmek ümidi ile :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Joonki'de baklava olmaz, olamaz olmaamalı :D

      WG severim ben ama yeaa

      Sil
  4. çook güzeel bir yazı olmuşş :D
    bu arada yong hwa ve shin hye olayında birbirlerine karşı yazılmış cevaplardan oluşan şarkı ne acabaa??
    bu arada sun ye yide tebrik edeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 farklı şarkı var ortada ve sözleri karşılaştırınca çok şık aşk mesajı oluyor ama linki kaybettiğim için paylaşamıyorum. Eksik bilgi verdiğim için üzgünüm ama bulur bulmaz ekleyeceğimden emin olabilirsiniz

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar