Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Lovesick

Lovesick
Bu aralar Uzak Doğu'nun farklı güzel ülkelerinde soluk aldığım doğrudur hakim  bey. Olmamış, cık yapamamışlar, olmuş ama sanki şusu busu eksik diye anlattığım film ve dizileri görmezden gelin ve işte olmuş bu çok eğlenceli diyebildiğim bir film ile karşınızdayım.
Lovesick
Lovesick oldukça eğlenceli bir "Aşk'a karşı ayak direme " hikayesi. Hayallerinin adamını mutluluğunun zirvesinde pop camiasına kaptıran güzel kızımız Ariel Lin'in hayattan soğuma, umursamama, yataklara kapanma sürecinin sonu boşanmış teyzelerden kurulu olan bir grup olur.

Teyzeler bilmem kaçıncı kocadan sonra bu grupta yerlerini aldıklarında ortaya Aşk'ın zararlarından kurtulmak için 3 5 kural koyarlar kendince. Bu listedeki sıraya uygun ilerleyen biri ASLA aşka yenilmez ve hatta gerekirse çelmesinide çok şık atar.
Lovesick
Aşk fobisi yaşayan kızımız görünümünü değiştirip yeniden hayata döndüğünde etrafında dolanan onlarca erkeği bertaraf eder ve hayatına mutlu mesut devam eder. Kendi aşk hayatını kurtardığı yetmiyormuş gibi yakın arkadaşını bu konuda saf görüp onun da hayatında bir kaza olmasını önlemeye çalışırken dedesinin hastanesinde gönüllü olarak çalışmaya başlar.
Lovesick
Etrafta insanlara kahkaha attırarak terapi ile iyileşmelerini sağlayan kızımızın karşısına beyaz önlüklü prens çıkıverir. Yakışıklı doktorumuz mükemmel erkek için gerekli özelliklerden kurulu iken Ariel kızımızın yapması gereken tek şey başta kendisi olmak üzere karşısındaki adamın aslında defolu bir mal olduğunu göstermek.

Defoları görebilmek için elindeki malzemeye ne kadar yaklaşması gerektiğini sonradan fark eden kızımız yeniden Aşk'ın ellerine düşecek midir?
Lovesick
Bu arada yakışıklı doktorumuz rolündeki Bo Lin Chen mimikleri ve tavırlarıyla bana Gong Yoo beyleri hatırlattı. 



Yorumlar

  1. bacım itiraf edin akıl neyim mi okuyonuz la siz büyülerinizle :)) dün bu filmi acabası ki izlesem mi diye first time ile ikisi arasında kararsız kalmıştım ancak fırst time ağır bastı.. bah şimdi çohh dürtüklüyonuz siz beni.. 2 oldu bu yazdım yane kıyıya.. böyle yazı neyim hızınıza yetişmek için kıyıda yazı depoluyom zati.. ne çalışkan bu cadılar laa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yetişmek zor azizim bize :P Ben hasta olunca bloga yansıyor anında hemen Deli Kız'ım twitter da ele veriyor gerçi bir çenee bir çene jhasdjbhfsdjfbhjhnb

      Ben çok eğlendm izle sen bunu izle (:

      Sil
  2. Nereden izlendi bu dizi? Aydınlatsan bizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yerden izleyebilirsin Fea'cığım. Hiçbir forum ya da siteye yönlendirme yapmıyorum ben tayvan lovesick yazdığında anında karşına çıkar diye düşünüyorum ^^ Ayrıca dizi değil film kendileri

      Sil
  3. Daha 2 gün önce izlemiştim ve Tayvan taraflarının en yakışıklı adamını gördüm bu filmde :D Konu olarak da güzeldi zevkli birşeyler izlemek isteyenlere tavsiye ederim ;)

    Güzel sunumunuz içinde teşekkür ederim kuzum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki sence bu adamın Gong Yoo benzerliği durumu nedir ben mi benzettim sadece meraklardayım?

      Sil
  4. Belki hafif gülümsemesinde benzerlik olabilir yoksa yani Gong yoo gibi olamaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Arada dünyaar var tabii canım ama bir anımsatma yapmadı mı sadece bana mı özel çalıştı bu çocuk o zaman :D

      Sil
  5. Benimi takip ediyorsun sen yaa :)) Pazartesi izledim hatta tivitte nerde o 1 milyar diye naralar attım bu ormantiklik bana çok fazla die ama tabi kimse duymadı :)) Güzel eğlenceli bi filmcikti yaa ve tabi şunu da gözümüze soktu böyle adamların olması imkansız sadece filmlerde olduğu gerçeğini :)) Doktora her bakmamda bu bana birisini anımsatıyor ama kimi dediğin doğru benziyor gülümsemesi ve bakışları ama bir Gong Yoo olamaz ah eve gidince bir kahve prensi izleyesim geldi bir an :) görüşürüz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benzetmene sevindim yalnız kaldım diye dertlenip, Gong romantik dizi çekmiyor diye kendi kendime atar yapacaktım :D Aynısı olması ihtimali bile yok Gong bambaşka kulvarda ama bu çocuğun onu örnek aldığını düşünüyorum bu kadar anımsatması doğal değil (:

      Sil
  6. ben de birkaç gün önce izledim aynen bana biraz gong yoo'yu anımsattı.. ben de senin yazını okuyunca yalnız değilmişim diye düşündüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasın sonunda biri kesin olarak evet dedi bende mutluyum artık (:

      Sil
  7. Ben de aslında konuşmalarını çok itici buluyorum ama birkaç tane yapım izledim tayland yapımı sen övünce hemen listeye alıyorum bakalım :) gong yoo benzerliğine de dikkat edicem ayrıca :)) sağol tanııtm için tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tay dili mandarine göre daha yorucu belki ama ben çok seviyorum jsafdjkkkab Bir göz at bakalım seveceğini düşünüyorum ablacım

      Sil
  8. Teyzeler haricinde filmden hoşlanmadım. Çok büyük umutlarım vardı halbuki :( Ama finalde çalan şarkıyı sevdim.
    Ariel Lin'in peruğu beni ifrit etti.
    Gong Yoo benzerliği ciddi derecede farkediliyor.
    Ayrıca hâlâ Tayvanla Tayland'ı ayırt edemiyorum :(


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyzeler filmin ana temasıydı zaten dasşjkfhkjdfk Aşka karşı korunma yöntemleri süperdi :P Filmden hoşlanmaman Ariel Lin ile ilgili bir durum olsa gerek (: Tayvan ile Tayland durumu oldukça karışık zaten dksaljfhnruşh Genelde oyuncularından ayırmak mümkün Tay dili ile mandarini birbirinden ayırmada bende zorlanıyorum ^^

      Sil
  9. merhaba ben bu film de çalan bi müziği arıyorum yeppudaa da izlemiştim orda 1. partın 34.50 de çalmaya başlayan şarkıyı biliyor musunuz ?yardımcı olun Lütfen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir şarkı sormuşsun ki Ost'de yok ve kısacık olmasının yanısıra doğru düzgün seçilmiyor bile sözleri. Aramaya devam edeceğim ama bulma şansım çok düşük maalesef.

      Sil
    2. Olsun yine de teşekkür ederim :))

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar