Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Japon Kültür Merkezinden Ücretsiz Kitaplar


Geçenlerde bi bloggerda gördüm bu haberi..Önce ciddi olmayacağını düşündüm ama sonra kendisinin yaptığını öğrenince çok mutlu oldum.Onaylanmış bişi sonuçta.. :)
Arkadaşın yazdığına göre Konya'da faaliyet gösteren Japon kültür merkezi Japon kültürüne ilgisi olan kişilere, sitelerindeki Japonya kültürüne ait kültür-sanat kitaplarını bi form doldurduğunuzda kargo ücretini siz ödemeniz koşuluyla size ulaştırıyomuş..



Haberi görüp ve 2-3 kez okuduktan sonra, biraz çekinerek de olsa denedim tabiki..Formu doldurup istediğim kitapları da ekledikten sonra bekledim.Gelir mi acaba ,gelmez mi derken kitaplarım dün elime geçti..Blogger arkadaş 2 hafta beklediğinden bende siparişlerde
yoğunluk vardır diye düşünüp ona hazırlamıştım kendimi ama kitaplarım -cumartesi ve pazarı saymazsak- 3 güne elimdeydi..

Bazıları stoklardan tükenmiş bu yüzden gönderememişler ama 9 kitaptan toplamda 7si dün elime ulaştı çok şükür..Siz de formu doldururken görüceksiniz zaten Abdürreşit ibrahim ve Japon öykü Seçkisi kitapları tükenmiş.
 ve 

Eğer sizde bu kitaplar benim olsun diyosanız bu adrese tıklayıp kitapları inceleyebilirsiniz..Eğer kitapları istiyorum derseniz sayfanın üstünde bulunan ücretsiz kitap talep formunu doldurup kargo ücretini siz ödemeniz koşuluyla da hemen sipariş verebilirsiniz..



Bu arada ben 4 lira kargo ödedim,öyle çok yüksek bi meblağ değil .. :)
Resimleri de fotograf makinem bozulduğundan ekran alıntısıyla Japon kültür merkezinin ana sayfasından aldım..Lakin makinem düzeldiğinde kendi kitaplarımın resimlerini çekip buraya ekleyeceğim haber vereyim istedim.. :)

Yorumlar

  1. Bende kitaplarımı aldım ^^ Baharda alsında bizim canımıza okumasın hehehe ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepiniz pissiniz işte >.< eksik her kitabı sizden alacağım demedi demeyin :D

      Sil
    2. niye pis olduk ki şimdi..
      ayrıca eksik kitaplar için planın hazır da ya sana fazla kitap gelirse..başına gelecekleri hiç düşündün mü bebişim :D
      tehlikenin farkında mısıııııınn :P kkkk

      Sil
  2. müthiş bir haber doğrusu bir denemeli

    YanıtlaSil
  3. bende aldım kitaplardan (: çok güzeller gerçekten bende bi blogdan almıştım haberi ama aynı blog değilmiş :D en çok risk haritası ve afet sonrası japonya kitabı hoşuma gitti eğer ellerinde kalmamış olaydı kesin isteyenlerden isteyecektim o kitabı asdfg meslek icabı bu tip konulara çok ilgiliyim çünkü :)
    bende cuma sipariş verdim pazartesi saat 4 gibi elimdeydi kitaplar :D
    çok süper bir iş yaptı bence kültür merkezi hemen bir teşekkür maili attım (: ha ediyorlar teşekkürü (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin siparişlerinde çabucak gelmiş..
      daha henüz okumaya başlamadım ben sınav dönemi diye ama tam karşımdalar..gözüm gidip gelip takılıyo,dokunuyorum 1-2 sayfa göz gezdiriyorum falan.resmen nefis terbiyesi yapıyorum burda ya nys..rahata erince bol bol vaktim olucak inşallah..^o^
      gerçekten harika bişi yaptılar.kaynak oldu meraklılara üstelik ücretsiz olarak..kesinlikle hakları ödenmez.. :)

      Sil
    2. bu arada aynı blogdan almışız haberi :D ben yanlış yere bakmışım sadece:D bir de bana bugün tekrar geldi kitaplar :D ikinci defa gelen var mı acaba asdfg

      Sil
    3. hihi :D ikinci kez mi geldi kitapların..çok ilginç şimdiye kadar öle bişiler duymadım ben kimseden.. :) acaba formu yanlışlıkla 2 kez mi gönderdin ?

      Sil
  4. Bende aldım o kitaplardan :D hatta nisanin 15-16 sında sipariş vermiştim :D bir iki haftada geldiler sanada :) hatta halk hikayelerini okumaya başladım bile :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oo sen erken davranmışsın bile..hepsi geldi mi peki kitapların buse?

      Sil
  5. Konya ıste ya =) Dogrudur Mevlana ^dan dolayı su ara anma törenlerı sema törenlerı yogun beklerız korelıler akın akın gelıyor ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kültür turizminin ikinci başkenti gibi konya ama hiç böyle bişeyi beklemiyodum ben..çok şaşırtıcı ama bi o kadarda güzel bi sürpriz oldu bizim için.. :)

      Sil

  6. Çok makbule geçti efendim bu yazınız :D Sayenizde bende aldım kitapları, 7'de 7 geldi yalnız, sanırım eksik kitaplar sonradan tedarik edilmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yardımcı olabildiysem ne mutlu..bu arada yalnız değilsin.bize de 7 kitap geldi.. :)

      edit.. az önce baktım da kitap talep formu kaldırılmış galiba.. ^o^

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar