Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Nu'est Türkiye'de

Nu'est
Nu'est
K-POP müziğinin sevilen temsilcilerinden Nu’est grubu, 28 Haziran'da ülkemize geldi malumunuz. Delikanlılar ülkemizde düzenlenecek olan K-Pop Dans ve Şarkı yarışmasında konuk jüri olarak görev alacaklar. Akşam 7'de topraklarımıza ayak basan grup üyeleri onlarca hayranı tarafından karşılandı.
Nu'est
Nu'est
Hayranlarına şirinlik yapmaktan geri durmayan grup üyeleri yaptıkları açıklamada Amerika ve Avustralya dışında ilk kez bu kadar ülkelerinden uzak bir ülkeye geldiklerini söylediler. Hayran kitlelerinin bu kadar uzakta olmasının şaşkınlığını yaşadıklarını belirten ekip, kardeş ülke Türkiye'den güzel anılarla dönmek istediklerini eklediler.
Nu'estNu'est
K-Pop Dance Cover yarışmasının elemelerinden biri ilk kez ülkemizde yapılıyor. 550 aday arasından seçilen 13 yarışmacı solo veya grup olarak katılacak.

Yarışma 29 Haziran'da İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonunda gerçekleştirilecek. Burada başarı kazanan isim 28 Eylül’de Gangwon Eyaletinde yapılacak olan finale katılmaya hak kazanacak. 

Nu'est'in de küçük bir show yapacağı yarışmayı Kore Kültür Merkezi'nin ilan ettiği koşullarla başvuran izleyicilerce ücretsiz takip edilebilecek. Ayrıca Kore Fan Kulüplerinin açtığı stantlar gezilebilecek, Kore geleneksel kültürü üzerine tanıtımlar, Kore Popu dans workshopları ve çeşitli ücretsiz aktiviteler olacak. 
Nu'est
Ayrıca grup şanslı sevenleri ile tekne gezisine çıkacak. Umarım gerçek hayranları bu unutulmaz ana sahip olarak evlerine dönerler. "Benim babam çoooog zengin alacak bana Nu'est'i" diye dolaşan tipler kenarda dururlar (:


Yorumlar

Popüler Yayınlar