Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Romantic Princess / Gong Zhu Xiao Mei

Romantic Princess
 13 bölümlük Tayvan yapımı olan Romantik Prenses dizisi 2007 yılında tamamlanmış. Artık olmazsa olmaz olarak ekranlarda görmeye alıştığımız Uzak Doğu geleneğine sadık kalınarak 4 yakışıklı 1 pasaklı kuralı yine çiğnenmemiş. Flower Boy kokusu eşliğinde fakir bir ailenin kızının Kendinden prensli beyaz at hayalinin gerçek olma hikayesine tanık oluyoruz. 

Zengin bir ailenin kızı olup hayallerinde ki prensle evlenme hayalleri kuran saf kızımız bir sabah aniden ülkenin en varlıklı ailesinin yıllardır kayıp varisi olduğu gerçeğiyle uyanır. Kendisini yetiştiren aileye duyduğu sevgi nedeniyle önüne serilen atlara katlara aldırmayıp evine geri dönmek istediğinde ailesinin çoktan kendisine sırt döndüğünü görür. "Madem bu kadar para var azıcık aneyle babeyde faydalansın" mantığıyla yaşlı adamla bir 
Romantic Princess
anlaşma imzalayarak onun yanında yaşamaya başlar. 5 yıl boyunca dedesine parayı ödeyemezse onun hoş gördüğü evde hazırda bulunan 4 halefin en uyuz ama en yakışıklısıyla evlenecektir. Gerçi bu halef belli olmasına rağmen ismini koymaz dede, o sırada oyuncu değişikliği yapma hakkı saklıdır. Ama kızımızda fazla inatçı ve saf olduğundan 5 milyon Nt parayı sayacağından emindir.
Dedeyle torun arasındaki çekişmeli oyunlara haleflerin en playboy oyuncusu Cai'de dahil olarak kıza bir teklif yapar. Eğer duygularını göstermemekte ısrar eden Feng Jin'i kabuğundan çıkarıp isyan etmesini sağlarsa dedesine olan bütün borcunu kapatacaktır. Kızımız kaçmak için fırsat kolladığı dünyadan bu bahaneyle rahatça çıkabileceğini düşünerek teklifi kabul eder ve dedesine Feng Jin'e aşık olduğunu ve onunla evlenmek istediğini söyler. 

Mai Qiu Sui'nin tanıştırılma töreninde torunuyla halefinin nişanlanacağı duyurusu yapan dede bütün dönen oyunların farkında olsa da durumu uzaktan izler. İki gencin yakınlaşması için olayları organize eder ve torunuyla ve halefiyle sürekli bir oyun içinde gelecek savaşı verirler. 
 Romantic Princess
Romantik Prenses dizisi romantizmi yanlış anlayarak tarihte yeni bir çığır açmış olabileceği gibi Aptal Aşıklar sözünün neden kullanıldığınıda gözler önüne seriyor canlar (: 

Daha sonradan şarkıcı olduğunu öğrendiğim Angela Chang başrolde Wu Chun ile birlikte oynarken fonda da güzel çocuklar barındırıyor dizi. Bu arada Wu Chun insanı ilk kez gözüme hoş geldi diyerek saçma bir bilgide paylaşayım sizlerle. 

Kore dizilerinden sıkıldık Japonlar çok uçuyor diye düşünüyorsanız buyurun size yeni bir pencere. 13 dizilik ekşın barındıran Romantik Prenses biraz BOF'u biraz My Princess 'ı hatırlatacak.

 İyi seyirler




Yorumlar

  1. Ben uzun yıllar önce bir baktıydım bu diziye kızın annesiyle babasının gittiği bölüme kadar baka bildim zira pek kızı sevmedim konuda yavan geldiği için yarım bırakılanlar listesinde var olan bir dizi benim için :) Şimdi sorayım sana nasıl devam edeyi mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemezsen bir şey kaybetmezsin :D Kore ve japon diyarından sıkıldıysan izle

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar