Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Yaz Mevsimi Düğün Mevsimi

Lee Byung Hyun ve Lee Min Jung Sonunda Evleniyor 
Lee Byung Hun ve Lee Min Jung
Lee Byung Hyun Ve Lee Min Jung

BH Entertainment 10 Ağustos akşam 6'da Grand Hyatt Otel 'de düğünün olacağını açıkladı.

Temmuz 2012 yılında ilişkilerini duyuran çiftin hakkında bir sürü dedikodu çıkmıştı. Lee Min Jung'un en son bir arkadaşının düğününde buket kapmasıyla yeniden alevlenen düğün soruları ve söylentileri sonunda gerçeğe dönüşüyor.

Yapılan açıklamada ajansları "Sonunda bu iki insan birleşmeye karar verdiler ve kendilerini seven insanlarla birlikte mutluluklarını taçlandıracaklar. Yeni bir başlangıç yapan çiftimizi ve evliliklerini tanrı korusun." gibi dileklerde bulunmuşlar. 

Lee Byung Hyun ayrıca "İyi bir oyuncu olmak için çalışacağım gibi iyi bir aile olmak içinde çok çalışacağım." demiş. 

Baek Ji Young ve Jung Suk Won'un Geç Paylaştığımız Düğünleri
Baek Ji Young ve Jung Suk Won
Baek Ji Young ve Jung Suk Won
Geçtiğimiz günlerde evlenen Baek Ji Young ve Jung Suk Won düğünlerinden düşen fotoğraflar ile karşınızda. 

Sheraton Walker Hill Hotel'de 2 Haziran evlenen çiftimiz geleneksel kıyafetlerle ailelerini selamlamaktan da geri kalmamışlar.
Baek Ji Young ve Jung Suk Won

Düğüne katılan ünlü listesinin bir kısmı da şöyle; Kang Ho Dong, Yoo Jae Seok, Yoon Jong Shin, Go So Young, Oh Ji Ho, Park Bo young, Song Chang Eui, JYJ(Yu Chun, Jae Joong), Park Jin Young, Son Dam Bi, SISTAR, Ha Yeon Joo, Maybee, Lyn, ZE:A, ve K.Will.
Baek Ji Young ve Jung Suk Won

Gelinlik hala anlamlandıramadığım kesimlere sahip olsa da hamile göbüşünü saklamak için kullanılmış çakalca tasarımcı şekilleri olması muhtemel bölümleri görmezden geliyorum.


Neyse ki elde önceden çekilmiş şeker fotoğraflar var ;) 
Baek Ji Young ve Jung Suk WonBaek Ji Young ve Jung Suk Won
 Tören öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan mütevazi çift evliliğe gittikleri yol boyunca birbirleri hakkında bir çok yeni şey öğrendiklerini belirtti.

Baek Ji Young evliliğinin güven üzerine kurulduğunu, sevgili eşi Jung Suk Won'un kendisine bu güveni verdiği yeri geldiğinde abisi, kardeşi, babası, arkadaşı ve en önemlisi eşi olabildiğini söyleyerek ona olan güvenini vurguladı.

Kendisi hakkında bu kadar güzel konuşan karısına gülümseyerek cevap veren Suk Won ise karısının ona karşı hal ve tavırlarında her zaman nazik olduğunu vurguladı. Öyle güzel ki eksik her noktamı dolduruyor gibi hissediyorum diye sevgisini sonuna kadar gösteren damat eşiyle birlikte törende kendilerini bekleyen misafirlerine eşlik etmeye gittiler.  
Baek Ji Young ve Jung Suk Won

Ne diyelim Mutlu olun, mutlu kalın... 

Yorumlar

Popüler Yayınlar