Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Codename: Jackal / Jackals Are Coming

Jackals Are Coming

Elinden gelenin en iyisini yapan bi Hallyu starı olan Choi Hyun set çıkışı bir kadınla buluşmak için motel bozması bir otele yerleşir. Kadın gelmeden önce biraz dinlenmek isterken oda servisi tacizleriyle uğraşmak zorunda kalır. Ancak kapısına dayanan herkes otel görevlisi değildir. 

Gözlerini açtığında bir sandalyede bağlı bulur kendisini. Şimdi karşısında bir stalker vardır. Onu kendisine odaklayıp kaçmaya çalışırken aslında kadının kendisi için tutulmuş bir kiralık katil olduğu ortaya çıkar. Peki şimdi ünlü adam ne yapıp paçayı kurtaracaktır?
    Jackals Are ComingJackals Are Coming 
         Jackals Are Coming      Jackals Are Coming
Başrollerinde Song Ji Hyo ve Kim Jae Joong'un oynadığı Jackals Are Coming filmi 2012 yılının eğlenceli filmlerinden birisi. 

Çakal'ın namının Kore'lerde nam yapması bile ilginç gelmişti ama, bu kadar göstere göstere "Siz her şeyi biliyorsunuz ama ben yine bilmiyormuşsunuz gibi yapacağım" diyen yönetmeni göz ardı edebilmeniz lazım. 

Onu atlattıktan sonrası su gibi gelip geçecek zaten. Klişelerin en vasatlarının bile yer bulduğu film sürpriz vaad etmiyor, Jae Joong'u başrole koyarak zaten bir gişe beklentisi ile yola çıktığı da ortada.

Ha bu kötü bir şey mi????
Jackals Are Coming
                                      Jackals Are Coming
Orası tartışılır çünkü bu kadar ve fotojenik bir adamın kamera karşısında bu kadar kötü rol yapması bana hala garip geliyor. Gerçi bu filmde aldığı yolu görmezden gelirsem taş olurum (:

Bir elli yıla falan on numara oyuncu olacak bu kerata :P Umutluyum ben. Song Ji Hyo belki paslaşamadığı içindir bilinmez sıradan bir oyuncu olarak kalmaya mahkum :'(

Filmi çerezlik filmler kategorisinde görüp izlerseniz keyif alabilirsiniz. İyi seyirler 






Yorumlar

Popüler Yayınlar