Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Kpop Ultimate Audition: Güçlü Olan Kazansın | Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Kpop Ultimate Audition
Kpop Ultimate Audition

İdol olma yolunda ilerleyen gençlerin neler yaşadıklarını izlemeye doyamayanlar için yeni bir dizi daha. Birçok hayranı olan ve dünyanın ilgisini çekmeyi başarmış M2 grubu mezun olma yolunda ilerlerken yeni üyeler ile grubun varlığı devam ettirilecektir. 


Kpop Ultimate Audition

Grubun başında Kang Woo Hyun vardır. Duruşu ve tavrı ile grubu ile mesafeli olan genç star solo albüm hayali ile grubu arasında kalmıştır. Seçilen çaylaklara tepkilidir.

Sunny şirketinin yaptığı elemeler sonrası yarışmayı kazanan çocuklar fanların eleştirisine maruz kalınca şirket başkanı seçimi fanlara bırakır. Yeni eklenen idol adaylarıyla ilk seçilenler bir arada eğitime başlayacaktır. 

Kpop Ultimate Audition

Seung Ji Yeon İngiltere eğitim alan ama bla bla diyerek klasik müzik çalmaktan ise kendi bildiğini okumak isteyen bir hatundur. Okulda ki sınavda Beethoven amcaya hakaret etti iddiası ile uzaklaştırma cezası alır. 


Kore'ye döndüğünde  en yakın arkadaşının idol elemelerinde başarısız olduğunu öğrenir. Neyse ki yarışma yeniden yapılacaktır. Ona destek olmak ve hayaline kavuşmak için yarışmaya başvurur.

Erkek kılığında girdiği yarışmada finale kalan Ji Yeon kadın oluşunu gizleyerek bu piyasada yer bulabilecek midir? 
Kpop Ultimate Audition


Park Yuchun'un kardeşi ile Mblaq Mir'inin kardeşlerini başrollerde izlediğimiz dizi yaz sıcağında ne oluyor orada ya diye kafanıza takmadan izleyebileceğiniz bir yapım. Çok şey vaat etmiyor, hiçbir şey vaat etmiyor hatta.

Yoo Hwan'ın şeker hallerini izleyerek keyif aldıktan sonra, Eun Ah Ko'nun tarihin en kötü erkek kılığına girmiş kadın hallerini bir yerlere not alabilirsiniz. O kadar dişi hallerine rağmen erkek sanılması ki, daha ilk çıkışta perdeye yansıyan gölgesi ile zaten dişiliği göstermiş olan hatunun üstün birde bütün kıvrımlarını gözümüze sokması...

Kpop Ultimate Audition



İkili arasına girecek pis kaka kızımız da buradaymış. Eski aşk, uyuz idol, yeniden aşkına sahip olmak isteyen bir kurt ??

Yeni idol grubunun şekerliği ile sınanırken bol bol MBLAQ izleyeceksiniz. Grup üyeleri arasında oluşturulan arkadaşlık evresi keyif verirken dizinin isteneni vermemesi  nedeniyle erken finallendiği, bir nevi yayından kaldırıldığını düşünüyorum.

Tek bir şarkı ve dans şovu ile yürümeye çalıştığı yer zaten keskin bir çizgiyken kurguladığı olayların zayıflığı ile benzerlik taşıdığı dizilerin çok gerisinde kalmış. 






Yorumlar

  1. çok uzun zaman önce izlemiştim. dizi hiç birşey vaad etmiyor ama jae hyuk diye bir üyeleri vardı çocuğun sesini ve tarzını çok beğenmiştim hala da dinlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sesleri iyi zaten izlememizi sağlayan detaylar onlar bence :D

      Sil
  2. baya önce izlemiştim bu diziyi pek begenmemeiştim ama başrol adamımız çok tatlıydı ya hele gülümsemesi oy yerim yerim :D <3
    kim kimmiş neymiş neyin kadeşiymiş baktım vay beee :D aslında birinin bunun yazısını yazmmasını bekliyordum bu grupta da var mı sanatçı falan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında gülüşü falan abisinin aynısı (: Hiç düşünmeden akraba bunlar dedim kız için ise bol bol dizide laf çarptılar zaten ^^ Ayrıca Kim Hyun-Seung rolündeki Song Se-Hyun'da, F.T. Island'tan Song Seung Hyun'un abisi çıktı ^^

      Sorduğun soru için detaylı araştırma yaptım öncesinde 2. adamımızın Ji Woo'nun yani KINO adlı bir grupta yer aldığını ve ZE:A'dan Kevin dizide Chang-Min rolünde olduğunu biliyordum.

      Buna ek olarak Park Ki-Beom rolündeki Tagoon Bom grubundanmış (:
      Oh In-Young rolünde uyuzluk yapan ikinci kızımızda Jewelry grubundan Kim Eun-Jung olurmuş (:

      Öğretmen Park ta meşhur Ali oluyormuş (:

      Sil
    2. o.O k-pop dünyasına yeni yeni giren bir insan olarak hayır hayır bu bilgiler bana çok fazla asdfgfhghjfhdgshhfkjlk ama hepsine bakıcam (:

      Sil
    3. Yavaş yavaş sindir sindire :P

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar