Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Romance Town / Housekeepers / Aşk Kasabası 2011

Romance Town / Housekeepers
Romance Town / Housekeepers 
Kore'nin en zenginlerinin oturduğu bir mahallede çalışan bir grup hizmetçinin hayatlarına konuk olmaya ne dersiniz?

Zengin adam fakir kız ilişkisine zaten bağışıklık kazandık biz diye düşünüyorsunuz Yeşilçam izleyerek büyüdük biz bize işlemez diyorsunuz ama bu defa olay sadece aşk değil. Aşk eğlenmek için gerekli yolu almamızı sağlayacak bu sefer tema para ve bizi neye dönüştürdüğü?
Romance Town / Housekeepers Romance Town / Housekeepers
No Soon Geum hizmetçi atalarının izinden giden, tek hayali bir bar işletmek olan ancak kaderin oyunuyla hizmetçilik yapan bir kızdır. Kumarbaz babası yüzünden bir şekilde kapağı attığı zengin ailenin bütün hor görmelerine rağmen hizmetçiliğe devam eder.

Evde ki küçük boncuk onu rahatlatan yegane şeydir. Bir de bir zamanlar tanıştığı evin büyük oğlu Kang Gun Woo. İlk tanışmaları cebindeki ev kirasına mal olan Soo Geum parasını almak için geldiği evden gelen teklif sayesinde artık bir iş sahibidir.
 Romance Town / Housekeepers
Romance Town / Housekeepers
Mahallede yaşayan diğer hizmetçilerle her akşam toplanıp go stop oynarlar ve kazandıkları parayı lotoya yatırırlar. Etraflarında onca para akarken bu kadınlarında tek isteği ellerine geçebilecek fazladan 3 5 bin wondur.

Evin oğlunun geri dönüşüyle kaderi değişen Soo Geum sadece kırılan kalbiyle sınanmayacaktır. Lotodan çıkan büyük ikramiye onu ve etrafındakileri etkileyecek, davranışlarını değiştirecektir. 
Romance Town / Housekeepers
Kang Gun Woo Amerika'dan döner dönmez sevdiği bakıcısı yerine yeni işe başlamış geçmişten gelen kadını görünce gözü döner. Kendisine ihtiyacı olan yaşlı kadının onun yüzünden evden atılmasına dayanamaz ve kızın evden gitmesini sağlar. Bilmediği şey karşısındaki kızın ne kadar inatçı olduğudur.

Günler sonra yeniden işe başlayan Soo Geum artık onun için negatif duygular çağrıştıran biridir sadece. Şimdi önündeki tek hedef yeniden halmonisini eve getirip kızı kovmaktır. 
Romance Town / Housekeepers
Kajima Ahjumma! diye ağlayıp etrafta salınan bu bebeği çok sevdim ben (: Oturt dizine sabaha kadar poposuna terlikle vurup sev, yetmedi mi ısır o totişi öyle sev ^^ Evin küçük yaramazı, hikaye de küçük ama önemli bir karakter ^^ 
Romance Town / Housekeepers
Romance Town / Housekeepers
Zengin insanların hikayelerinin yan hikayeleri oluşturduğu dizide lüks evlerde küçük hayatlara tanıklık edeceğiz bu defa.

Paraya zekasıyla, bilek gücüyle, ailesi yoluyla sahip olan insanların geldikleri yere bir anda gelebilecek olan fakir hizmetçiler ne tepki verecek nasıl değişecektir?
Romance Town / Housekeepers
"Günün birinde milyonların sahibi olsaydın hayatında ne değişirdi?"
 sorusunu sorduran sevimli bir dizi. Aşkın ikinci planda dolaştığı, ama ikilinin uyumu sayesinde oldukça parlak görünen bu hikaye çevirisi devam ederken izlemeye başladığım ancak verilen ara yüzünden bugünlerde finallemeye zaman bulduğum bir yapım. 

Oldukça kalabalık kadro sahibi dizi, yetenekli isimler sayesinde kimsenin rol çalmaya fırsat bulamadan ilerliyor^^ Diziyi izlemeye başlama nedenim Kadın oyuncular içinde çok sevdiğim isim olan Sung Yu Ri idi bu arada. Hanım kızımızı ,ilk olarak Hong Gil dong dizisinde izlemiştim :'( Ne çektik be 


Zengin-fakir, şişman-zayıf, iyi kötü, eskinin iyi şimdinin kötü arkadaşı, zenginden fakir fakirden zengin olma klişelerini peş peşe oldukça keyifli izlettiriyor ^^

Bu dizi ayrıca tartışmasız En İyi OST ödülü de hak ediyor ^^  tıktık

Yorumlar

  1. him merak ettim bi bakayım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadın ağırlıklı bir hikaye, romantik komedi diye düşünmezsen hayal kırıklığı yaşamazsın

      Sil
  2. Ya akşam akşam çok eğleniyorum okuyarak bu yazıları ayrıca çoğu insanın duymadığı ama benim izlediğim dizilerin yorumlarını okumak çok keyifli. Ben bu diziyi beğenmiştim evet geçtiğim yerler olmuştu ama bence çerezlik keyifli bir dizi. Ayrıca başroldeki oppa ♡.♡ ostlar konusuna da katılıyorum bence iyiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok bahsi geçen bir dizi olmadı cidden sayende bende hatırlamış oldum :3

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar