Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

I Hate Luv Story

I Hate Luv Story
Simran aşk hikayeleri klişeleri ve romantik komedilerden çok hoşlanan bir kızdır. Kendisi sektörde sanat yönetmenliği yapan Simran'ın en büyük keyif aldığı işlerde bu filmlerdir. Hayatında her şey yolundadır zevkle çalıştığı bir işi ve kendisinden prensli beyaz atı vardır. Mükemmel erkek tanımının google karşılığı olarak görüntülenen kişi Raj ile nişanlıdır ya da o öyle sanmaktadır.

Karşısına aşk hikayelerinden nefret eden bir yalıçapkını olan Jay çıktığında bu konuyu bir daha düşünmek zorunda kalır Simran. Bütün kızlara kaş göz yaparak dolaşan bu çocuk oldukça dürüst ve ufak bir çocuk gibi yaramazlık yaparak etrafında dolaştıkça elinde olmadan onun enerjisinden etkilenen Simran'ı büyük bir sınav beklemektedir. 
I Hate Luv Story
Imran Khan daha önce tanıtımını yaptığımız Mere Brother Ki Dulhan adlı filmi ile blogumuza konuk olmuştu. O filmden hemen sonra "Diğer filmlerine de bir baksam mı acaba?" sorusunun yönlendirmesi ile elime geçen ilk filmini izledim. 

"Aşka rağmen aşk" felsefesi ile günlük aşk maceralarının adamı olan Jay'in mesleğinin ülkemizde ne kadar çok pirim yaptığını bildirmek isterim :D Sağdan soldan başkalarının mesleğine ihtiyacı kalmaz hem.
I Hate Luv Story I Hate Luv Story
Başroldeki kızımız Sonam Kapoor ne güzel bir kadın bu arada. Kızın güzelliğini gördükçe aşık oldum resmen neyse ki Imran; "pişt burada ben varım gönlün rahat olsun dostum" dedi. (O bilmiyor ki benim gönlüm 2. adamdan yana, ezilenlerin yamacında ^^)

Film Hint filmi sonuçta müziklerden bahsetmemek olmaz. Oldukça eğlenceli şarkılar ve danslar seçilmişti. Yer yer oturduğum yerden eşlik edecektim neyse ki soğuk kanlı bir insanım kendi kendime cıkcıkcık diyerek yerimi sabitledim :P

Filmi izlemem şerefine sık sık bu film aslında sana diyerek adımı andılar canlarım benim ♥ Ben filmi izlerken oldukça keyif aldım. 

İnanmayanlar için;
Özellikle çekim için gidilen Yeni Zelanda görüntülerine bayıldım ^^ Hint filmi severlerin "Ooo yeni mi izledin?" diyeceği bu film için cevabım maalesef evet olacak (:

Bu arada bir çok filme gönderme yapıldığını da söyleyelim bir köşede.

Daha fazla geç kalmadan sizde izleyin hemen.

Yorumlar

  1. ne güzel filmdi dimi...
    online izlemiştim ama dur ben bunu indiriyim.. :D
    heveslendim yine..kkk :P

    YanıtlaSil
  2. Senin yazılarını çok begeniyorum hep kore müzigi kore müzigi gına geldi sen böyle seri halinde hint müzigi tanıtımları yapsana o kadar çok varki hint müzigi seven :D misal ben senin paylaştıgın şarkıları çok sevdim dünden beir sürekli dinliyorum bir iyilik yap bize hacı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel tavsiye dikkate alacağım ^^ Cevabı geç verdiğim için kusura bakma pc ile ilgili problemler yaşadım an kısa zamanda bir post yazacağım ;)

      Sil
  3. bende geç izledim, ama pişman değilim :)
    yoksa o göndermeleri nasıl anlardım :)))
    önce klasikler izlenmeli, sonra bu daha keyifle izlenir, dimi ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasikler izlenmeli kesinlikle zaten bir şekilde izledik çoğunu :D Annem sağolsun

      Sil
  4. harika bir fimdi heleki müzikleri beni benden almıştı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar