Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Marriage Plot: Evlilik Planı

Hasta olduğunu öğrenen Bayan Yoo, geride kalacak kızlarını evlendirmek ister ve bir plana girişir.

Kocasının ölümünden sonra kimchi üretimi yapan şirketin başına geçen Bayan Yoo, çocuklarına yeterince ilgi gösteremediğini düşünmektedir. En büyük kızı kendini eve adayan, küçük anne görevini üstlenen biri olup çıkmıştır. İkinci kızı işine bağlı bir işkolik olmasının yanı sıra sivri duruşuyla da annesini endişelendirir. Üçüncü kız moda ikonu kıvamında etrafta zengin erkeklerle takılan biridir ve son kızı okula giden uysal bir çocuktur. 

Kanser olduğunu öğrenen kadın çocuklarının mutlu olmaları için kolları sıvar. İflasın eşiğinde izlenimi verdiği şirketi beklemeye alır, evini ve arsalarını satışa çıkarır. Kızlarla yaşadığı evden cayıp bir pansiyon işletmeye başlayan kadın evde kalacak kişileri görüşme sonrası yaptığı oylama  ile seçer. 
Marriage Plot Evlilik Planı
İlk olarak bir dublör eğitmeni olan Jang Won evde yer kazanır. Devamında ikinci kızın şirketteki şefi olan Lee Kang Jae ve zengin ailesinden ayrılan delikanlı yerini alır.

Bayan Yoo bu beyleri kızlarına damat adayı olarak seçmiştir. Aynı evin içinde birbirlerine ısınmalarını beklerken bir yandan da planlarının dışına çıkan olaylara hakim olmak için uğraşır.

Yoo Gun Hee işinde yükselmek isteyen biridir. Şefi ile arası limoni olan kızımız, ablasının bir anlık hatası ile şirkete flash belleğinde sunum yerine meditasyon sesiyle gider. işinden atılmak üzereyken son bir şans tanınır. Artık şirketin yeni Kimchi bölüm şefidir. 

Kimchi yemeyen biri olarak geldiği şef koltuğunda, bütün gün Lee Kang Jae ile didişen Gun Hee sonunda kalbini bu çatlak adama kaptırır. 
Marriage Plot Evlilik PlanıMarriage Plot Evlilik Planı
    
Oyuncu kadrosunu iyi düzenlemiş olan dizi aslında hoş bir hikayeye sahip. Aile bağlarının güçlenmesine dayalı sevimli bir hikaye.

Kızımızın çığlıklarına tahammül sorunu yaşasam da ağır entrikaların  dönmediği, bol didişmeli bu hikaye sıcaklarda izlemek için iyi bir dizi oldu. Bir çok insandan olumsuz tepkiler aldığı doğru bu yapımın. Mutlaka izlemelisiniz denilebilecek bir yapım değil, ama zaman öldürürken sıkılmadan  izleyebilirsiniz.






Yorumlar

  1. izlenecek çok şey varken izlemeseniz de olur diyorsun doğru mu anladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Favoriler arasına girmese de sıkılmadan izledim ben. Mutlaka izle diyemeyeceklerimden

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar