Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Son Dönem KPOP keşifleri -4-

Seri gibi oldu bu postlar da..Aslında paylaştığım müzikleri önce çokça dinleyip sonra blogda paylaşıyorum ve o zamana kadar beni hala baymamışsa indiriyorum bilgisayarıma..Ki açılışı yaptığım Rania-Just go şarkısıda bu sebeple blogda..


Rania 2011 yılında çıkış yapan gruplardan olmakla birlikte 2 sene içinde 1 albüm,2 de mini albüm yayınlamışlar..Bu albümde de Amerikanın ünlü müzik prodüktörleriyle filan çalışmışlar vs vs..

8 Martta piyasa sürülen, içinde rap'in 'r'sinin'' bile bulunmadığı bu şarkıyı ve kızların seslerini çoook beğenmekle birlikte,klipten de bi o kadar hoşlanmadım..Klip boyunca Sistar kızları gibi popişi sallayıp durdular ki (gerçi diğer klipleri de baya iddialıymış,sanırım tarzları böyle) bu şarkıya daha orjinal bi klip beklerdim ben..Bu da sanırım önce dinleyip sonra izlemenin dezavantajı..



Bu sanırım benim Jay Park'ı ilk kez dinleyişim..Biliyorum herşeyi çok geç takip ettiğimi bakmayın öyle bana.. :D Yalnız sadece ad üzerinden şarkı bulmak çok zormuş..Sesi biraz G-Dragon-Tae yang karışımı bişeye benzettiğimden biraz debelendim şarkıyı kimin söylediğini bulmak konusunda ama sonunda Jay Park ismine ulaştım..

Aslında dımtıslı versiyonunu çok sevdim ,şarkının girişi filan beni benden aldı ama akustik versiyonunu dinleyince işte bu dedim..Kesinlikle harika ve klipte şahane..Şayet bu çok yavaş derseniz dımtıslı versiyonunu buradan dinleyip,izleyebilirsiniz..

Oh Yoon Joo Müdehalesi;

Benim tavsiye edeceğim adamı  seçmişsin bebeğim (: Yeni şarkısını yolluyorum sana benden ^^ 
 Jay Park ortalığı sallayacak bu şarkıyla yeniden, şimdiden etkisi altına aldı kulaklarımızı (: Severek dinlediğimiz Jay Park'ın bu şarkısı kafa dinlemek için seçtiğim şarkıların başında yer alıyor.


İkinci bir şarkı önerim daha olacak. 
Shinee bebelerinin Jonghyun ve Onew ikilisinden muhteşem bir düet geliyor. Panaxvip için gelecek bu düet.O hala şarkıyı dinlemekten vazgeçemedi (: 

Hazır abartmışken bir 3. şarkı daha paylaşayım bence(: Bu kez bir OST geliyor.
Jonghyun sesiyle bu aralar beni benden alıyor zaten biraz da siz mağdur olun bence :'(



Atarlı rüzgarlar size uzak, içinizi ısıtacak gülümsemeli günler yanıbaşınızda olsun ^^ 
Seviliyorsunuz (Oy sinirli halden sevgi kelebeğine dönüş yaptım sonunda)



Yorumlar

  1. sağol bebişim..jay park'ın joah şarkısını çok sevmiştim zaten..iyi geldi bu.. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar