Ana içeriğe atla

Öne Çıkan Yayın

Island: Sezon 1 Konusu | Oyuncuları | Yorumu

Dizinin Adı: Island: Season 1 | 아일랜드1 Yönetmen: Bae Jong Senaryo: Jang Yoon Mi Bölüm Sayısı:  6 Yapım Yılı : 2022 Dizi Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku, Fantastik   _____Oyuncu Kadrosu:______________ _____Konusu:______________________ Won Mi Ho varisi olduğu Daehan Grubunun yönetimi için çalışmaktadır ancak halası mirası ona kaptırmak istemez. Başına çorap örülen Mi Ho babası tarafından cezalandırılır. Genç kadın hayatının iplerini başkasına bırakmamak için Jeju adasına giderek burada gönüllü öğretmenlik yapmaya başlar. Adaya adım attığı anda peşine düşen korkunç yaratık ile hayatı bambaşka bir serüvenin içine çekilir.  Tamra adası gizemli ve iblislerin hapsedildiği bir adadır. İblislerin sürekli insan ölümüne neden olması yüzünden dini liderler ölümden kurtarılan küçük çocukları iblis kanıyla dönüştürür ve iblis avcısı yetiştirirler.   Jeju adasının içinde yer alan bu Tamra bölgesi taş heykellerin içine hapsedilen iblislerin birer birer canlanması yüzünden kötü günler yaşamaktadır. Bir i

Nail Shop Paris: Oje Kokulu Mistikler

Nail Shop Paris
 Nail Shop Paris
Hong Yuh Joo internette öykü yayınlayan bir kızdır. Bir yayıncıyla anlaşmaya varmak üzereyken  çalışmalarının esinlenmekten ziyade çalıntı olduğu yorumları dolaşmaya başlar.

Elinden son dakika kaçan hayallerini yeniden kazanabilmek için ev arkadaşının Ji Soo'nunda verdiği akılla gerçek öykülerin peşine düşer.

Yollarda aradığı hikayeyi bulmaktan ümit kesecekken metroda kibar  ve yakışıklı bir kahramanın peşine düşer.Oldukça gizemli görünen kahramanı izlemeye başlayan  kızımız sonunda cidden ilginç bir yerde durduğunu anlar.
Nail Shop Paris
>>>>>>>>Nail Shop Paris<<<<<<<<

Kibar kahramanın bir manikürist olduğu gerçeği ağır geldiğinde, olay yerinden uzaklaşmaya başlar ta ki bu konunun daha önce bir kitabı bırak dizide bile işlenmediğini hatırlayıncaya dek. Sonrasında kendisini sadece erkeklerin çalışabildikleri bu dükkana aldırmak kalır. 
Nail Shop ParisNail Shop ParisNail Shop Paris
3 erkeğin çalıştığı dükkanın sahibesi oldukça sessiz ve iyi bir kadındır. Deneyimsiz olmasına rağmen hemen işe kabul eder kızımızı. Bundan sonrası keyifli erkek kılığında ki kız hikayeleriyle aynı.

Bir yandan kahraman Alex'in hayatını, nasıl bir insan olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da dükkana gelen müşterilerin ilginç hikayelerinin açılan kapılarından içeriye girer Bunny ismini alan kızımız.
Nail Shop Paris
Sıcacık, gülüşüyle müşterilerin gönlünü kazanan Jin, soğuk duruşuna rağmen yeteneğiyle göz dolduran Kay ve orta yolu bulmuş Alex. 3 erkeğin özel müşterileri her gelişlerinde yeni bir sürpriz kapıda belirir ve manikür dükkanı bir dedektif bürosu gibi çalışmaya başlar. 

Yaşadıkları olayları hikayesine uyarlayan Bunny gelme nedeninden uzaklaşır, farkında olmadan kalbini kaptırır. 

Devamı spoiler içerebilir...
Nail Shop ParisNail Shop Paris
 Kore dizilerinin en sevilen hikayelerini bir araya toplamış Nail Shop Paris. (1)Gumiho hikayesini işleyen bir (2)hikaye yazarının (3)erkek kılığına girmesiyle başına gelenleri anlatan hikayemiz finalde ise Kore dizilerinde daha önce sadece What Happened In Bali dizisinin yaptığı bir ekşın yaparak farklılık gösteriyor. tıktık
Nail Shop Paris
Thunder şekerliği ile boy gösterirken dizide nedense bana yeterli gelmedi karakter için (: Çok daha iyi mimiklerini kullanabilecek bir maknea olabilirdi bu rolde. Gyuri hanım tek bir saniye için erkek olmaz ki bundan dedirtmedi bana ayrıca. Ryeo'dan daha erkeksi bu hatun hatta XD
Nail Shop ParisNail Shop Paris
Diğer Kore dizilerinin aksine kısacık süren, 10 bölümlük bir dizi Nail Shop Paris. Sıcak günlerde sıkıntısız izlenebilecek bir dizi ancak sevmeyip bırakanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Ben Kay karakterine olan aşkım yüzünden keyifle izledim.

Kay'ın buz dolabı karakterini göz önüne alıp en başından beri asıl oğlan olarak önümüze atılan Alex'in aslında kaybetmeye mahkum ikinci adam özellikleri gösterdiğini göreceksiniz. Kusura bakma Alex ama bu da mı gol değil :D 




Yorumlar

  1. ojemi ^^ skldfjksdhf izleyeyim mi kuzum? bana izleme kötü dedilerdii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oje diyorlar ama canısı oje kokusu altında dedektifçilik oynuyorlar (: Ben sevdim diğerlerini bilemem

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Bende sırf Kay için izledim. Sonu farklı bitseydi kesin bir süre Kore dizisi izlemez, Japon yapımlarına ağırlık verirdim.Dizinin ahım şahım bi hali yok ama yinede bana kendisini ciddiye aldırmayı başardı :P Kayden sebepte olabilir "

      demişsin canım kusura bakma bir anlık dalgınlıkla yorumun silindi. Neyse ki bu haline ulaşabildim ^^'
      Kay oldukça ilgi çeken karakter olmuş cidden finallediğimde karşıma bu sonuç çıktı. Ben herkesin alex fanı olacağından emindim neredeyse :P

      Bende Japon dizisi tadı bıraktı bir parça ondan sevdim belkide ^^

      Sil
  3. Şuan büyük bir itirafta bulunucam O.o Aslıda ben bu diziyi ablamdan habersiz izledim^^Ablam onsuz dizi izlememe çok kızar da :D ama dün yakalandım ve beni bir güzel paraladı T.T Diziye başlama sebebim ise koyu bir +A olmam^^ Ben başlarda Alex'le olmasını istedim ama sonra baktım bu odunda iş yok çoğu kişi gibi bende kızın Kay ile olmasını istedim.Aslına bakarsan bence dizi 3. sınıf bir diziydi.Diziyi üçüncü sınıf yapan şey bence araya sıkıştırılmış fantastik kurguydu.Yani kızın ve Alex'in yarı insan yarı gumiho olması,patronun kızın annesi çıkması falan...Ama Thunder Jin karekterini oynayınca iyice çocuklaştı benim gözümde^^ Ayyy... çok mu yazdım ne O.o Herneyse bunlar benim diziyle ilgili görüşlerimdi^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kay ile olsun olmasın maksat thunder ekranda olsun deseydin işte :P

      Senin sevmediğin o arka plan hikayesini ben çok sevdim garip bi şekilde bu yan hikayeleri seviyorum ^^

      Sil
  4. Merhaba, dizinin konusu ilginç geldi. Kötü yorumlar olsa da merak ettim izleyeceğim. Filmler ve diziler hakkındaki yorumlarınızı sevdim. Takipteyim,bana da beklerim:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlar etkileyebiliyor bazen, çok sevdiğim filmleri geç izlememe neden olan çok yorum oldu :/
      Benim yorumum umarım ters etkilemez (:

      Sil

Yorum Gönder

Kazana Attığınız malzemelerle daha lezzetli iksirler ortaya çıkacak ^^
Nihahahaha Yorumunuzu Eksik Etmeyin

Popüler Yayınlar